poniedziałek, 04 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tajne nauczanie w przedszkolach - ale jaja jak za okupacji ?

internet to tylko i wyłącznie IST jest szybki tani i niezawodny :D dodatkowo jak masz pakiet za 59 zł to masz w kompie tvp1,tvp2, polsat ,tv4 ,tvn,tvn7 :D poprostu nie ma sobie równych.. co do tv to mam multimedie i tez nie narzekam ;p

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tajne nauczanie w przedszkolach - ale jaja jak za okupacji ?

zapytaj sie w siłowni Relax

Heh. Być może. Ale ja szukam konkretów

Tak własnie mysle vectra-primera. a z tym alternatorem to dobre :D:D:D hah anonimowiec mówisz ze primera bedzie tansza?a niewiecie jak z oc w tych autach bo zniżek niemam..

taa polonezem bym sie wstydził pod szkołe podjechać <lol2> nawet w grę nie wchodzi..;p

to co-już ci te przeguby poleciały?pewnie tak, skoro szukasz nowego auta.a z poloneza przy odrobinie chęci też można zrobić odlotową furę!pozdrawiam

I jeszcze jedno.
Jeżeli kolej w Łomży zostanie "zaduszona", biełostokskije czinowniki odetchną. Zdechnie znienawidzony wróg nr 1. Zero kolei = zero przemysłu.
W ciagu 10 lat ubyło Łomży ok 9000 mieszkańców. To tak jakby zlikwidować Wysokie Mazowieckie albo Kolno. Nie inwesujmy w kolej. W ciagu życia tego pokolenia, które już jest na swiecie bedzie pozamiatane. Zostanie 10-20 tys. wioska, po której pustych ulicach będzie hulał wiatr. Przyjmując iz ubytek bedzie następował w tempie dotychczasowym to czterdzieści lat.
A "via baltiką" dowiezie sie wszystko tirami w konenerach z centrów logistychnych, które lokalizowane sa przy bocznicach kolejowych.

I o to chodzi, kxxn - białostocki dywersancie na łomżyńskiej ziemi?

Wstrzymywanie decyzji do czasu po roku 2012 - znacznie przyśpieszy te procesy i bedziesz się cieszył że osiagniesz to nie za 40 a za 20 czy 15 lat?

Zdecydowanie storczyk

Takos

Ja mam internet i telewizje z dekoderem z Vectry i nie narzekamy ;-)

witam ja zdawałem test MS 8.01 i też czekam na odpowiedz .....ciekawe ile to jeszcze może potrwać ????????????

Rosno prowizje opłat za prad? bo tak wynika z nagluwka :|

W 7 kier nie drogo

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org