czwartek, 07 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kaczyński vs Lis: reakcje blogerów

Dobre hasło brzmi jest policjant i jest milicjant. W tym jeden z policjantów żyje jeszcze chyba PRLem

Pięknie się stało że miałem jeden wielki problem z jednym Panem policjantem z Łomży.
Wpadłem na tak świetny pomysł żeby udowodnić potem że jest to złośliwe z jego strony. 4 legitymowania w tygodniu za nic ?

W końcu www.allegro.pl mikro kamerka nasobna + rejestrator 1500zł.

Paczka przyszła.ZA 3 dni Pana Policjanta nagrałem i teraz czekam. Albo się Pan uspokoi albo będzie w TVN w jaki sposób policjant odnosi się na służbie wychodząc z radiowozu z fajkiem w ustach bez czapki na głowie i jakimi słowami operuje."*****, wkurwiłeś mnie bo nie lubię takich kozaczków jak ty..." itd.

Z natury nie jestem złośliwy, ale jak widzę takiego błazna i myśli że jak ma odznake to jest nietykalny no to jest sposób PISowski ale jest.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kaczyński vs Lis: reakcje blogerów

wrzuć na youtube.

sun czy ty zawsze wchodzisz w kazdy link ktory zobaczysz? a co studentki tozagladam na to forum bardzo czesto ale dopiero od niedawna sie tu zarejestrowalem i mimo to zdazylem juz zauwazyc ze lubi sobie zakladac tematy z jakimis np pseudoankietami ktore sa jej niby potrzebne do szkoly a tak naprawde to jakies konkursy w ktorych liczy sie liczba nabitych odwiedzin dlatego juz dawno przestalem zagladac w linki podane przez ta pania. Droga studentko proponowalbym zmiane forum(na na przyklad te na fotce.pl- idealnie wpasowalabys sie w poziom hydeparku-albo jakies inne forum dla dzieci)...

Skaner + odpowiednie oprogramowanie i cały Twój tekst w Wordzie ;)

pozdrwiam

hahaha 1500 zl wydal XD

caractère allemand

info- dziwna koncowka maila;) ?

Czy ktoś wie, kiedy w końcu otwiera się ten empik?

ale ta poliftowa to się trzyma w cenie :/

NA ZDROJOWEJ TRZEBA JESZCZE POCZEKAĆ ZANIM ZIEMI NAWIOZĄ :):) 2 , 3 LATA :)

Na Sikorskiego stoi billboard mówiący o otwarciu drugiej części Stokrotki w sobotę o godz. 10.00 .

Dann

czytaj uwaznie tematy :)

Treść jest ukryta

Czy warto studiować informatykę na PWSIP ?

Bardzo się cieszę, że empik jednak będzie. Na Allegro oczywiście więcej, taniej (choć po doliczeniu kosztów przesyłki nie wiem czy różnica jest), ale za to w empiku można towar dostać od ręki lub sobie zamówić przez internet i odebrać w salonie - i jest wtedy też nieco taniej niż w sklepie. Poza tym empik to nie tylko sklep, ale też są tam spotkania z pisarzami, muzykami i chociaż podejrzewam że nikt z pierwszej ligi do Łomży nie zawita, to jednak pojawiać się będą ciekawi ludzie.

Nie oglądam wcale.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org