Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Wcale się nie dziwię, że oni popierają PiS"-Jadwiga Staniszkis |
Może tu znajdziesz trochę informacji http://praca.gazetaprawna.pl/artykuly/100108,matki_prowadzace_firmy_nie_beda_placic_skladek.html,komentarze,2
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Wcale się nie dziwię, że oni popierają PiS"-Jadwiga Staniszkis |
Ja ci dałem najlepszą z możliwych podpowiedzi wbijaj w ten link!!!!!!! http://www.needforspeed.pl/forum/index.php ![]()
|
|
Gwiazdorzenie w twoim wykonaniu to "super jestem caly od gory do dolu laski na mnie leca i gram najlepsza muze" tyle nie nie grasz i taki super wcale nie jestes. nawet jesli trzymasz sie spodni bogatego kolegi to i tak uroku ci to nie dodaje.
|
|
kamil do budy
|
|
To jest w Łomży poroniony pomysł z otwieraniem całodobowego sklepu. Przede wszystkim jest kilka stacji benzynowych dobrze zaopatrzonych, nawet chleb i nabiał mają. To czego nie ma na stacjach a dwie osoby chciały by kupić o 4 w nocy nie starczy nawet na dniówkę dla pracownika. Więcej realizmu w opiniach, bo to że u żydka jest ruch do 10 czy 23 to nie znaczy że to samo będzie o godzinie 3 czy 4 w nocy, wtedy ludzie już śpią, na pojedynczych klientach się nie zarobi, a pracownikowi trzeba zapłacić. W Zambrowie jest taki sklep bo tam nie ma całodobowych stacji benzynowych ze sklepami, jak już to za zambrowem a i to nie wiem czy mają sklep całodobowy.
|
|
Jaki szampan polecacie? Takos
|
|
jak dla mnie siedzisz tu i tlumaczysz sie wlasnie po to, by uznac akceptacje innyh.
|
|
dla mamy bukiecik zrobiony ze smoczków, dla niuni jakąś maskotkę..misia, aniołka. Może tort pampersowy? ( www.allegro.pl)
|
|
mam gdzies akceptacje innych. a to czy siedze czy nie to moja prywatna sprawa, przeciez mi nie zabronisz. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Ludwik i Krynka
|
|
menu skladalo by sie z sushi, sashimi, 2 rodzaje ramen, 3 rodzaje Lo Mein, slodko kwasne mieso z ryzem, plus inne co wy na to...
|
|
ludzie wiecie cos o jakiejs imprezce w Łomży na sterym Rynku???? Moze chociaz jakis pokaz sztucznych ogni???
|
|
ale macie problem!po prostu Echo Investment nie dało w tym roku tyle kasy na utrzymanie co rok temu.przecież muszą jakoś uzbierać te 14 mln na pebudowę połowy Łomży jeśli chcą postawić to cholerne centrum handlowe,które jak na razie jest tylko na reklamach przy lodowisku.
|
|
Jestem!!!!!!!!!Po co nam ŁKS-zaoszczędzimy i operę będziemy budować , jak u śledzi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |