Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wszystko wskazuje ze wygra PiS |
Nienawidzę Białego jak niczego innego na świecie...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wszystko wskazuje ze wygra PiS |
Yorker,jeżeli chodzi o lokal do wynajęcia,będę mógł pomóc w tym temacie pod koniec marca :) Wcześniej nie da rady.
|
|
ze niby jak jedziesz 42 to juz masz mandat :)???
|
|
Witam serdecznie ... nie jestesmy zbyt znana firma ,przenieslismy sie z Warszawy i oferujemy swoje usługi w Łomży. Jezeli jest pan/pani zainteresowany/na nasza oferta prosimy o kontakt ( e-mail , telefon ).Do usłyszenia
|
|
Żadnej Jadze nie kibicuje:) A na trening wasz nie moge przyjsc bo jestem zbyt zajęty :)
|
|
A może ktoś z Was wie gdzie,w Łomzy przegrywają VHS na DVD ?Pozdrawiam
|
|
|
Ja mogę opisywać to kilka dni...bym gadał i gadał... widzę często jak osoby bogate...z domków jednorodzinnych przyjeżdżają i wyrzucają śmieci..mówisz o dwóch worach... to pestka. Ja widziałem jak koleś przyjeżdżał do śmietnika 4 razy... tylne siedzenia były złożone, a bagażnik był zawalony wielkimi workami śmieci! Bezczelność! Kobieta z dzieckiem, jeszcze szkrab w wózku. Dzieciak siedział na śmieciach, za plecami miał śmieci, pod wózkiem śmieci i na raczkach wózka śmieci. I tak kilka razy dziennie nawet... czasami o północy. Gdy pokazałem koledze sytuację, którą widział na żywo...powiedział cytuję "Ja nie nazbierałbym tyle śmieci przez tydzień". Ja już się chyba z tym przyzwyczaiłem. Ale po podwyżkach za wywóz śmieci powinienem chyba mocniej reagować, bo takie podwyżki są w jakiejś części tym spowodowane.
|
|
Aha... i nie mówcie mi, że siedzę w oknie cały dzień, bo takie sytuacje są normą...
|
|
15 zł za godzinkę
|
|
Hej temat juz nieaktualny, transport jest. Gdyby ktos cyklicznie jeździł do Wawy w niedziele rano i najlepiej wracal to tez prosiłbym o kontakt na gg. Moze sie przydac na przyszlosc. Pozdrawiam i dzieki dla tych co sie zgłosili :) trzeba sobie pomagac :)
|
|
@MR.Y A tak z innej beczki, do kiosku też jeździsz samochodem?
|
|
nie to pedalska gra, dla pedaluw
|
|
|
Zastanawiam się czy dobrze zrobiłem.Byłem pewnego razu nad rzeką,jestem wędkarzem,pozbierałem śmieci które ktoś zostawił iprzywiozłem do domu,oczywiście wyrzuciłem do śmietnika pod blokiem.
|
|
hmm... polecam telepizze tak jest salka do wynajecia
|
|
jak juz bierzesz sie za remont i doprowadzenie go do czegos ladnego, to lepiej patrz na warszawe...
|
|
pewnie tyle co w biebrzy
|
|
Zapytaj na łomżyńskich forach motoryzacyjnych, tam kilka osób ma/miało fajne DF-y. Np. tutaj: http://www.clublomza.fora.pl Swoją drogą cieszy fakt, że kolejna osoba w Łomży bierze się za rewitalizację popularnego "Kanta". Powodzenia ! TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
najlepiej spotkać sie gdzieś i ustalić szczegóły
|
|
EMO to już wogóle dno. Skini jeszcze są (znam kilku osobiście). A z ubiorem to źle mnie zrozumiałeś. Polacy noszą ubrania z flagami innych Państw ale narody innych państw Naszych Barw napewno nie założą więc jaka tu integracja? Integrację widziałeś na reklamie Niemców którzy postrzegają nasz Naród jako złodziei a tyle Polaków nosi ich Barwy. Nie chce wywołać wojny, chce tylko poznać zdanie innych. ![]() Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo... Aż trudno wymienić
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |