Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tajne nauczanie w przedszkolach - ale jaja jak za okupacji ? |
internet to tylko i wyłącznie IST jest szybki tani i niezawodny :D dodatkowo jak masz pakiet za 59 zł to masz w kompie tvp1,tvp2, polsat ,tv4 ,tvn,tvn7 :D poprostu nie ma sobie równych.. co do tv to mam multimedie i tez nie narzekam ;p
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tajne nauczanie w przedszkolach - ale jaja jak za okupacji ? |
zapytaj sie w siłowni Relax
|
|
Heh. Być może. Ale ja szukam konkretów
|
|
Tak własnie mysle vectra-primera. a z tym alternatorem to dobre :D:D:D hah anonimowiec mówisz ze primera bedzie tansza?a niewiecie jak z oc w tych autach bo zniżek niemam..
|
|
taa polonezem bym sie wstydził pod szkołe podjechać <lol2> nawet w grę nie wchodzi..;p
|
|
to co-już ci te przeguby poleciały?pewnie tak, skoro szukasz nowego auta.a z poloneza przy odrobinie chęci też można zrobić odlotową furę!pozdrawiam
|
|
I jeszcze jedno. Jeżeli kolej w Łomży zostanie "zaduszona", biełostokskije czinowniki odetchną. Zdechnie znienawidzony wróg nr 1. Zero kolei = zero przemysłu. W ciagu 10 lat ubyło Łomży ok 9000 mieszkańców. To tak jakby zlikwidować Wysokie Mazowieckie albo Kolno. Nie inwesujmy w kolej. W ciagu życia tego pokolenia, które już jest na swiecie bedzie pozamiatane. Zostanie 10-20 tys. wioska, po której pustych ulicach będzie hulał wiatr. Przyjmując iz ubytek bedzie następował w tempie dotychczasowym to czterdzieści lat. A "via baltiką" dowiezie sie wszystko tirami w konenerach z centrów logistychnych, które lokalizowane sa przy bocznicach kolejowych. I o to chodzi, kxxn - białostocki dywersancie na łomżyńskiej ziemi? Wstrzymywanie decyzji do czasu po roku 2012 - znacznie przyśpieszy te procesy i bedziesz się cieszył że osiagniesz to nie za 40 a za 20 czy 15 lat?
|
|
Zdecydowanie storczyk Takos
|
|
Ja mam internet i telewizje z dekoderem z Vectry i nie narzekamy ;-)
|
|
witam ja zdawałem test MS 8.01 i też czekam na odpowiedz .....ciekawe ile to jeszcze może potrwać ????????????
|
|
Rosno prowizje opłat za prad? bo tak wynika z nagluwka :|
|
|
W 7 kier nie drogo
|