Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Teraz jakoś raczej nie słychać... |
a Ty fin po kim masz nazwisko? muj sonsiad tak na psa wolal. czyrzby ktos w domu lubil nadto zwierzenta i nie mugl? ![]() ________ Malachit
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Teraz jakoś raczej nie słychać... |
Czy wie ktoś czy jutro zostanie otwarte lodwisko.??
|
|
od tego jest dzial ogloszen a nie forum
|
|
W Polsce chyba już nigdy nie doczekamy się ,,prawdziwej''zimy ,a dokładniej na naszym podlasiu :( :( :( Takos
|
|
Z tego co dopiero się zorientowałam to jutro ma padać tylko do 6 rano, a póżniej ma byc pochmurno ale bez opadów. Więc może jednak otworzą te lodowisko ;P.
|
|
Urząd Miejski na swojej stronie internetowej podał, że otwarcie lodowiska odbędzie się za tydzień: Nie odbędzie się, zaplanowane na 6 grudnia, uroczyste otwarcie lodowiska miejskiego w Łomży. Z powodu całotygodniowych opadów deszczu nie udało się odpowiednio zmrozić tafli lodowiska i przy obecnych prognozach pogody nie ma szans, by udało się je przygotować do jutrzejszego południa. Lodowisko zacznie funkcjonować najprawdopodobniej dopiero za tydzień, od 13 grudnia 2008r. http://www.lomza.pl _________________________________________________________________________________ nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Kebab w Białymstoku na dworcu....tylko nie w POLICYJNEJ BUDCE hehe.... osoby które go przygotowują zawsze 3 razy pytają czy sos pikantny....4 raz juz nie pytają tylko nim polewaj...a gdy już strawisz i siadasz na sedes...hehe to uważaj...pieczenie jest przerażające - ten sos ma podwyższoną zawartość tabasco lub czegoś w tym rodzaju. Aczkolwiek porcje duże i mały kebab tam jest wielkości naszych dużych kebabów...a poza tym mięso nie pływa w sosach tylko jest nimi polane...no i o dziwo kapusta nie puszcza soków jak w naszych rodzimych budkach :) Jarek
|
|
Ja wiem ja przestawic z farenhaita na Kelvina za flache moge pomoc Takos
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |