Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Musi przeżyć za 2 zł dziennie - PO czterech latach rządów Tuska!!! |
Dobromil swoimi wpisami robisz z kibiców ŁKSu debilów i półmózgów. Do napinania się na necie założ se forum np. www.PoKeMoNy-100%napisan.com i tam pisz te wypociny swoje. Przez takich jak ty społeczeństwo postrzega nas (czyt. kibiców ŁKSu) jak wywalonych po 1 klasie podstawówki. Więc daj spokój z tym. Jedziesz na Białystok? Jakieś kompleksy? Może troche zacofane ale miasto i żeby nie ono nie mielibyśmy z kim rywalizować:) Ja też nie pałam do niego miłością a do Jagielloni to wiadomo jak jest:) ale szacunek musi być. Prześpij się z tym i przed spaniem rzeczytaj 100 razy co napisałeś. A i jestem pewien na 99,9% że nigdy w Białym nie byłeś. A co do gejstoku to śmieszne bez kitu. Sami dali powody i to jest wyśmiewanie na poziomie.:) A nie post pod postem kur*a, Je*ac itd. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Musi przeżyć za 2 zł dziennie - PO czterech latach rządów Tuska!!! |
niestety nie to juz dwa trzy miesiace i nie ma dowodu Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
szukasz dowodu zgubionego 2,3 miesiace temu? dobrze zrozumialam?
|
|
napijmy się wszyscy a potem 6/9 w kącie w pokoju :P "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
a potem całą ekipą z grupowego dorzućmy do pieca!
|
|
ewta21: dobrze Ci teraz poradzę. Nie szukaj już tego dokumentu, jak by ktoś chciał Ci oddać to już by to zrobił. Jest na nim przecież adres, a po drugie jak wrzuci do skrzynki na listy, albo odda w straży miejskiej/policji to też do Ciebie trafi. No chyba, że ktoś zupełnie olał fakt, że znalazł to, lub nie może wykorzystać do wzięcia kredytu, rat etc. Leć jak najszybciej do urzędu, który Tobie wydawał dokument i zgłoś zaginięcie. Dokument zostanie unieważniony i dostaniesz nowy. Po zgłoszeniu zgubienia leć odrazu do banku w którym masz konto, jak nie masz..... to idź do banku który najbardziej lubisz i zapytaj się jak możesz dodać dowód do MIĘDZYBANKOWEJ bazy dokumentów zastrzeżonych. Wcale nie musi Cię to ustrzec przed otrzymaniem prośby o zapłatę rat, których nie brałaś jednak mocno pomoże w ewentualnym wyjaśnieniu sprawy. Jeżeli myślisz, że jak przez 3 miesiące nic się nie stało, to że już nic się nie powinno stać to powiem Ci tyle.... ok 20tyś osób rocznie tak myśli i ma później problemy z wyjaśnieniem, że raty, czy inne abonamenty nie były zaciągnięte przez właściciela dowodu. A założeniem tego tematu na forum poinformowałaś potencjalnych oszustów, że dowód można jeszcze użyć. Poszukaj w google to znajdziesz mnóstwo takich historii. Oczywiście nie życzę Ci takiej ewentualności i mam nadzieję, że Ci takie coś się nie przytrafi. Jednak na Twoim miejscu nie żałowałbym tych 100zł i wyrobił drugi i zrobił tak jak mówię.
|
|
Pewnie budynek zostanie sprzedany i bedzie jeden porzadny biznesik !!! mam nadzieje ze bedzie wieksze" YAM " !!!!!!!!!!!!!!!! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wiem ze to nie jest ten temat ale dotyczy wiomaru jakie sa place dla przedstawicieli w tej firmie jest jakas podstawa czy sciema??
|
|
ostatnio taki artykul czytalam o facecie ktory zgubil dowod i zglosil to tydzien po zagubieniu i pomimo to przychodzily do niego zawiadomienia o jakichs kredytach... pomimo dokumentow z policji wyjasniajacych ze dowod o takich a takich numerach zostal zagubiony,banki w dalszym ciagu ubiegaly sie o zwrot pieniedzy, nasylaly firmy windykacyjne,na wyplate wszedl komornik... po jakims roku uzerania sie z sadami zwrocono mu kase ktora musial splacac za kogos ALE teraz zadnego kredytu juz nie wezmie bo ktorys z tych bankow(z ktorymi sie sądzil) wpisal go do jakiegos tam rejestru dluznikow czy jak to sie tam nazywa... jezeli zguby nie zglosilas do tej pory to lec jak najszybciej to zrob. najlepiej z samego rana-jak tylko to przeczytasz... lepiej pozno niz wcale... moze akurat zdazysz... tak jak KrzyzaK napisal - ktos mogl znalezc dowod i rzucic gdzies u siebie w mieszkaniu ale po przeczytaniu tego tematu moze wpasc na genialny pomysl na zaciagniecie pozyczki na twoje nazwisko... w sumie nie tylko pozyczki... jezeli ktos jest do ciebie podobny(plec,wzrost,kolor wlosow i wiek wystarcza) to moze ci narobic mase roznych problemow od wspomnianego kredytu po jakies np pobicie kogos... Mam nadzieje,ze sie tak nie stanie ale ...
|
|
Za oknem 21 stopni na minusie, więc temat na czasie ;-) Tekst mi się podobał i wiele wytłumaczył na temat.... kalesonów. Może Wam się spodoba i wytłumaczy niechęć do tego cuda w te siarczyste mrozy ;-) Miłej lektury :-) --------------------------------------------------------------- Na dworze mróz. Jak wychodzę z psem albo po bułki, czuję jak te minusowe Celsjusze migiem sprawiają, że zimno mi w tyłek, nogi i… no, nie tylko. Oczywiście mógłbym sobie kupić i założyć kalesony, ale mam psychiczną barierę. Trudno to wyjaśnić. Przez lata myślałem, że już niegdy nie zrozumiem mojej nienawiści do kalesonów, aż nagle mnie olśniło (nagle czyli w sobotę o 10.40 gdy tyłek mi zamarzał w drodze po kiełbasę krakowską w plasterkach). To przez tę nazwę. KALESONY. Pamiętam że od zawsze czerwieniałem na samo hasło ,,kalesony”. Dla mnie nazwa tej częsci garderoby plasowała się wysoko w kategorii obciachowych wyrazów. Gdzieś pomiędzy salcesonem a kalafiorem. Czyli naprawdę wysoko. Mam wrażenie, że gdyby kalesony nazwać inaczej, nie wiem, może supporty, dżemersy czy mandery (nie pytajcie czemu akurat tak, sam nie wiem, ale przyznajcie, że brzmi lepiej niż KALESONY), to chłopacy chętniej by je nosili. No i jeszcze jedna sugestia - chyba liczę, że czytają tego bloga producenci kalesonów - dlaczego one muszą być białe albo w kolorze starych gaci? Zróbcie niebieskie, w kolorze moro, albo czarne czy w zebrę. Niech to będzie fajny, modny element garderoby a nie wstydliwe - o matko, znowu muszę to napisać - kalesony. Nie bądźcie obojętni. Zareagujcie, zróbcie coś. Bo jeśli nikt nic nie zrobi w tej sprawie, kolejnemu pokoleniu młodych mężczyzn zimą będzie wszystko przymarzać! P.S. Gdyby ktoś chciał oficjalnie wykorzystać wymyślone przeze mnie nazwy (przypomnę: supporty, dżemersy czy mandery), to ma wolną rękę. Zrzekam się praw autorskich. Dla dobra ludzkości… -------------------------------------------------- Tekst napisał Tomasz Rusek i pochodzi ze strony http://russo.redblog.gazetalubuska.pl/2009/01/03/cala-prawda-o-kalesonach/ Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Nasza czy moglabys odezwac sie na moj mail? bo mam do Ciebie pytanie.
|
|
ALE KUUUURWA DNOOO !!!!
|
|
Przecież to odwieczne prawo natury, że w zimę leży śnieg na ulicach ;-) A i jeszcze jedno.... nie zgodzę się, że zima zaskoczyła drogowców.... W tym roku to DROGOWCY ZASKOCZYLI ZIMĘ !!!! A oto dowód: http://pl.youtube.com/watch?v=N7hRIHuB_Gk
|
|
Do użytkownika ,<<OjciecR. >> Wiesz gościu dlaczego nie jestem ministrem zdrowia, powiem ci: Bo się na tym nie znam. Wyznaje zasadę : Jeśli nie potrafisz, nie pchaj sie na afisz. I tego oczekuje od innych. A jeśli ma ktoś przerost ambicji nad intelektem, niech dopłaca z własnej kieszeni, jak to waść określiłeś. Pozdrawiam
|
|
Jak wygrać z mszyną do gier może ktoś wie bo to co wiem to ludzie przegrywają bardzo dużą kasę
|
|
na poczatku 1000 zł przez pierwsze 3 miesiace. Potem niby jakas tam prowizje dostajesz zalezy ile sklepom wcisnales towaru...
|
|
szkoda tego TCHESLAVA ,znikają normalne lokale w tym miescie Takos
|
|
Jak się koleżanko na czymś nie znasz to i nie rozumiesz, więc nie oceniaj pracy innych bo nie masz do tego kwalifikacji...
|
|
Supporty bardzo mi się podobają.
|
|
"CZESIO" swoje lata świetności ma już za sobą i nie wytrzymywał już konkurencji nawet z Koniami a doprowadził do tego zawsze głupio mądry i zawsze pijany Boguś. Konie to też jedna wielka melina i omijam ją szerokim łukiem. Myśle że szef Yamy powinien przejąś cały budynek i zrobić wiekszy i lepszy lokal bo chyba z tych trzech lokali to jego jednego chyba na to stać no i jeśli jest myślący nie powinien dopuścić żeby ktoś pod nosem zrobił mu konkurencję bo miejscówka jest przednia.
|
|
Za...bać łomem w ekran!
|
|
Tak teraz w Czesiu często dochodziło do burd. Kiedyś mieli ochroniarza który teraz stoi w Yamie i był spokój nawet skini którzy kiedyś byli w Łomży siedzieli tam jak mysz pod miotłą.
|
|
nie jestem za awanturami i bójkami ale szkoda tego lokalu, fajny wystrój dobra muzyka znikają fajne lokale w tym miescie.pozdrawiam Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Przyznam że żaluję Cześka, po zmianach wystroju już nie był tym samym co na początku - ale to zawsze Czeslav. To jednak kawał historii, chociaż z każdym rokiem przychodziło tam coraz mniej ludzi - zostali tylko "stali bywalcy" i studenci wracający na stare śmiecie w okresie świątecznym. Jeszcze kilka lat temu w Cześku w środku tygodnia przesiadywało sporo ludzi, ostatnimi czasy zdarzało się że siedział tam sam Bogdan. Zmiana pokoleniowa? Szkoda, gdzie ja teraz będę zachodził z moim pieskiem? Takos
|
|
Wszystko ok, pewnie zablokowali Ciebie za opublikowanie swoich zdjęć...
|
|
zamarzła, hehe ;) pozdrawiam Takos
|
|
Hm...Kobiety mają rajstopy. No a dla facecików są RAJTUZY w sumie obydwie nazwy i damskich i męskich ocieplaczy są co nieco dziwne... Ale powiem Ci KrzyzaK ,że jak Ci zaczną plemniki zamarzać to przeprosisz tą część garderoby...Też tak zrobiłam jak mi "różyczka" zaczęła krzyczeć że jej zimno... Pozdrawiam cieplutko ;) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Coś w tym jest ;)
|
|
Żeby wygrać, trzeba.. nie grać..
|
|
Klasy pozamarzały xD i nie ma ;) *mi działa dobrze* Takos
|
|
Zamiast psioczyć na samorząd startujcie w wyborach. Tylko ciekawam czy jak byście usiedli już na stołeczku władzy zrobilibyście coś sensnego dla naszej kochanej "Wiejskiej Metropolii"?! Narzekać każdy potrafi tylko pewnie dla czynu społecznego do odśnieżania poszedłby co pięćdziesiąty. Wczoraj,żeby wyjechać z parkingu musiałam odśnieżyc w około samochodu,bo jak parę dni nie ruszany to nie było dojścia. No i jakoś korona mi z głowy nie spadła...Wszyscy narzekający powinni chwycić za łopaty i tak przez pół godzinki pomachaś to by nabrali szacunku chociaż dla tych co odśnieżają nasze chodniki bo oni muszą się ciężko nacharować żebyśmy my mogli przejść. Pozdrawiam cieplutko 8D Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Hejka wczoraj nam się poszczęściło 500zł się wyciągneło ale częściej się przegrywa:/Droga rozrywka widziałem jak ludzie tysiące przegrywali:( A do tych sposobów to są różne najczęściej stosowane to zmienianie często stawki w czasie gry ale też trzeba wiedzieć w kturą gre się opłaca:/JAK MA DAĆ TO DA...
|
|
No to bogate podstawy jak na taką firme...
|
|
Na prezent dla nimowlaczka można kupic naprawde wszystko. chociaż trzeba uwazac z zabawkami. zalezy ile przeznaczysz na to gotowki. polecam foteliki samochodowe, akcesoria do kąpieli, zabawki renomowanej firmy Fisher Price (sama marka robi wrażenie). najbardziej opłaca się kupować przez internet. znalazłam 1 fajny sklepik www.more4kids.pl - napewno znajdzisz w nim cos ciekawego na prezent.
|
|
cienko cienko.....
|
|
WTF!!?? mi też nie działa :/ Takos
|
|
Tommy Hilfiger, Davidoff :D
|
|
Jak mi nie których z was szkoda, tylko narzekać potraficie! Było się ruszyć i samemu cos w tym kierunku zrobić. Powinniście się cieszyć, że w Łomży w ogóle będzie zbierana kasa dla dzieciaków, bo ktoś jednak się tym zainteresował, a mógł to olać!
|
|
Tak a często jest tak ze ma i nie daje.Duży pogratulować wygranej...cale 500zł...tylko ile wcześniej utopiłeś;).Ja osobiście byłam świadkiem jak chłopak wrzucił 300 zł...a wyciągnął 10 000.....miał farta...a że,przystojny i grzeczny,potraktował maszynę jak damę, to mu dała(hihihi).Najlepiej nie grać i nie kombinować jak tu wygrać.Za 5 zl.lepiej kupic sobie dwa piwa i wypić. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
eeeeeeee tam jak co roku to samo....nie przeczytałam jeszcze na tym forum..żeby ktos byl zadowolony z Sylwestra(o ile już zapłaci grube pieniądze i bawi się w lokalu,zawsze jest jakieś ale).Masz racje PYSIU.....nie ma jak to zabawa w domku...wiadomo czego oczekiwać...a goście i tak nie będą narzekać.Koszt takiej zabawy też niewielki.A fajerwerki można pooglądać na starym rynku...za darmo.Polecam tak spędzać Sylwestra,praktykuje od kilku lat..i jest naprawdę świetnie.Pozdrawiam Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
ha,ha,ha :)))) dlugo nie bedzie z toba dyskutowal. koperte w garsc i do drzwi :))) przerabialam taki wariant. :))) Takos
|
|
to staje się chore... Nasza-klasa nie działa komuś godzinę i już ta osoba dramatyzuje :| Co wam się stanie jak przez pół dnia nie odwiedzicie tej strony?? Nie zobaczycie kto was podglądał?? Nie zobaczycie kto dodał nowe fotki?? Nie wstawicie fotki przy swojej furze?? ...
|
|
no na pocztę idzie... ma ktoś rozkład jazdy księży w kolędę u św Andrzeja Boboli?
|
|
optymistyczna optymistka - jak jest cena pizzy w Savanie na Browarnej ????
|
|
http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090106/REG20/888603955
|
|
Nasza-Klasa została sprzedana jest w trakcie przenoszenia na inne serwery serwery o wiele gorsze niż te poprzednie. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
przyjdzie haracz wezmie i pojdzie zadowolony
|
|
kolęda to żaden obowiązek -nie chcesz nie wpuszczasz księdza do domu. Nie wiem czemu niektórzy tak się cieszą ze swojego ateizmu i starają się być modni. Ja tam nigdy krzyża z szyji ani ze ściany nie zdejmę - trafiają się księża co są pazerni na kasę ale są też normalni z powołania i takich ludzi cenię. Dawanie pieniędzy to też żaden obowiązek po prostu jeden może wspomóc a drugi nie i jeżeli ksiądz tego nie zrozumie to nie należy się z takim wdawać w zbędne dyskusje. Sam od paru lat należę do Kościoła na Łomżycy i jakoś nie narzekam -ale fakt pozostaje faktem ,że zaradny proboszcz mnie jeszcze nie odwiedził. pozdro Takos
|
|
dla niektórych n-k, to patrze całe życie...
|
|
peir....one życie w szkole czy w robocie po kilkanaście godzin,z czym mam zycie kojarzyć???? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
dziekuje za wymadrzanie sie wszystkim nie wiedziałam że tacy ludzie jak wy istnieja czy wam ulży jak wypisujecie takie glupstwa po prostu jak ktos ma pisac takie brednie powini was zablokować abyście wogole nic nie mogli wiecej napisac bo ze wszystkiego robicie katasrtofe
|
|
Z taką składnią możesz mieć problemy z zatrudnieniem się nawet w lesie. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Treść jest ukryta
|
|
No pewnie najlepiej wejść na piec i przykryć się kożuchem. Wtedy żaden mróz nam nie straszny :D
|
|
tez cos mam: http://www.allegro.pl/show_user.php?search=kupuj_u_kruszynk w telewizji o tym było i ta osoba ma jeszcze ze 3 konta na takich minusach,ale nie pamiętam nazw
|
|
ja zapłaciłam za towar którego nie otrzymałam kwota nie taka duża bo 35,00 zl no ale i tyle szkoda dla jakiegos debila-oszusta .jest jaki bat na takich dziadów!?
|
|
"Do malutki bzdury opowiadasz tankowałam zawsze na Statoil całą tamtą zimę i było wszystko ok ,a teraz mnie podkusiła ich ta niby promocja. Pierwszy i ostatni raz tam tankowałam" Mi tam zwisa gdzie tankujesz, ale zwrocilas uwage, ze zeszlej zimy nie bylo takich przymrozkow jak tej?
|
|
Slyszałem że w Łomży będzie Czesław piewa robi go Regionalny Orodek Kultury Główna nagroda międzynarodowego kanadyjskiego festiwalu wideoklipów Crave Fest 2008 w kategorii wideoklipów nieanglojęzycznych za teledysk do piosenki Maszynka do wierkania[9][10] Nominacja do nagrody Mateusz 2008 Nagroda Muzyczna Programu Trzeciego Polskiego Radia S.A. im. Mateusza więcickiego za płytę Debiut[11] Yach Film, Gdańsk 2008 Nagroda publicznoci za najlepszy teledysk rockowy za Maszynkę do wierkania Dwie nominacje do nagrody Złote Dzioby 2008 Nagroda Radia WAWA w kategoriach odkrycie roku oraz płyta roku za album Debiut. Złoty Glan 2008 nagroda przyznawana twórcom niezależnym[12] www.youtube.com/watch?v=qHqTTSjWBvg ma to być w Retro w okolicach Walentynek warto?
|
|
Pewnie, że warto. Chyba, że nie pasują Ci takie klimaty. Pooglądaj i posłuchaj sobie na necie i sam zdecyduj. Bilety już sprzedają?
|
|
Pytajcie w ROK, pewnie niedługo będą dostępne.
|
|
ja tankuje na innej stacji , i też mi po tych mrozach ostatnich dwóch nocy zamarzło ,i nie mam pretensji do tej stacji. widac -20 czy -25 to test dla rafinerii. Co do stacji Prima , kozystam z innych usług i jest dobrze. Wiec nie oczerniajcie czyjejś działalnosci bo nie wyszystko w rekach stacji paliw. od soboty bedzie na plusie ;-)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Nie wiem co się tu dzieje - czy znowu jakies czry-mary na tym portalu? Załączyłem poprzedni post w temacie o ŁKS-ie, a tu 'ni skąd ni z owąd' ten post znalazł sie tu. Spó buję jeszcze raz. Sorry!
|
|
dj smash - moscow never sleep / vola / i inne :D
|
|
a mc kebab jest wogole otwarty?co wieczorem przejezdzam to neony pogaszone.ciemno.
|
|
ja cos wbic nie moge napisz na gg 8915037
|
|
Właściciel MC KEBABA to ten sam co MC DONALDA dlatego takie kiczowate żarcie
|
|
.
|
|
Hmmmm,...jeżeli chodzi o przeceny to największe na Wileniaku...ale faktycznie polecam Arkadie i Galerie Mokotów.....Złote tarasy w sumie tez...ale tam raczej na przeceny duże nie ma co liczyć;)
|
|
Tam tez sa normalne osoby. Mam na studiach kolezanke z Gejstoku i nie jest zadowolona z tego, co robia wlodarze jej miasta. Az trudno uwierzyc, ze po 10 latach wladze Gejstoku nie moga zrozumiec, ze nie da sie zrobic nic na sile. Takie dzialania, jakie obecnie robia sprawia, ze Gejstok bedzie wielkim miastem, ale kogo to zacheci, gdy bedzie wyspa wsrod terenow, gdzie nie bedzie warto inwestowac? Moze sprzedajmy Gejstok Lukaszence? ;)
|
|
Ale o co chodzi????
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |