Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Podpalił się obok kancelarii premiera. Zostawił list do Tuska? |
Szkoda gościa... to był ojciec trzech znanych braci H
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Podpalił się obok kancelarii premiera. Zostawił list do Tuska? |
policja
|
|
Dobromil mam nadzieję że ŁKS się utrzyma i spotkamy się na meczu i tam powiesz mi co masz do powiedzenia. No co za głupie dzieci. A i tego spotkania nie obsrywaj bo żartuje:D. Poza tym znam Cię i wiem że przed Tobą jeszcze troche nauki w szkole więc do roboty bo język ojczysty kiepski a potrzebny na maturę:) I nie słuchaj tyle tego HG:) "społeczniaku" Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
a jaki ty chcesz osiągnąć cel w tym że opiszesz przebieg na tym forum ? już raz ateista na tym forum pisał jakieś bzdury i co mu to dało ? nic. Po za tym nie chcesz to nie musisz księdza wpuścić do domu i kasy też nikt nie karze Ci mu dawać.(przynajmniej w mojej parafii )
|
|
HAHAHAHAHAH jaki psiapsin ahhahaha ja pierrr jakie lamusy wŁomży Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Treść jest ukryta
|
|
FOTA obok Korony lub przy skrzyżowaniu ulic wojska polskiego z Sikorskiego ewentualnie na Makowej A w JC auto za PRYMA zedrą tylko kase z ciebie nie polecam
|
|
skręcasz z Piłsudskiego w Broniewskiego i od razu w lewo na parking (za blaszakiem) Potem do końca prosto i na piętrówce zobaczysz szyld
|
|
Dzięki :]
|
|
Największa wygrana- napiszcie lepiej o najwiekszej przegranej. Przecież tracą debile nawet rodzinę, która ma dość utrzymywania pasożyta wiecznie spłacającego długi hazardowe.
|
|
fajne zajencie. mnie sie podoba Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
??
|
|
Bubu24 skąd ty się wyrwałeś kolego bo jeśli fota tak jak wspomniałeś ,,przy skrzyżowaniu ulic wojska polskiego z Sikorskiego" to pewnie ci co szukają w Polsce Pałacu Kultury to skierowałbyś ich do Egiptu, a co do tematu to w każdym większym sklepie motoryzacyjnym jeśli czegoś nie mają to jak nie tego samego dnia to na drugi dzień ci ściągną. Życzę szybkiej naprawy usterki. Pozdrawiam.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jadę w czwartek do Gdańska, mam 3 wolne miejsca mogę kogoś zabrać koszt przejazdu - 40zł. Tel. 668-112-306
|
|
Treść jest ukryta
|
|
he no widac przy pilnowaniu lasu strasznie przyda mu sie ta matura bedzie wiewiórkom opowiadać o Jagnie jaka to z niej latawica była he no ale cos tam o tych roslinach i robalach powinien wiedziec
|
|
Nie mam matury ;)) mam inne szkoły skończone nie potrzebuje matury żeby wyjeżdżać do angli na zmywak ;)) a po drugie to nie ja chce się zatrudnić i nie trzeba mieć matury tylko techniku leśnictwa ;)) maturzyści za dychę z amnestii Giertycha ;))
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ja mam przerobioną i nie czyta mi divx, a obawiam się, że po podłączeniu do xlive dostanę bana. Czy po dostaniu takiego bana nadal można normalnie korzystać z konsoli?
|
|
Na nikogo nie spojrzymy z pokorą ŁKS ŁOMŻA! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
surowe banany
|
|
ciekawe ile 4lomza bierze za taka reklame allegro moze ktos sie orientuje??
|
|
a są gotowane ? :o
|
|
mysle nad kupnem quada, ale gdzie na nim jezdzic? slyszalem ze forty sa juz spalone, a moze nowogrod?? wiecie czy ktos wypozycza quady??? pozdrawiam
|
|
|
no to ******, chciałem się zapisać a tu taki psikus... :/ Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Czerwony, to ty SD, sam jesteś, tylko taki bardziej czarny z mentalnością "czerwonego"... Nie "nabijam się" z kolędy /ani innej praktyki/ jako religijnego obrządku, znalazłem tylko ciekawy blog na ten temat. O czarnej "czerwoności" SD i im podobnych świadczy ich sprzeciw do krytycznego spojrzenia na religijne zwyczaje, tu na kolędę. Podobnie, żadnej krytyki i opinii nie pasującej do "jedynie słusznej linii", nie znosili ci, których dziś opisuje się mianem "komuna". Mamy więc dziś do czynienia z "kato-bolszewizmem". Natomiast nie zaniecham "nabijania się" jeżeli uda mi się zwabić księdza na kolędę, który zaskoczony zachowa się w sposób zadający kłam mitowi o świętości kościoła oraz obnaży religijne zakłamanie i obłudę kleru. A więc czekam z niecierpliwością kolędy, jak nigdy dotąd w życiu, nawet gdy byłem jeszcze katolikiem, za co wszystkich przepraszam... P.S. Propagowanie krytycznego spojrzenia na religię, w czasie kiedy Polska otaczana jest coraz gęstszą, czarną, pajęczyną poprzez klerykalizację, ma ogromne znaczenie i dużą wartość. Przyszłe pokolenia to docenią... DiDi
|
|
jak w temacie. Potrzebuję lakiernika , co zrobi w miarę szybko i za rozsądne pieniądze. kolor biały Jak macie jakieś pomysły to proszę o info na mail : LUBECKI@epf.pl Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Ciężko w Łomży coś otworzyc pełno wszystkiego
|
|
bigi2004: Tobie zwracam honor ale krew mnie zalewa jak przyjedzie jakiś gostek z dosłownie poniżającej pracy za granicą a w Polsce udaje figo fago. a świat zobaczyłem i zachód i wschód (wbrew pozorom ze wschodu powinniśmy brać też wzór w niektórych dziedzinach).
|
|
Dam 80zł jak zabierzesz moją teściową w jedną stronę ;) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Najtaniej chyba w czytelnii na Długiej, 40 gr za stronę, w kafejkach wezmą 50 gr od strony.
|
|
podpal dom czy tam mieszkanie :D heh „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Cześć Po pierwsze życzę powodzenia Po drugie - z salą w Łomży będziecie mieli problem, nie dlatego że nie ma tylko dlatego, że dyrekcje szkół chyba nic z tego wynajmu nie mają, i mają w d... wynajmowanie sali za kasę, lepiej np zrobic zajęcia pozalekcyjne (np tenis) to nic że trenuje dziewczynka 10 lat z zambrowa w sali w liceum w Łomży - ale nauczyciel za to bierze kasę, a dyrekcja nie ma problemu :( spróbujcie poza Łomżą - tam jest normalniej (Piątnica, Kupiski) cena w Piatnicy 100 zł za godz za całą salę , 30 za 1/3 - część na początek wystarczy Powodzenia
|
|
Podstawowym problemem jest odpowiedni lokal i lokalizacja a z tym cienko. Zastanawiam sie jak najemcy podpisują umowy na wiele lat to czy jest tam zawarty też długi okres wypowiedzenia, tak aby właściciel lokalu w 3 mc nie wywalił biznesu w który zainwestowało się kupę kasy. Natomiast najmujący wręcz odwrotnie, jeśli cos nie idzie to 3 miechy i dowidzenia. macie jakieś doswiadczenia w tych kwestiach? Czy wynajmowanie takiego lokalu nie jest dużym ryzykiem w kontekście nierzetelnego właściciela lokalu?
|
|
dla mnie facet w kalesonach nie jest meski , dobry facet ma tak gorącego ptaka że mu kalesony nie sa potrzebne. ah ah ha ha ha
|
|
Powinni Cię za to zamknąć. Przecież recepty wydaje lekarz. Przebadasz kupca za niego, czy nie zagraża to jego zdrowiu? Jest to zwykłe dilerstwo :) Takos
|
|
Fadom- bardzo nie polecam!!! bylam jako gość, wesele na ok 150 osób, niedobór kelnerów, jedzenie podawane za późno (ja juz dawno zapomniałam,że zjadłam kotleta, a mąż jeszcze nie dostał), obsługi trzeba było mocno poszukiwać.... Na stoliku do kawy i herbaty był sajgon....niedomyte, powywracane filiżanki, ciągle czegoś brakowało....a właściciel tylko zaglądał do sali dłubiąc wykałaczką w zębach....szok! Amadeus- polecam głównie ze względu na bardzo dobre jedzenie i obsługę Kasztelan- polecam nawet bardzo, robiliśmy tam własne wesele, nie mam zarzutów, perfekcyjna obsługa, dobre jedzenie- w dużych ilościach, bardzo fajny klimat.... A i Zbyszko w Nowogrodzie, smaczne jedzenie, dobra obsluga, sala mała ale dosyć ładna
|
|
kto chce się uczyć niech to robi...jego świadomy wybór
|
|
jak w temacie.moze ktos wie czemu jest zamkniety?? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |