Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KORWIN MIKKE W ŁOMŻY!! |
Wtorek wielkie dzieki ! PTYSIU Ziomie :) a ktos z Klubu ma Alfe ? nawet jesli ma to będzie ją zachwalał, chcialem sięgnąc neutralnych opinii może jeszcze ktos ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KORWIN MIKKE W ŁOMŻY!! |
Polecam ci zespół Seton Mają vokalistkę i wodzireja Mogę podac kontakt 668130444
|
|
u mnie stworek załatwia sie albo w klatce albo w rogu koło ściany nie robi gdzie popadnie do kuwety chaiałabym zeby sie nauczyl ale on to traktuje jako zabawe zobaczymy moze sie kiedys nauczy to wtedy druga kupie :)
|
|
Żaden z naszych panów PREZYDENTÓW nie pomyślał, by się tym wczesniej zainteresować- za to nie zapomnieli o podwyżkach dla siebie. Można było przecież zrobić przygotowania dużo wcześniej, widać jednak że po za końcem swego nosa to nic nie widzą. Zimy jak do tej pory nie było i można było przewidzieć że pogoda nie dopisze - no chyba że liczyli na to że w ostatnią noc przyjdzie do nas mróz....i lodowisko samo się zrobi:) Może jednak za dużo wymagamy od naszych kochanych władz.???!!!! pozdr.
|
|
Autor: kameleonyk (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) A tak na marginesie tych głupich komentarzy chyba i tak nie unikniesz - zawsze są tak na marginesie to on dobze muwi. daj dzieciom w pszedszkolu czytanke, i tez tak bendo rapowac: haaaa wuuuu deee peee iii teee deee W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witam wszystkich . Chciałbym ostrzec przed niekompetentnym właścicielem kantoru w Łomży na ul. Krótkiej wł. Walewacz . A to dlataego bo ostatnim razem ,gdy wymieniałem obcą walutę w tym miejscu dostałem FAŁSZYWE 200zł. Które chciałem wpłacić na konto w banku ,ale kasjerka wykluczyła ten fałszywy banknot i napisała mi protokół zatrzymania do analizy . Z analizy wynikło że jednak był falszywy i dostałem wezwanie na policje . Na policji usłyszałem że nie odzyskam pieniedzy i że to nie pierwszy raz w tym kantorze są FAŁSZYWE BANKNOTY.
|
|
Ja natomiast o panu Arku słyszałem dobre opinie. Sam miałem okazję obejrzeć wykonaną przez niego kasetę z wesela, które odbyło się w sierpniu tego roku.
|
|
szymon81 jeśli mówisz o ostrym sosie to ja moge potwierdzić.U Cygana 24H przy ratuszu w Olsztynie.
|
|
A ja polecam przy ul.Legionów-naprzeciw banku Pekao S.A.po schodkach.Chodzę tam co miesiąc,właściciele są sympatyczni i zawsze dodają pare groszy wyżej niz aktualny kurs:))
|
|
mala moskwa(POLECAM), felon, hitman, co sie zdarzylo w las vegasa, guide to recognizing your saints, in the valley of elah,stop-loss,the children of huang shi(POLECAM)
|
|
@Dobromir jestes mniej inteligentny niz myslalam. Szkoda. Wspolczuje ludziom, ktorzy Cie urodzili i ktorzy Cie znaja. Zal.pl
|
|
polecam Chłopaki też płaczą ( Forgetting Sarah Marshall)
|
|
pozamykajmy ich w kondomach
|
|
mowicie ze "polacy nie lepsi" ale wszedzie tak jest jezeli pojedzie sie np. do angli i anglik dostanie wpierdol od anglika to zadna sensacja ale jezeli na przyklad ten sam anglik dostanie np. od czecha to zaraz bedzie wielkie oburzenie tak samo jest tutaj z czeczenami wiec nie pierdolcie ze polacy robia to samo na zachodzie czy cos
|
|
troche w tym prawdy :P
|
|
to tak samo jak z xboxem 360 :)
|