czwartek, 07 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kim jest Adam Darski vel Nergal?

e tam, w Ratuszu jest najlepsza

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kim jest Adam Darski vel Nergal?

Jak w temacie, byłem w tym sklepie 2 tygodnie przed świętami i oglądałem laptopa, który kosztował wówczas 1800zł. Tydzień przed świętami ten sam laptop miał rzekomą promocję i tzw. raty bez odsetek, lecz cena jego wynosiła już 2200zł. Do tego jeśli bym wziął na raty to oczywiście dochodzą dodatkowe koszty, jak mi uświadomił sprzedawca, gdy go zapytałem czy to jest faktycznie 0 oprocentowania. Z ciekawości zadzwoniłem do tego sklepu nie chcąc stać w kolejkach, więc Pani która odebrała również nie była w stanie powiedzieć o tych dodatkowych kosztach, usłyszałem tylko jedno : jak pan przyjdzie wypełnimy wniosek to się pan wszystkiego dowie i nasuwają mi się 2 wątki : czy publikować takie tematy, tępić hamstwo i złodziei, czy po prostu otworzyć jakiś sklepik w którym będą tylko same ,,promocje" przez ten kant byłby dochód w miarę dobry, więc jeszcze mógłbym odliczyć marżę i VAT i to by była megapromocja.

Pozdrawiam ludzi myślących.

Brawo madziusmadzius!

hokupokus chcesz sie przekonac czy bez koleguw co potrafie??? potrafie wyrwac twoje jaja i skarmicz psow, wstyd calej polskiej!!! co wy tu piszecie.

Fallout 3

Bubu tłustą plamę to ty masz na ryju .... Chlopak szuka psa i ma nadzieję że żyje a ty go jeszcze dobijasz... Żal takich jak ty :((

po prostu, jedz na zakupy do Warszawy! i nie marnuj czasu na jakiekolwiek zakupy w Lomzy!!!!!!!!!!!! tu nie warto zostawic zlotowki!!!!!

mam nadzieję że go znajdziesz tydzień temu zmarł mi półtoraroczny pies po operacji więc rozumiem i trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie

Treść jest ukryta

prologic przyjmij do wiadomości że do tej pory jeszcze nikt nie przerobił PSP 3004. pozostaje Ci albo je sprzedać albo www.allegro.pl w poszukiwaniu gier:)

Pozdro

śmierdzi bo wlaściciel oszczedza na prądzie i centrali wentylacyjnej nie włacza ;-))))

gostek, i w dobrym klubie możesz trafić na chamstwo, nie tylko na stadionie. Ja na mecze chodzę i nie spotkałem się jeszcze z jakimiś nieprzyjemnościami.
A co do istnienia klubu, to ŁKS to nie tylko studia bez dna, zarządzana przez niekompetentnych ludzi. W innych miastach władze rozumieją co daje poważny klub piłkarski i nie ma takich problemów jak u nas. Dzięki ŁKSowi, młodzi ludzie czują większe przywiązanie do regionu, kibice zawsze pamiętają o ważnych wydarzeniach z historii naszego miasta. Daje to większe szansę, że młodzi ludzie po zdobyciu wykształcenia w innych miastach, będą wracali do Łomży.
pozdrawiam

madziusmadzius tak masz rację, w tym roku w Piątnicy jest nowa szopka i ruchoma. Wszak nie jest taka okazała jak u o.Kapucynów, ale też piękna, wykonana własnoręcznie przez parafian.

jak nie masz nic madrego do powiedzenia to idz na h.j! dzieki za pomoc udalo sie pozdro LOMZA

w nocy pierwszego dnia świat kultura z yamy wychodziła i ganiatyka na całego pod cześkiem
Dokładnie coś ok 3 w nocy

ja polecam iPODa :-)

polecam stare sony nw-hd5, 5 lat temu kosztowal kolo tysiaka, teraz powinien byc durzo tanszy. duzy wyswetlacz - 2 kolory, dla poruwania mam tesz creative zen i jakosc dzwienku guwniana chociasz plusem jest slot kart SD.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

jest cieplutko w milosierdziu na dole jest naprawde przyjemnie az chce sie tam siedziec

Treść jest ukryta

W byłej cerkwii na Sienkiewicza raczej też nie zmarzniesz.

caractère allemand

tak chętni chyba raz w miesiącu po wypłacie a później miesiąć pusto

nie weszla jeszcze ustawa by przy cenie podawac zeczywisty koszt kredytu? w wawce juz coraz czensciej widze hasla typu "1%" w miejscu zer

Dla mnie w Lomzy brakuje porzadnej chinskiej restauracji lub takeaway. BO ten pseudo chinczyk na gielczynskiej to ****

Pzdrawiam.

Labirynt na ulicy Sikorskiego jak jedziesz na plaże

caractère allemand

A jakie są tam ceny?

wczoraj w Yamie, ok. godz. 2.20 znaleziono mp3 i pendrive 8G...

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

W Yamie? To naprawdę cud, że się znalazło. Tam z reguły rzeczy tylko giną...ekhm... zmieniają właściciela :-)

pieżpa

Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.

otusz to Jaśu

ja zaglądam

a ja nie

Takos

Stawki, które wymieniłem, obowiązują za pełną godzinę, a nie 45min i nie ma tam nawalonego towarzystwa, więc nie rób antyreklamy. Tory zawsze świecą pustkami, więc to może ja chodzę w nieodpowiednich porach? Wczoraj byłem o 18, akurat było wesele i było ok. Fajne dziewczyny rzucały kulami :P

szczególnie interesujące są zdjęcia Łomży z "lotu ptaka"

A czy jak przyjdę we wtorek rano to nie będzie za późno?

otworzysz to cie zaraz skrytykuja ze od kogos sciagnales i ze masz za drogo bo po 5pln to powinno byc maks, tak tu jest ze wszytskim, jest kregielnia to zamiast sie cieszyc ze w ogole jest to becza ze sa 2 tory a nie 9 a i tak wiecznie sa wole miejsca, jest kilka klubow bilardowych to becza ze za duzo bo jeden wystarczy, jest restauracja, sklep, pizzeria, dyskoteka, pub............ to zawsze cos jest nie tak, na szczescie nie wszyscy sa tacy sami bo polowa z nas dawno by zbankrutowala, ja ci powiem otwieraj, potencjal w Łomży jest, ci co moledza i tak nie przyjda wiec nimi sie nie sugeruj! mentalnosc ludzi sie zmienia, to nie zcasy ze kazdy w domu przed telewizorem, ludzie zawsze chcieli czegos nowego i do tego ich ciagnie! Masz pieniedza do zainwestowania to je zainwestuj :)

Linuxa zapodaj :)

w yamie raz zgubilem portfel, o dziwo papiery ktos odeslal ale pienhadze i dowod ktos zajebal bo sie nie bal ! Kkurwy jebane.

Pro, już nie jesteś taki pro... Nauczcie się pisać słowo "W OGÓLE". Nie ma czegoś takiego, jak wogóle... Nie razi to was?

a mozesz powiedziec jaki masz wskaznik BMI? bo te tabletki naprawde sa niewskazane dla osob z delikatna nadwaga. czytalas o skutkach ubocznych? moze zrzucisz te kilka (?) kilo bez pomocy tabletek? PZDR

a po grom komus dowod??

...kkurwo !!

takie jak wszedzie, dzialanosc gospodarcza, umowa prawna najmu lub wlasnosci, zezwolenie rady osiedla na sprzedaz alkoholu i reszta w urzedzie..........

w Łomży brakuje baru jak Mc Donald tylko z polskimi specjałami i dostępem z samochodu Drive i świeżym powietrzem w środku lokalu

lomzyniak27 mi też działa on na nerwach

panie kOLA. przyjdz i powiedz w oczy, a nie na forum pod pseudonimem piszesz. moze w ogole sie przedstawisz, bo ja swojej tozsamosci nie ukrywam na forum. z reszta akurat twoje zdanie nie znaczy nic, skoro porownujesz imprezy housowe do wczorajszej.

pizgatornia rules :)

Oczywiście, że warto ! Weźmy np. takiego LIDLA. Godziny do których jest on otwarty to śmiech na sali...

A z jakim asortymentem mniej więcej chciałbyś wejść ?

Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo...
Aż trudno wymienić

http://peb.pl/gry/

moim zdaniem najlepsza polska strona z full grami ;p
ale prawei wszystko z [RS] xF

A może ktoś się orientuje ile w Łomży? I czy są wogóle wolne hale?

jasiu smietana a co ty robisz w warszawie ?? czlonki obrabiasz za mariotem ??

Treść jest ukryta

Ja miałem 100 takimi monetami to poszedłem do Kauflandu i tam przy wejściu na tym punkcie obsługi mi zamienili na grube xD

Gdy ludzie przestają wierzyć w Boga, nie oznacza to,
że będą wierzyć w nic, tylko że w cokolwiek
Gilbert K. Chesterton

a gdzie mozna przerobić w lomzy xboxa?

Masz problem? Nie - masz uzbierane kupę kasy, ciesz się.
Problem będzie miał kto inny, Ty masz forsę.

Riposta

Konsola juz nie jest niestety na gwarancji, sa jeszcze jakies inne miejsca, czy tylko w Sympatii ?

Pewnie w sympati. Ale ja wam radze wyslac do fachowcow

Ja mam tego z 1000 zeta, od 1 do 20gr, od kilku lat resztę po zakupach odkładam i postanowiłem że wymienię na euro, jak już w Polsce wprowadzą. Pójdę z wiadrem albo dwoma do banku i będą musieli się mną zająć:)

1000 zeta ? spora musi byc ta Twoja swinka skarbonka ;)

Riposta

W Holandii można iść do banku z 5000 EURO po jednym cencie. W każdym banku są wpłatomaty. Wystarczy wysypać drobne na tackę i przechylić tackę, żeby wpadły do maszyny. W ciągu kilkudziesięciu sekund rozpoznaje każdą monetę i przelicza całość. Wszystko jest wrzucane na nasze konto bankowe w ciągu kilku sekund. Wystarczy wyjść z banku i można całą tą kwotę wypłacić w banknotach.

Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem.
To pałac staje się sutenerską speluną.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

http://www.needforspeed.pl/forum/index.php Wejdź na to forum i tam napisz o swoim problemie, a nie zaśmiecasz forum 4lomza!!!!!!!!!!!!!!!!

Riposta

heh o czymś takim to chyba mozemy jedynie pomarzyć :))

Nie próbujecie w salonie na Konst. 3 Maja ;/

Witam jestem laikiem w tym temacie"Koszty sprowadzenia samochodów z krajów Unii Europejskiej" , mianowicie chodzi mi o koszty sprowadzenia samochodu z Niemiec.Czy to w ogóle opłaca się? chciałbym dokonać kupna samochodu w Niemczech za 20000-25000zł .Jednak możne nie zawracać sobie głowy i poszukać czegoś w Polsce za tako kasę ???

Proszę o opinie ,z góry serdecznie dziękuje :)

Tak naprawdę to nasi rodacy wymuszają na sprzedawcach cofanie liczników! Potencjalni nabywcy chcą być karmieni złudzeniami!

Proszę się przejść np. na giełdę. Każde auto z przebiegiem powyżej 200 kkm jest omijane szerokim łukiem. Na nic tłumaczenia, że ten przebieg to dla danego silnika pestka, bo bez remontu kręci min. 500 kkm.

Sam onegdaj sprzedawałem 12 latka z przebiegiem 192 kkm. Kupiłem okazyjnie kilka lat wcześniej z przebiegiem zaledwie 70 kkm. Przebieg był zatem 100% oryginał. Przychodzili, oglądali i zawsze ten sam tekst "no auto bardzo ładne tylko ten przebieg trochę duży". Ręce opadały. Gdyby nie fakt, że samochód był już wystawiony na kilku portalach to dałbym 100 zł i "przeprogramował" licznik na jakieś 140 kkm. Nikt z kupujących na pewno by się nie połapał, a auto bym sprzedał max. w 2-3 tygodnie.

na polowej gosciowa w ogole sie nie angazuje a jak ci zrobi henne ktora wietrzala kilka godzin to tez do wieczora znaku nie bedzie

szkoda mi tylko szefa chcial dobrze chlop robil tyle lat za granica ciezko pracowal wrocil i chcial miec cos swojego no i ma ale zjedli go .........szkoda faceta strasznie poczciwy jest .......

Ja niestety uwaliłem MS. Na omówieniu wyników pani psycholog poinformowała mnie że nie zaliczyłem jednego obszaru : ZACHOWANIA SPOŁECZNE,natomiast z pozostałych wypadłem dobrze.Ciekawe jakie pytania mogły mieć wpływ na ten obszar ?

caractère allemand

No, poszukaj w Polsce. Mniej biegania, formalności itp. W w/w przypadku załatwiasz tylko wydział komunikacji i ew. urząd skarbowy i jedziesz (oczywiście z oc). Chyba, ze chcesz stac w kolejkach i ponosić dodatkowe obciążenia w celnym, skarbowym, u tlumacza, na przegladzie i załatwiać wszystko kilka dni... to kup z UE:)

Do oQoAniaxXx.
Aniu-skontaktuj sie ze mną.

Widzisz i tu wychodzi twoje gwiazdorstwo. Mowisz o referendum? Mysle ze nie bedzie potrzebne:) Myslisz sobie ze jestes tu w Yamie niezastapiony? Nie jestes tu jako dj pierwszy i nie ostatni. A i chyba do wlasciciela tez szybko dotrze ze cos tu jest nie tak skoro bedzie przychodzilo coraz mniej ludzi ze wzgledu na twoja gre. Mozesz skonczyc jak bigos bez referendum:) Troche wiecej pokory w sobie bo czlowiek inteligentny ja posiada a ty jak mniemam za takiego sie uwazasz ale pokory ci brakuje.

co do sali weselnej to chyba już kończą się te masakryczne kolejki, chyba, że byłaby to sala z prawdziwego zdarzenia, gdzie nie śmierdziałoby kotletem, obsługa byłaby bez zarzutu i wygląd sali przypominałby o tym, że to ślub a nie wiejska przytupajka...

mi osobiście brakuje miejsca gdzie można by było napić się dobrej kawy i spokojnie porozmawiać, bez chmary małolatów podniecających się, że piją piwo i palą papierosy...

nie wspominam już nawet o miejscu dla rodzin z dziećmi, bo w naszej kochanej Łomży to na pewno by nie wypaliło...

kola
dlatego jestes informowany wczesniej jaka muzyka jest grana danego wieczoru .. nie podoba sie nie przychodz .. a skoro przychodzisz to znaczy ze sie zgadzasz z "rozkladem jazdy" jak nie chcesz ogladac kopalnii soli to nie jedziesz do wieliczki proste ....
wiesz ze ile ludzi tyle gustow ... jak by dj mial grac to o co go ktos poprosi to by musial grac kazdemu co innego ...
heheh na lodowisku gra radio Eska ... idz postoj przy lodowisku bedziesz mial co chcesz ... wyobrazasz co to by bylo jak by byla muzyka jaka kto chce ?a pozniej foch na forum "eee bo pusciliscie co chcial jakis XY albo ktos inny ... czy oznacza ze jak byl wiekszy to moze czegos posluchac a ja nie?" i znowu obrazony ....

nie pasuje muzyka wez walkmana na uszy i tancuj przy swojej muzyce ... kto ci broni ?

skoro masz na plakacie napisane gramy taki rodzaj muzyki to jak przychodzisz to sie na to zgadzasz...
p.s. cos pisali na forum ze w jakies dni w 7 kier masz imprezy disco polo ...

czy kiedys bedzie tak ze wszystkim bedzie pasowac ? hmmm chyba nigdy ....
pomimo tego ze jest to logiczne to ludziom nie pasuje .....

skoro bedzie przychodzilo coraz mniej ludzi

heheheheh z tym to wygrales ... zeby ten lokal mial 2-3 razy taka powierzchnie tez by pewnie byl zapchany wiec narazie chyba to nie grozi

p.s. moze wykruszy tylko te placzki co im wiecznie nic nie pasuje i pozostanie tylko wpozatku towazystwo ... a uwierz nikt za wami plakac nie bedzie bo na wasze miejsce znajdzie sie 2 chetnych ....

kola to od kiedy bojkotujesz klub ?

oo jak najbardziej jestem za! gdzies w centrum, jakis mały- tak jak tam juz wcześniej pisali. hehe wkoncu nikt by niczego na nocne spodkania na zapas nie kupował bo można by było do sklepu podskoczyć. więc popieram jak najbardziej

Wszyscy, którzy dzis z rana mieli klopoty z uruchomieniem auta wiedzą jakie dziś z rana były mrozy. Połowa samochodów zamarzła. To co tu się dziwić. Ten obiekt także miał prawo zamarznąć !

caractère allemand

To bardzo, bardzo głupi pomysł. Ot i tyle. Bez względu na lokalizację (jakąkolwiek). Duże sklepy (choćby cytowany wyżej "blaszak na Legionów" są otwarte do 22.00 przez 7 dni w tygodniu. Na jakich więc klientów miałby liczyć ten nocny, handlowy kordupel? Po flaszkę zawsze mozna skoczyć do wielu CPN-ów. Można zawsze tam także kupić podstawowe produkty (chleb i konserwę na zagrychę oraz piwo na kaca). Tylko dzieciom się wydaje, że lokalizacja ma tu jakiś wpływ. Kto będzie łaził po nocy za flaszką? Jeżeli zabraknie to dowiezie taxi. Jeżeli kogoś stać na picie w nocy to także na taksówkę. Pozostali, spacerujący z buta z reguły nie zagryzają bo po ciemku w krzakch się nie da. Menele to element, który wstaje nad ranem i gustuje w innego rodzaju trunkach. Dla kogo więc miałby być taki sklep ?? Chyba, że ktoś miałby po północy ochotę na czarny kawior i białe trufle z Toskanii.

Hej Robert ja też już mam WZ za sobą i również czekam na badania lekarskie które będę miał na początku stycznia, pierwszy etap to na pewno jest psycholog z tym że odpowiada się na kartce a nie na komputerze. Słyszałem że trzeba uważać na okulistę i kardiologa jeśli chodzi o ciśnienie nie może być za wysokie. Pozdrawiam i Szczęśliwego Nowego 2009 Roku :)

kaskas tak na wz trzeba mieć wypełnioną ankietę która ma 19 stron, w przeciwnym razie będziesz musiała ją dowieźć, dziś miałem wz i koleś zapomniał i będzie musiał jeszcze raz się pofatygować. Pozdrawiam

właśnie dlatego jest ciepło - jest mnóstwo ludzi ;]

nie. muwie prawde

jak bedzie ptysiu toijaptrzyjade :D

Witam

Ile w naszym miescie płac się za godzine korepetycji z j.ang na poziomie (szkoły podstawowej i gimnazjalnej )??

Dziękuje za mądre wypowiedzi

zalezy, czy jestes po szkole w tym kierunku...
jak tak to mozesz brac 35-45 zl a nawet 50 ;)

pozdrawiam

Ostatnio był reportarz w telewizji jak ktoś wzioł takie piniądze i musiał potem z odsetkami odać:PUnia nam da nam kase heheeh będzie ta:bogaci się bardziej wzbogaco a normalnie żyjący ludzie będo biede klepać:/Powodzenia

no kurcze, wyjąłeś mi to z klawiatury.

Duży25, kup sobie słownik.
A co do rolników, to faktycznie, przydałoby się te pieniądze dać raczej jakimś początkującym młodym przedsiębiorcom z miasta. Ci przynajmniej płaca podatek i ZUS. Odkąd sięgam pamięcią to rolnikom jest źle. Nie płacą grabieżczego ZUS-u, podatek to fikcja, wiecznie tylko dopłaty, dotacje, renty strukturalne. A jak zapytać takiego jak się żyje na wsi to można usłyszeć: "Oj, bieda panie, podatkami cisną a robota ciężka." A komu jest lekko pytam? W imię czego ta grupa zawodowa ma takie ułatwienia?

Lokalizacja, faktycznie do niczego :-/ Sala weselna, stacja benzynowa, kolejny lokal weselny... Co do jedzenia, jak dla mnie nie dobre i zimne, nie wiem jak jest zimą, bo byłam tam we wrześniu, a wtedy pogoda dopisała, ale w tej samej cenie za osobę, czy też parę wybrałabym inne miejsce na wesele

hehehe a taksówkarze to oszusty ,w auto komisach oszusty u rysia na weselu był stary kotlet, niedobra pizza w da grasso . OGLUNIE JEST ******. A jeszcze w rampie sie bili i czy ktos cos widział

230 zł na dworzec wschodni

a ja życzę swojemu , aby się nie zmienił , a wszystkim koleżankom i kolegom z pracy zdrowia i dobrej współpracy

ps. acha i żeby nas ten kryzys jak najmniej dotknął

Ty pijesz online i dzielisz się opłatkiem online. Jeszcze trochę, a zaczniesz sr* online.

Co prawda mnie to nie dotyczy spędzę go z synem ale Wszystkim Samotnym życzę by w ciągu tego roku nie byli już samotni :)

Jeżdżę od 31 lat i jedyne, co mnie wkurza, to chłopcy radarowcy pochowani po krzakach, nieoznakowane suki i fotoradary, które gówno mogą komu zaszkodzić, bo każdy miejscowy ( a także dyspononent nawigacji) wie, jak się w pobliżu tych wynalazków zachować. A kierowcy niedzielni niech sobie jeżdżą ile tylko chcą. Każdego wyczuję i nie dam się wprowadzić na stłuczkę. Czego życzę pozostałym sobotnim, piątkowym i całotygodniowym.

mam pytanko:czy ktoś z Was orientuje się czy weszła w życie ustawa o przedłużeniu urlopu macieżyńskiego?miało to nastąpić z nowym rokiem ...

Autor: -Łomżyniak (---.elomza.pl)
Data: 31-12-08 16:47
A ty?

A Ty ???

Jeżeli w aucie był jakiś tuning silnika to przebieg również ma znaczenie. Wypowiedz się na temat tuningu auta które pokazałem w linku.

Jak mi odpowiesz JAKIE ma znaczenie przebieg dla tuningu to Ci odpowiem na Twoje pytanie.

Takos

Poczytaj na necie..tuning silnika skraca żywotność auta, co byś kupił auto które ma 100 tys km przejechanych i nietknięty silnik czy gdy było coś w nim robione by np zwiększyć moc,zmniejszyć spalenie itp itd? Jeżeli nadal nie zrozumiałeś wpisz w google. Teraz czekam na odpowiedz znawco:)

ps. Jak idzie poszukiwanie auta z nieprzekręconym licznikiem?

Właśnie Szanelka :) A żebyś odwiedziła np. Kościół, to byś zobaczyła, że te 95% ludzi jest jednak trzeźwych :) Wszystko zależy od wspomnianego otoczenia, w którym się znajdujemy :)

TAK czekalem juz od polnocy.;)

abelkaim

dziwny ten świat, w którym człowiekiem gardzi człowiek [nie dotyczy humanistów i racjonalistów]

Nie ma to jak dr Kazimierz Bandzul jest ordynatorem dziecięcego i zna się na swoim fachu. Nie przyjmuję na NFZ tylko prywatnie:)))) Pozdrawiam!

Gdyby wróżka znała przyszłość, to zagrała by parę razy w totolotka,
i potem nie musiała by pracować do końca życia.

abelkaim

dziwny ten świat, w którym człowiekiem gardzi człowiek [nie dotyczy humanistów i racjonalistów]

odsyłam na empik.com
giery zawsze przychodzą na czas
Tez czekam na Gta4 na PC (dopiero drugi dzień)

ja jeszcze nie bylem, ale sie wybieram, bo slyszalem bardzo dobre zdanie o nim. znajoma mianowicie powiedziala mi, ze jest profesjonalny i kulturalny. pozdrawiam forumowiczow.

Zima zaskoczyła drogowców.

też sie chłop zabawić chce xD a co do pAbu czy knajpki jak kto woli to mi sie ogólnie tam podoba, troche te schody na góre niebezpieczne jak sie wraca do domu ;) muzyka jaknajbardziej ok, siedzenia wygodne, piwo jest czyli wsio załatwione. a co od tego zamykania to jakies tam plotki krążą, ale jak to plotki pewnie napewo nie są zgodne z prawda

Na starej ŁOmży można go na 100%kupic

Witam.Ostatnio czesto pogrywam w automaty i zaczelo mnie interesowac w jaki sposob ludzie wygrywaja duze sumy. Co sie okazalo jest to mozliwe

jak pokazuje strona http://... jest mozliwe wygrywanie legalne duzych sum.

Sprawdzcie i napiszcie co o tym myslicie

podaj linka bo ten nie chodzi

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

tak juz mam. sory

Dzięki za zainteresowanie ale nie oto mi chodziło, bo przecież ja nie mam w pendrivie wejścia na USB tylko wyjście. Czyli powinno to być z jednej strony wyjście mini USB a z drugiej coś w stylu kieszeni(wejścia) na zwykłe USB...

Onn...trochę nie tak:) to nie ten kabel. patrz końcówkę

http://www.allegro.pl/item521973261_przejsciowka_usb_wtyk_usb_wtyk_mini_5p.html

no tutaj widać tę samą końcówkę...ale musi być "damska"- bo pendrive czy mp3 maja taką samą końcówę ...więc nie wejdzie jedno w drugie:)

koszt za dwa dni treningu to 50zł ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org