piątek, 18 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
TUSK - zero honoru

hehe automaty to nałóg, jakich mało, ja już tyle lat gram i nie mogę przestać, najczęściej na fadomie, różnie bywało, ostatnio byłem u znajomego w wypożyczalni dvd na dmowskiego i od następnego tygodnia będą mieli też automaty do gier, także kolejna miejscówka

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: TUSK - zero honoru

Tak szczerze to wy potupajki tego forum najwyzej mozecie bombki z nimi na choinke ubierac...Wy tylko znacie klocków co was zaczepiają n a mieście w autobusku... a tak naprawdę wy ich nie znacie tych porządnych.Co prawda to prawda nie dadzą sobie w kaszke dmuchac.Mają swój HONOR co w większości z was tego nie widać.Ja się cieszę że mam z nimi styczność.Nigdy na nich nie ucierpiałem ,ale zyskać zyskałem. Te czeczenkowicze to dzieci ,ale jest tak że jeden za każdego.Choć wątpie ,aby szanujący się Czeczen dał się tak łatwo złapać...
Podobnie jak z Ormianami było.
Oczywiscie bez urazy znajomi...
Pozdrawiam.

wciąga jak narkotyk:P zawsze chce się człowiek odegrać i a wrzuce te 10 zl jeszcze:P ja już mam to za sobą , może z raz na miesiąc zagram za symboliczne 5 zl ale też rzadko , co do systemu jakiegoś to pierwsze słysze o czym takim , toć to jest poprostu ustawione na ileś tam kreceń trafisz

serwatka nieee czlowiek uczy sie wszystkiego... a tym bardziej jesli inni chcą nauczyć... Ja pokera sie sam uczyłem choc wielu moich znajomych mnie więcej nauczyło niż mogłem się spodziewać.

źle szukałeś... Wypisz swoje zalety i wady... A jestem pewien ,że w ciągu 10 dni znajde ci pracę... Choć mogę się spalić ze wstydu jeśli po kolejnych 10 dniach wywalą cię z roboty za twoje kwalifikacje...

mam pol roczne doswiadczenie w szukaniu pracy i stawiam 100 zł ze nie uda sie tego zrobic thomasowi bez znajomosci :d

praca w lomzy jest cisnij na mc donald albo wiomar he

jestescie madrzy ?? odp. mi na pytanie
gdzie w Łomży Politolog dostanie prace ?

moze jstem mlodszy od was no od niektorzyh jestem madzrzeszy, od wiekuw jest nasz wrog rosja, nawed oni maja szacunek do nas. jezeli tak bardzo nie lubicie nas czemu nie przydziecie i nie powiecie to w oczy? niekumaty_piknik kur,wy jak ty i musza mieszkac w lasie.

moze jstem mlodszy od was no od niektorzyh jestem madzrzeszy, od wiekuw jest nasz wrog rosja, nawed oni maja szacunek do nas. jezeli tak bardzo nie lubicie nas czemu nie przydziecie i nie powiecie to w oczy? niekumaty_piknik kur,wy jak ty i musza mieszkac w lasie.

120 lat zaborów, dwie wojny światowe, 45 lat ruskiej okupacji i 10 lat syfu kaczyzmu niczego się ten naród nie nauczyło. Niczego. Od wieków Kato-debile dają się upodlać.

Tylko BP.

Jesteście niedostosowani do życia. Nie ma już granic. Możecie jechać gdziekolwiek w poszukiwaniu pracy. Nikt jej wam sam nie zapewni. Wybierając kierunek studiów, wiedzieliście, że w Łomży nie ma firm o tym profilu. Studiowaliście dla samego studiowania i zdobycia dyplomu, to teraz się w niego wpatrujcie. Co do Ciebie łowco, jeśli będąc programistą nie potrafisz znaleźć sobie pracy, to nie jesteś żadnym programistą. Teraz informatyk nie ma problemów ze znalezieniem pracy, a już na pewno nie dobry.

tez mam problem z wyborem wózka i nie wiem jaki, czy kupic w sklepie czy moze na allegro (interesuje mnie wielofunkcyjny)

hehe wiesz sam co by sie dzialo i firma by z torbami poszla -pare dni i sami inspektorzy sie wygadaja gdzie na kontrole jezdza:) ale poki co polecam nie kupowac wieprzowiny

120 lat zaborów, dwie wojny światowe, 45 lat ruskiej okupacji i 10 lat syfu kaczyzmu niczego się ten naród nie nauczyło. Niczego. Od wieków Kato-debile dają się upodlać.

CZy wiecie może gdzie znaleść wydzialy policyjne i stanowiska czyli jak to wszystko funkcjonuje. Wiem że stopnie są w ustawie ale co z resztą?

Nie ma jak autoreklama :P

dla zainteresowanych tym zakladem jest firma z czyzewa - informacje z gazety wspolczesnej http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20081210/REG00/275178036 a naszych inspektorow nalezy kopnac mocno w dupe za ukrywanie takich informacji

Rób zakupy w Łomży ,a nie na Podlasie po mięso ganiasz .

Autor: markac (---.ovh.net)
Data: 10-12-08 09:40

Jesteście niedostosowani do życia. Nie ma już granic. Możecie jechać gdziekolwiek w poszukiwaniu pracy. Nikt jej wam sam nie zapewni. Wybierając kierunek studiów, wiedzieliście, że w Łomży nie ma firm o tym profilu. Studiowaliście dla samego studiowania i zdobycia dyplomu, to teraz się w niego wpatrujcie.

Gdyby wszyscy tak jak Ty poszli w Twoje ślady z kierunkiem studiuów, to prawdopodobnie dziś nie miał bys pracy - bo konkurencja przy znalezieniu pracy by Cie zjadła. Co za dużo to nie zdrowo, ktoś musi być informatykiem ktos inny chemikiem itd.........

No to faktycznie.......żadnej wózkowni ?

Jarek

Czekamy czekamy bo przemoc tu nic nie załatwi. Ale możemy się nie doczekać bo te urzędniki jakiś***** wieczó kultury Czeczeńskiej zrobbiły.. No kur.wa mać. Jeśli włodarze tego nie załatwią to nie ma co se brudzić rąk i czekać aż wywiozą w piz.du.

Znalazłem klucze przy światłach na skrzyżowaniu Legionów z Piłsudzkiego.
Zainteresowana osoba niech napisze na siaraczek@gmail.com i mniej więcej opisze jak wyglądają te klucze, bo nie chce oddać ich niewłaściwej osobie.
pozdrawiam

taa i duzo wolnego czasu, siedzieć w necie i pilnowac, albo przed TV, to wlaśnie jest zabawa dla jak ty to powiedzialeś "bitych frajerów" którzy nie wiedzą co ze sobą począć. Byłeś kiedyś w kasynie? hehe, już cię widzę jak sprawdzasz swój kupon i beczysz że ci jeden mecz nie wszedł, jak poźniej chwalisz sie kolegom ile bys wygrał a nie wygrałeś! Prawda jest taka że wszystko to jeden pies, nie ma wygranych, są tylko przegrani i zadowolony właściciel!

Idz do radcy prawnego a nie sie glupio pytasz na forum.

Jarek

Dokladnie tak jak napisal Jeffrey, Twoje koszty to ok. 200zl zdrowotnego, reszte placi juz za Ciebie pracodawca.
Dofinansowania sa dla bezrobotnych, a nizsza skladka przez 2 lata dla osob, ktore prowadza dzialalnosc i nie pracuja na etacie, bo tej skladki i tak juz nie placisz.
Forma opodatkowania, to chyba najwygodniej jest na ryczalcie jesli to nie bedzie jakas dzialalnosc na duza skale, a raczej forma dorobienia.
Dowiedz sie dokladnie jakie sa plusy i minusy kazdej formy i sama policz, co dla Ciebie bedzie najlepsze.

Doktor Zaremba przyjmuje prywatnie na ul. Bema na I pietrze nad zakladem fryzjerskim (w tym samym miejscu co dr Głębicki) a pracuje w szpitalu w Wysokim

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org