Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zatrzymał Anglię to JarKacza też zastopuje... |
Slyszalem ze na Lakowej niezle masuja tylko stawek nie znam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zatrzymał Anglię to JarKacza też zastopuje... |
Chcesz kupic urzywany 10- letni samochod wiec sie przejmuj sie crash testami i taki mi pierdolami. Jak masz troche oleju w glowie i bedziesz jezdzil bezpiecznie to do niczego ci sie to nie przyda. Wychodzac z domu nie zastanawiasz sie czy cos spadnie ci na glowe lub czy ktos sprzatnie cie z pasow jak bedziesz przechodzil przez ulice, a zabic sie mozna i w najbardziej zabezpieczonym samochodzie wszystko zalezy od tego jak mocno przywalisz :) Wiekszosc tu piszacych to teoretycy ktorzy naczytali sie w necie i Auto swiecie artykolol motoryzacyjnych. Jesli masz barc bierz BMW E36 ale tylko R6 ktore zaczynaja sie od 2.0 samochod daje duzo frajndy z jazdy i jak to BMW posiada jedno z najlepszych zawieszen jak nie najlepsze idzie jak po szynach (pod warunkiem ze wszystko sprawne). Najepszy jest tylni naped przejedz sie tym a bedziesz chcial to miec.
|
|
Klasyki to auta w znacznym stopniu oryginalne, w tym z linku tylko tylne lampy, przedni grill i miejsce rejestracji są nie oryginalne. Kierunki w błotnikach zastąpione zostały już chyba oryginałami ;) Lakierowanie w 2 kolorach i chromowane mangelsy to jest to co sprawia, żeauto rzuca się w oczy ;)
|
|
Są tacy ludzie, którzy ledwo co prawko zrobili i pojadą wszędzie za koszt samego paliwa... może chłopak zwiedzić stolicę chciał i po kosztach pojechać też dobrze ;)
|
|
za spalanie 12-13 litrów to ja podziękuje :D nie stać mnie na to :P crash testy mnie nie interesują bo jak uderze w drzewko przy 120 km/h to czy jade pandą czy bmw to i tak nie ma znaczenia..interesuje mnie samochód w miare ekonomiczny i niezawodny co wyklucza bmw ;]
|
|
Jako klasyka widziałbym tutaj raczej Wołgę... Czarna, alufelgi, przyciemniane szyby, chromowane elementy nadwozia :) Z polskich to Warszawę. Niedawno widziałem odpicowanego Trabancika z lśniącą karoserią koloru czerwonego z białym dachem. Wygląd zaj*. Wyglądało to jak Mini Moris. Fiat 125 na nikim wrażenia raczej nie zrobi. Jest to za "nowe" auto. Takos
|
|
ej ziomek a gdzie i kiedy podaj cynk
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |