Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rydzyk w natarciu - oskarża ! |
Kupowałem tam szafki łazienkowe i gratis dorobili mi dwie półki. Według mnie firma jest OK.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rydzyk w natarciu - oskarża ! |
panie kola. ten jednostajny typ muzyki to ogolnie rzecz biorac house. wybacz, ale podchodzenie i proszenie o radiowe przeboje jest co najmniej nietaktem. na moich imprezach nie uslyszysz ich, bo od tego jest telewizja, radio i dyskoteki. a nie klub. oczywiscie sa wyjatki, ale wynikaja one z dzialania w druga strone - utwory z klubow przechodza do mediow. jezeli chcesz pobawic sie przy klasykach, to masz imprezy overkitschowe - w 2 i 4 piatek miesiaca. poza tym drugi rezydent gra czasem muzyke bardziej komercyjna (czyt. rnb, soul). i nie udaje zadnej gwiazdy, widocznie zbyt prosto i doslownie odpbierasz niektore zachowania badz sytuacje - istnieje cos takiego jak drugie dno, badz ironia ( polecam ktorys ze slownikow ogolnie dostepnych w internecie). a co do twojej opinii, ze klub Yam Caffe stac na lepszego rezydenta, to jestem pewien, ze wszelkie petycje, sugestie, listy zażaleń i wniskow niezadowolenego klienta beda z pewnoscia rozpatrzone przez osoby za to odpowiedzialne - wystarczy zglosic sie managera lokalu. jezeli nie wyrazilem sie niezbyt jasno, badz moja wypowiedz w ogole nie dociera, to zapraszam do klubu w dni ktore gram- chetnie wyslucham uwag i sugestii. Jarek
|
|
siarak podaj ip na pizgatornie.
|
|
a najlepsze i tak jest d`angelo . wystrój niezbyt ładny ale pizza wspaniała
|
|
a to mu kosior pojechales :]] najlepiej puscic eske :]]
|
|
Rezerwacje już dawno były... Najpierw wchodzą ludzie z listy, którzy mają stoliki, a potem reszta o ile starczy miejsca. Wątpię. ja pierdziele niedlugo na kartki zrobia wejscia jak juz trzeba w kolejkach stac. i co stoi ktos w takiej kolejce?? W ŚWIĘTA tak właśnie jest, bo wiedzą, że będzie dużo wyposzczonej młodzieży ;) a i w inne dni też można zadzwonić i zaklepać stolik co by nie stać w kącie
|
|
suka zostala znaleziona ok 10 dni temu w okolicy kosciola sw.krzyza przyszla za dziecmi pod blok , byla bardzo brudna i glodna . po wyprowadzeniu na spacer wraca z nami pod blok nie stara sie nawet szukac innego miejsca , niestety nie moze tutaj zostac .Prawdopodobnie miala juz raz szczeniaki .łagodniejszego i milszego psa chyba nie ma.
|
|
cczecenowicz no to sie przekonamy kim jestes bez kumpli ;)
|
|
a moze płyty laminowane na metry ktoś wie gdzie bo w devo maja zawrotne ceny jak paczyłam na internecie
|
|
Dla mnie za Dieselem przemawia jego zywotnosc. Dla zadbanego Diesela przebieg 200 000 - 300 000 to w sumie nic wielkiego. przestrzegam przed kupnem samochodu demonstracyjnego, bez wczesniejszego sprawdzenia go w NIEZALEZNYM od salonu serwisie, roznie bywa z demowkami ;). mozesz poszukac jeszcze aut po leasingowych - zdarzaja sie zadbane rarytasy z malym przebiegiem. Osobiscie polecam VW i Toyote, mam do czynienia na co dzien z tymi markami i Diesele tych marek sa naprawde solidne, oczywiscie jesli sa odpowiednio uzytkowane.
|
|
Hej .. mam taki problem .. kupilam ten odtwarzacz ze 3 tyg temu, wszystko bylo ok , az do dzis .. ; / poszlam do kolezanki i chcialam jej film przeslac z tej mp4 na kompa, przeslalo sie, wszystko ok. po czym jak odlaczyla mp4 od kompa, mp4 ciagle 'mysli' ze jest podlaczona do kompa - komunikat 'ZADOKOWANY' .. zaden przycisk nie dziala, reset rowniez. Komputer jej nie widzi ; / Co mam zrobic ?! ;(
|
|
http://www.motofakty.pl/artykul/sprowadzamy_auto_z_unii.html
|
|
Dlatego też najlepiej poszukać auta w kraju i zanim dokonamy zakupu możemy sprawdzić je w ASO. Niestety za granicą raczej to nierealne.
|
|
moet. Takos
|
|
no niech bedzie po twojemu W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |