Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nielegalny biznes ministra Sikorskiego |
niekumjatypiknik MASZ RACJE 100% !!! nogi na lewarek!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nielegalny biznes ministra Sikorskiego |
Maszyny w jakie gracie mają swój specyficzny klimat. Rozszyfrować jest je nie trudno.Trudniej jest z nich częściej wygrywać.Prawdziwe maszyny które są wystawiane w salonach lub kasynach są ustawiane na 40%/60%(ustawa krajowa). W te w które gracie możliwe że są ustawione nieco niżej.Przegrałem może 5000zł przez 10 lat.To jest groszek w porównaniu z innymi "hazardzistami". ![]() Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo... Aż trudno wymienić
|
|
mam pytanie czy sznurówki mają gwarancje bo mi pękła nowa ,proszę o pomoc Jarek
|
|
i tak w lomzynskich pabach sa z allegro po 20zl wiec dobre byle co
|
|
dzieki robrob o to mi wlasnie chodzilo a moze wiesz gdzie w lomzy mozna pojezdzic w terenie i to wyprobowac co
|
|
szłam do szkoły i chyba musiał mi spaść bo trzymałam go na ręce.
|
|
Ale komfort jazdy dla małego dziecka o niebo lepszy.Przynajmniej nie jest ono narażone na podskakiwanie na każdej nierówności chodnika, no ale coś za coś.
|
|
możesz powiedziec cos wiecej o tym??
|
|
Piszac o elektrowni miales na mysli ta w Ostrolece (najblizsza Lomzy), czy moze gdzies dalej?
|
|
czesc tez szukalem takich info i wydaje mi sie ze to pozyczki itp wiec lipa bo ludzie kasy na krredyty niemaja ale sprawdzic niezaszkodzi mam rozmowe 18,12 na 13
|
|
czesc tez szukalem takich info i wydaje mi sie ze to pozyczki itp wiec lipa bo ludzie kasy na krredyty niemaja ale sprawdzic niezaszkodzi mam rozmowe 18,12 na 13
|
|
naprawdę trzeba jakąś akcję zrobić z tym klubem bo to parodia się tam zrobiła, szkoda tylko takiej demoralizacji
|
|
Sklep sportowy na ul. Bernatowicza. Tam widziałem kominiarki. Tylko tak jak już ktoś napisał do 10 zł nie wiem czy znajdziesz.
|
|
żeby mogło być w tym miejscu jedno duże rondo, to musieliby wykosić ten cały park który jest pomiędzy rondami ;) a tego już nie zrobią :P bo łatwiej było zrobić dwa. Swoją drogą, czas się przyzwyczaić do "korków"... Dotacje, nowe samochody, większy tłok. Normalne, chyba nie jeździliście po Wawie, skoro to są dla Was korki... Problemem jest to, że wszystkie drogi, na których tworzą się korki są jednopasmowe... Gdyby były dwa pasy w jedną stronę na bank byłoby inaczej :) pzdr.
|
|
ludzie przestance szamac krazki ;]]
|
|
sroczak jak mieszkasz w Łomzy to czas już byś wiedział które miejsce w języku potocznym przez łomżan potocznie nazywane jest elektrownią. To trzeba było go wykosić porez. Co do dwupasmówek się zgadzam, ale w tej okolicy nie ma jak ich zlokalizować. Prędzej by sie sprawdziły jakieś alternytywne rozprowadzenie ruchu równoległymi drogami. NP.1) od Konarzyc przy torze kolejowym aż do Wojska Polskiego, 2) jakaś mała obwodówka od Szosy Zambrowskiej przy przekaźniku do Zdrojowej, Rybaków. Czyli porez godzisz się, że tak już ma być i lepiej już nie może.
|
|
Sorrcia, że dopiero odpisuje, ale praca i nie miałam zbytnio czasu, by odpisać jeśli chce podłącz się na GG to podam CI namiary. Ona pazurki robi pewnie z rok albo półtora - nie pamiętam. Mi się na przykład podoba jak robi. NR GG: 8880224
|
|
Mnie obsługiwał właśnie ten chłopaczek o ktorym piszesz dzewko. Widac ze zna sie na rzeczy i wie co tam robi. i do tego przystojny;) az chce sie przychodzic...
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |