sobota, 19 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"Szlachetne" dzieło "prawdziwych" Polaków

kola czy ty wiesz co piszesz " Z tego co wiem to ubiera się tam 90% dziewczyn z Łomży i okolic a reszta zostaje innym sklepikom i dlatego takie niepochlebne opinie" 90% dziewczyn dobre sobie..... .moze 10% a reszta czyli te 90% w innych sklepach.jak sobie wyobrażasz "zwykłe "osoby bez włosow blond,tipsów takich zwyczajnych jak większość które wchodza do tych sklepów,wielmożna ekspedienka nawet na nich nie spojrzy, nie mówiąc już żeby zapytała w czym pomóc. juz na wejsciu klientela otrzymuje ocene wyglądu i opinię czy warto zabiegać o klienta czy nie .fu.

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "Szlachetne" dzieło "prawdziwych" Polaków

zgadzam się z tym że jak wchodzisz do sklepu to sprzedawczynie patrzą się spodłba juz wole w hali targowej kupować ubrania

Witam serdecznie:0
Czy ma ktoś do sprzedania jeszcze tabletki zelixa10 lub 15??
proszę o kontakt e-mail: evelinas@o2.pl
bądź gg:7163448

adamus:więc za co jest ten podatek? ja podałam tylko przykład kiedy ten podatek miałby sens, a ty płacisz za siebie i sprzataja po tobie w innym sensie np. Ci co pracuja w oczyszczalni ścieków, albo w czynszu za wywóz śmieci.

Zapraszam na:
http://www.soccer-live.pl/

Ja słyszałem, że ktoś sale wynajął i wjazd 80zł/osoba.

Ten klub to to teraz BeabyParty .

Zdanie moje.

Aviva aviva aviva ŁKS!

Witam,
czy ktos sie orjentuje kto w Łomży wykonuje ogrodzenia z drewna lub siatki. Czy jest jakaś firma, czy ktoś kto sie tym zajmuje. Bardzo prosze o podpowiedz:)

Dzieki

na ul. Nowogrodzkiej na przeciwko dawnej bazy żywca.pozdrawiam

Dziekuje za informacje

-

Proszę Cię wlasnie wrocilem po maratonie barowy zero i nic tylko tyle się dzieje w tej wsiii.

Evina, jesteś delikatnie mówiąc bardzo niemądra i na szczęście reprezentujesz mniejszość kobiet... Jesteś albo bardzo młoda, albo bardzo ciężko myśląca. Ja też płacę różnego rodzaju podatki, za wywóz śmieci włącznie (podatek śmieciowy?), ale nie zostawiam ich na chodniku, tylko zanoszę do śmietnika. Twoim psim obowiązkiem jest sprzątać po swoim psie i tyle w tym temacie. Nie ma co dyskutować, temat był już poruszany na forum. Nie przetłumaczy.

"Wolność jednego człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka."

Popieram porzedniczki :-) Osobiście kupiłam tam kilka bluzeczek, ale szkoda mi później było kasy, że przepłaciłam i zreszto bluzki jak każda inna :-/ Madziuś podziwiam, nie dałabym za spodnie 279 zł, pewnie podobne były w innych sklepach za 129 zł :-/ Prawdę pisząc, jeśli nie masz "tipsów" i nie jesteś dobrze ubrana to nie masz na co tam liczyć, dla nich cacy wygląd równa się z dużym portfelem. Ale nie zawsze tak jest :-) Ubrania mają takie same jak w innych sklepach, tyle, że z niezłą marżą... :-/ Zresztą jak większość sklepów na Długiej... Pozatym wszystkie te ciuchy są brane z pewnej galerio - hutrowni w Warszawie albo Łodzi, gdzie spodnie kosztują np. 79 zł :-) Zreszto co kto lubi i jak chcę by na niego patrzyli :-) Bo w sumie nasze "małolatki" uważają, że im droższy sklep to lepszy ciuch :-P Nie zawsze!!

a gdzie pojedziemy jaką trasą ?

Jeszcze jedno. Niech Cię nie obchodzi na co idzie ten podatek. Powinnaś się raczej przejmować otoczeniem, w którym przebywasz, martwić się o dzieci, które mogą w to wdepnąć. To powinno być dla Ciebie ważne. Kultury niestety rodzice Cię nie nauczyli. Wystarczy się przejść kolo szkoły 10-ki i spojrzeć na trawniki... Przecież dzieci do szkoły z psami nie chodzą. Co za przykład dajesz dzieciom? Później rosną takie... na twoje podobieństwo. Wstyd!

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

mialo byc ze w tv pustka...

a zimno jest ? to moze chociaz na spacer jakis sie przejde

-

Myślę, że Evina to typ kobiety, której i w domu jak nasra (przecież często tak bywa) to i po tygodniu sprzątnie dopiero. :)

Hm będe spacerowal w tamtej okolicy i wypatrywal Ciebie.

Ok :) nuda i to jak ide zaraz spac bo się zamule do konca.

i mocherowo

Teraz to żeś przykłady przytoczyła! Pewnie, że dziecko może mieć potrzebę i taki fakt może mieć miejsce, ale nie przesadzaj, nie jest to codziennością. Nie widziałem dziecka (tym bardziej kilkorga dzieci) robiącego kopę w grudniu (nie tylko), między 5-6 nad ranem na trawniku pod blokiem. Będziesz śpiewała inaczej jak będziesz posiadała własne dzieci, bo teraz wskazuje wszystko na to, że faktycznie mama we wszystkim Cię wyręcza.

ja jestem na zmywaku w Irlandii... do Anglii mi się nie udało. Uff nareszcie.

no jak narazie to siedze w domu z glupim laptopem na kolanach :/ i tak, za cieplo mi w nogi od niego, piwo za zimno.... no tragedia

a gdzie indzie mnie spotkac? czasem sie krece heh po miescie

Riposta

Ale piszesz już nie na temat. Piszemy tu o WDEPNIĘCIU W GÓWNO!
A właściwie miało być o miejscach, gdzie najłatwiej można w nie wleźć.
I widzę niechętnie przytaczacie takie miejsca, czyżby jakieś obawy? A może warto by właśnie? Może warto by służby miejskie częściej patrolowały rano takie właśnie miejsca?
Przecież to tak nie wiele trzeba, torebka, łopatka(albo bez łopatki, jak już widziałem), a jakże może być przyjemniej...dla wszystkich.

HE CO CIE TAK PORAZIŁO.

Jarek

ty jestes ku./.rwa załosny !!!

w lomzy nie ma dobrych takich placówek jak zrobi sie samemu bendzie widac efekt Myjki tylko dobre sa zeby kase brac;/ np myjnia na wzg .Dobrze ze powstalo kilka bezdotykowych ;))

banda. a ile Ty masz lat ? jakbylas w ich wiekow tez chcialas sie pobawic. wiec nie rozumiem po co teraz te waty. zapytalam czy ktos idzie, wiecej nie potrzebuje. ale nie. pozniej macie problemy, bo ktos odpisuje glupie komentarze. sami tak robie to wybaczcie.

czy dzis jest niedziela handlowa??

chyba tak,i za tydzień też jest

Właśnie nie znamy. Podaj adres Twojego sklepu.

no patrzyłam właśnie i nie bardzo. bozata haha wszytskie są moje :d normalnie zal nawet sie zapytac o nic nie mozna bo od razu zaraz oskarżenia ze sklep chce reklamować :/ nie mozesz mi pomoc to nie zagladaj :)))

Chciałby sie zapytać , kiedy rusza wyciąg narciarski w rynie k.Łomży.Dzękuje z odpowiedzi!

kilka do 15 ale to wyjatki

A czy potrzebne jest upominanie się? Czy może zmiana mentalności, by ludzie po prostu zaczęli dbać o swoje otoczenie?

Polecam EXIT, a jak nie no to Białystok lub Warszawę xD

był dzis niedziela godz 9.00 wyjazd z stacji BP i podobno tak w kazda niedziele bedzie suuuper co ? kupywac terenowe samochody i w teren !!!

ha haa ha ekskluzywny butik :D smiechu warte

Takos

"u Jankowskiego" a jaka to ulica?

Mam troche ubranek i zabawek po dziecku.Gdzie mam to oddac?Szkoda mi wyrzucic do śmieci.Moze ktos z tego mialby pozytek?

1 000 zł musisz na pewno szykować ...

Jak w temacie;) Gdzie kupie w Miescie ;) Tak nie drogo do 10 zł ;) Oprócz Allegro;)

kupisz pewnie w sklepie...

czy naprawde niktorym internet mozgi powyzeral ...
idz do sklepu zobacz sie dowiedz a nie tylko przez neta ...

do 10 zl to se kupisz szmate to scierania kurzow ...
poczekaj moze ci mikolaj przyniesie hahahha
pajace

moja koleżanka raz tam zaszła kobieta 25 lat jakaś 15 letnia małolata się do niej zburzyła na parkiecie :P a że moja koleżanka to ostra sztuka to odrazu ją zdjeła:P ja tam niechodzę mam ciut więcej lat i nie bawią mnie takie fazy z 15 najebanymi malolatami

Samochód jak każdy inny. Kwestia co dokładniej chcesz zrobić.

oo podszywa sie po de mnie :D

Takos

w Starych Kupiskach jest zaklad na Wisniowej, znam wiele osób które naprawiają tam samochody i chwalą mechaników.

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Witam,
czy ktos moze podac nazwiska lekarzy pracujacych w lomzynskim szpitalu na odziale ginekologiczno-polozniczym?kto jest ordynatorem? i jakas krotka opinia na temat porodu w tym szpitalu?

z gory dziekuje
pozdrawiam

Gdzie w Łomży mozna zgrać ilm z kasety vhs na dvd, wiem, że firma na Dmowskiego Art Muz to robiła, ale oni są teraz nie osiągalni, a firma tymczasowo zamknięta. Jest ktoś jeszcze?

brawo, ze sie ujawniles! :)

a gdzie jest dom dziecka w łomży bo chetnie zawioze zabawki i ubrania bo zawsze mam problem z oddawaniem ubran nie mam dla koga

jak zainstalujesz sp1 do visty to zobaczy i 8 GB ramu, ale niestety obsłuży tylko 3,3

słowo profesjonalizm już dawno umarło w tych opuszczonych przez ludzi "salonach" zresztą wystarczy spojrzeć ile kurzu na siedzeniach dla potencjalnego klienta, który tam nie zagląda

ten cały Wrangler i lee to już dawno jak dla mnie przestarzałe, umierające marki niby dobrej jakości za wygórowaną cenę, jednym słowem lipa, starocie takie same od 100lat może. nie wiem czemu jeszcze to istnieje wcale

wickedqueen ja się nie przejmuje tym ze nie zdalam chociaz nie powiem jest żal.
A co do cwiczen to moja droga ja chodze od dłuższego czasu na siłownie :) i z pilkami nie mialam problemow a tu jednak nie udało sie. Coż bywa...
Ale skłądam o poprawke wiec luz :p

czy ktoś widział aby Hanka Bielicka nosiła jednocześnie dwa kapelusze na głowie?

hahaha WD taki z ciebie detektyw i znawca a podstaw nie znasz ... mam po cichu nadzieję że któryś z właścicieli aut którym zrobiłeś fotki do ci do wiwatu może oni źle zaparkowali ale jak widać tobie też przydałoby się poczytać kodeks (z tym że już nie drogowy)

Co do zdjęć to zostały one zrobione w miejscach publicznych i nie wiem czy to jest zabronione ?!

przepraszam obrabianiem a nie orabianiem ale wiecie dziewczyny napewno o co chodzi;)

na krótkiej od strony długiej.... po schodkach na dół ;]

Nie lubie takich podpierda... co cieszą się że komuś dojebal. a jak jeszcze komuś mandat dadzą to skacze pod niebiosa z zadowolenia, konfident...

cyt:
Samochód znajdujący się w przestrzeni publicznej (ulice, parkingi) może być fotografowany bez ograniczeń, podobnie jak architektura czy zieleń. Publikacja zdjęcia w internecie nie łamie ustawy o ochronie danych osobowych bo:
1. tablica rejestracyjna nie jest dokumentem,
2. po numerze rejestracyjnym nie można zidentyfikować właściciela (to może tylko policja, prokuratura, lecz nie internauta)
Prawa autorskie zdjęcia należą tylko i wyłącznie do osoby która je zrobiła (chyba, że je odsprzeda lub odstąpi)
- w żadnym razie do właściciela fotografowanego przedmiotu.

Takos

pomyłka drugi numer to 506844236

po prostu Baby!! a czemu nie przyslisce na ten weczur?? haha! na tyle was stac? na forume to wy jestesce kozakami! po prostu styd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesli tu Polsce byla by wojna to zostawbys tu Polsce??? powecte tylko prawde!!

gosiaaakkk napisał(a):

dziękuje :) a to moze tam gdzie tez sprzedaja artykuły fryzjerskie a piętro wyżej jest salon fryzjerski???

tak to tam

Do: Janusz kos

Jeżeli chcesz kogoś poprawiać, to zacznij od siebie...
INTERPUNKCJA!!!
A tak poza tym, piszemy na pewno, a nie napewno! :)
Pozdrawiam wszystkich analfabetów :]

codziennie za kioskiem na legionow na dworcu jest jakis wypadek. dzis byl najlepszy kolo 8 rano az 4 samochody:)

na ks anny, czy moze na mazowieckiej:) obok witpolu

Ten cały Janusz kos to pewnie jakiś przydupas tych pudernic z w/w sklepu albo "sponsor" którejś z nich i dlatego tak obstaje za nimi :)

A właśnie że pisze się KLIJENT anie KLIENT Januszu kosie!

A ten Janusz kos to jakiś taki czuły na punkcie wsi..-nie ZAUWAŻYŁYŚCIE tego? (pisze w rodz.żeńskim bo ten i podobne tematy odwiedzają same kobitki).Januszu kosie wypowiedz się w jakimś męskim temacie-mało ich na tym forum?-a nie wtrącasz się w babskie ploteczki!:)

A może to gej...?:) Napewno..:)bleee Nie dośc że analfabeta to jeszcze i gej,i to czuły na punkcie wsi..:)dziwne to to zjawisko..:)

notu, trzeba było się uczyć a nie za fizola za kułkiem robić... A czy ja kiedyś pochwalałem złe parkowanie, czego do mnie z mordą? Wypowiedziałem się że według mnie na załączonych zdjęciach nie wszyscy łamią prawo i nie lubię konfidentów którym wszystko przeszkadza...

biurokracja trzeba sie wizac za tych całych marszałkow smrodu im narobic co oni sobie mysla ze moga wszystko i robuic nas w balona

10 samochodów a żadnego kupca

super4 masz racje!!! ida swieta wiec dajmy spokoj na jakis czas ztym tematem!!! pozdro i szacuneczek wszystkim!!! WESOLYCH SWIAT LUDZIKOM Z FORUM!!!!!!!!!! :-)

julka24, a czy widziałaś to zdarzenie z bliska albo uczestniczyłaś w nim? jak nie to zamknij "mordę" twarz i się nie udzielaj!

Z tym plus 300 przesadziłem...

Normalnie nie wytrzymałem i nie wierzyłem ze takie cos moze u nas..........,no nic sami ocencie..

Pamietamy niedawno temat o zakładach fryzjerskich...dla nieskojarzonych...

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=164005&t=164005

..w takim razie cd. teraz jest salon tylko pod inna nazwa ale adres ten sam..

cytat ze strony-zakładka(promocje)

PROMOCJE DO KOŃCA STYCZNIA 2009

ORAZ MEGA PROMOCJA DLA NASZYCH STRÓŻOW PRAWA
KAŻDY ŁOMŻYNSKI POLICJANT - STRZYŻENIE MĘSKIE ZA DARMO,
A KAŻDA ŁOMŻYŃSKA POLICJANTKA - MODELOWANIE ZA DARMO.

(OBOWIĄZKOWE WYLEGITYMOWANIE SIĘ ODZNAKĄ)

......ale wślizg........reszta w takim razie to kim sa ?.....dlaczego nie strażacy hehe....ja wiem...hehe

Takos

Czytałem przed chwilą temat "popatrzcie ile mamy nieudaczników na ulicach naszego miasta". Ktoś tak zasugerował że informowanie policji o wykroczeniach to bycie "konfidentem".
Zatem ciekawi mnie jakbyście postąpili w takim przypadku:

Idziecie sobie chodniczkiem między blokami, niedaleko od was idzie grupa nastolatków (w wieku w przedziale 15-18 lat). Jeden z nich niesie sporą torbę. Gdzieś zza rogu wyjeżdża spacerowym tempem radiowóz policyjny. Policjanci nie widzą chłopaków, ale oni ich tak. Ten z torba robi błyskawiczne w tył zwrot i ucieka między bloki.

I teraz pytanie: zatrzymujecie radiowóz i informujecie o takiej sytuacji policjanta czy też na zasadzie "nie moja sprawa" idziecie dalej, w końcu jest ładny dzień...
Bo z jednej strony, faktycznie co mnie to obchodzi. Ale z drugiej strony może właśnie gościu niósł fanty z mojego mieszkanie albo radio z Twojego samochodu.

Nowy właściciel chciał zwrócic uwagę na swój salon i chyba mu się udało.

Szkoda tylko, że wszystkie hasła które głoszą na swojej stronie zwyczajnie zerżnięte są ze stron innych salonów fryzjerskich. Fakt, że sam(i) nie potrafią nic napisac, świadczy o inwencji twórczej właściciela, a raczej o jej braku. Żal.

;)

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=166844&t=166844

skad odjerZdzasz??

problem w tym że kilka z tych aut stoi prawidłowo ;/

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org