Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Protest |
Na dzień dzisiejszy studiuje poza Łomżą wiec z graniem oprócz świat byłyby problemy, ale to wcale nie oznacza ze nie moge pomóc. Lecz najpierw trzeba odpowiedzieć na pytanie czy to ma być na pewno sekcja z trenem, chodzi tu głównie o zwieszenie kosztów za taką osobę. Same wynajęcie sali po rozłożeniu kosztów na kilkanaście osób nie powinno stanowić problemu, jak dla mnie nie ma to większego znaczenia czy takowy trener będzie czy nie. Jeżeli znajdzie sie odpowiednia liczba osób na podobnym poziomie grania to zawsze coś załatwimy :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Protest |
A w którym to miejscu było??
|
|
haaaah5 jest różnica,napewno.W końcu każdy popełnia błędy.Ale akurat nie o to tu chodzi.Źródłem konfliktu jest zupełnie coś innego.Przeczytaj powyższe wypowiedzi to się dowiesz..Ja czytając je nie mogłam pozostać obojętna i tak to się zaczęło..
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jak widać na portalu 4lomza w bierzących wiadomościach jest opisane co tam się wydarzyło, i jak myślicie, czy taki ********* jeden z drugim który to zrobił czy ma jakiekolwiek prawo chodzić po tej ziemi? Jeśli ich złapią, to dostaną albo w zawiasach albo góra 2 lata. Piękne mamy prawo, czy tak? Jak można ten czyn określić? Czy mieli żal do tych ludzi, czy to po prostu zwykły wybryk psychopatów, których powinno się tępić? Z miłą chęcią sam bym taką wredną mordę wcisnął w ten rozbity nagrobek. Wówczas rodzina która go wychowała miałaby też super święta, bo bynajmniej pozbyłaby się chwasta.
|
|
wez juz sie odemnie odwal ok?
|
|
możecie polecić gdzie dobrze robią diesle chodzi o primerę p11 2.0 td lucyna
|
|
A czy 25 to nie jest kilkadziesiąt? Powywracane i połamane to nie jest dewastacja? Jasiu widzę ż enie masz czego się czepiać...
|
|
Marzena_87 i jak odezwali się?? masz wyznaczony wywiad?? skarbulenka - trzymam kciuki - nie daj się = daj znać jak poszło
|
|
I co z tego "debilu" jesteś w Polsce i nie ważne czy Polka czy jakiś syf. Tu jest nasze prawo i nasze obyczaje. I wbijcie to sobie do łbów. lucyna
|
|
4 rok jeżdżę do warszawy pks wcześniej jeździłem 5 lat do technikum. tak wiec coś niecoś mogę powiedzieć o pks w łomży. dojazdy do technikum były spoko ale na początku pod koniec dawali jakies stare miejskie autobusy sprowadzone skądś tam. dojazdy do warszawy to inna sprawa jeszcze rok temu to był koszmar. ceny najdroższe ze wszystkich przewoźników.jakoś usług marna. teraz muszę powiedzieć że ceny są konkurencyjne a autobusy nie najgorsze. drażni mnie jak podchodzę do kierowcy kupować bilet i mówię studencki a on do mnie na ty. kolegami to my nie jesteśmy. ja staram się jeździć jak najtańszymi autobusami wiec mragowo giżycko wybieram najczęściej. pks warszawa jest super aczkolwiek cena za bilet mogłaby być niższa. jednak veolia jest przewoźnikiem nie do pobicia cena 12.40 studencki na rasie wwa-łomża i do tego super autobus i bardzo miły elegancko ubrany kierowca. nietrzeźwi nie jeżdżą a palacze mają swoje 5 minut w ostrowi. pzdr ![]()
|
|
chodzi ci o ten warsztat mieszczący się w CKP koło mechaniaka?? 120 lat zaborów, dwie wojny światowe, 45 lat ruskiej okupacji i 10 lat syfu kaczyzmu niczego się ten naród nie nauczyło. Niczego. Od wieków Kato-debile dają się upodlać.
|
|
do haaaah5 Raczej nie jestem konfliktową osobą,mylisz się.Poprostu nie mogę "patrzeć i przechodzić"obojętnie jak ktoś obraża innych a sam aważa się za nie wiadomo kogo.Przeczytaj wyżej co pisała figlarka na temat pani z mięsnego to ciekawe co ty na ten temat byś sądziła..Przeczytaj co napisane było na większość łomżynianek oraz na dziewczyny z rozmiarem 40.Chyba naprawdę nie czytałaś i dlatego krytykujesz moją postawę.Więc jaka jest twoja..?(tylko zapoznaj się dobrze z tekstem powyżej) Jeśli zaś chodzi o tzw wyłapywanie błędów to to akurat było raczej w formie żartu. A co do dywanu to z tatą nie mieszkam,a mój już wytrzepany:)
|
|
Podobnie jak w temacie.Czyli, czy mieliście przyjemność korzystania z usług łomżyńskich Adwokatów??I jak oceniacie ich na podstawie doświadczenia z nimi?A może wiecie który z nich jest najlepszy?Czekam na opinie. DiDi
|
|
Moj odtwarzacz ma rok (wiec śmiem podejrzewać ze usterka nie powstała ze starości) . Stopniowo przez 3 dni wyswietlacz ciemniał. Pierwszego dnia,po wyjęciu z torby włączyłam i zauwazyłam ze jest lekko ciemniejszy, szczególnie lewa strona. Następnego dnia cały był już jednolity,ciemniejszy niż dzien wcześniej. Dziś jest juz tragicznie. Dojrze coś tylko w ciemności,a do tego (jak uda mi sie zauważyć) wyświetlacz jest czerwony. Dla moglby być nawet różowy,niebieski,zielony nie ważne. Byle byłoby widać :( Czy ten problem podlega gwarancji? Proszę o szybką odpowiedź i dziekuje z góry. 120 lat zaborów, dwie wojny światowe, 45 lat ruskiej okupacji i 10 lat syfu kaczyzmu niczego się ten naród nie nauczyło. Niczego. Od wieków Kato-debile dają się upodlać.
|
|
Dick Adwokat
|
|
powoli lomza zaczyna sie normalizowac z tymi cenami, choc i tak jest drogo w stosunku do bialegostoku. w auchan mozna juz zatankowac PB za3,19 a rope za 3.29. warto dodac ze na np bp w bialym ceny sa do 10 groszy (tylko) wieksze niz w auchan.
|
|
mxmatrix: wielokrotnie byłem świadkiem różnego rodzaju "wybryków" w łomżyńskim szpitalu. Szczególnie na ortopedycznej izbie przyjęć. Bardzo "miły" w stosunku do pacjentów, a zarazem bardzo "fachowy" jest wielmożny Pan Doktor R..., któremu wielką trudność sprawia nawet podniesienie czterech liter z kanapy, w celu zbadania pacjenta. Mam także niemiłe doświadczenia z innych oddziałów, gdzie leczyli się znajomi. W 99% przypadków zamiast pomocy i chociaż odrobiny współczucia można liczyć na bezczelność i głupie komentarze. Bardzo właściwy temat. SD: jeśli nie narzekasz na łomżyński szpital, to czas najwyższy, abyś zmienił szpital na ten pod Białymstokiem. Chociaż sądząc po poziomie Twojej wypowiedzi to proponuję przeprowadzkę do Holandii i jak najszybszą eutanazję (dla dobra społeczeństwa). ![]()
|
|
a ja uważam że mxmatrix ma rację. sama tego doświadczyłam przebywając w szpitalu dwa razy podczas ciąży oraz w czasie porodu. chamstwo, traktowanie pacjenta jak kogoś głupszego, gorszego i zawsze przeszkadzającego we wszystkim to rzecz powszednia. Lekarze- niektórzy uważają się za "nadludzi". podam tylko jeden przykład. wypowiedź lekarza odbierającego poród mojej córeczki:"następna cipka w tym dniu... a pani to ile przytyła podczas ciąży? tyle sadła się wozi..."itp. oceńcie sami, czy to jest wypowiedź godna LEKARZA?
|
|
a co ci tam dolega w tym dizlu ?
|
|
Wszystko zależy od sprawy . Każdy z nich jest fachowcem w odrębnej dziedzinie . np. pani Krasowska najlepsza od rozwodów, choć sprawy pobicia też nie są jej obce . Piceluk dobry od spraw majątkowych .
|
|
Nie jestem lekarzem , po prostu mam odmienne zdanie i nie narzekam :D W szpitalu w Łomży mało płacą ,więc jak już jest dobry specjalista to woli za większą kasę pracować w Białymstoku i w tym tkwi problem . Mamy dobry nowoczesny szpital brakuje tylko jak pisałem wcześniej dobrych specjalistów.
|
|
SD: gdzie wcześniej napisałeś, że "brakuje nam dobrych specjalistów"? Ja zauważyłem tylko bezczelne "To już twój problem ja nie narzekam na Łomżyński szpital."
|
|
W Łomży nie ma dobrych lekarzy , to są koniowały. Sam się przekonałem leżąc w szpitalu. A pielęgniarki tez sa takie same. Są rozwydrzone. Zgadzam sie to jest tragedia. Dać im tylko podwyżki. Pozdrawiam.
|
|
a za bledy nie przepraszam bo to tylko forum a nie ogolnopolskii turniej wiedzy ortograficznej:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |