Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skrzypek i spółka, czyli jak PiS budowało stadion |
Jak to nie chcesz zakładać antywirusa? Nie rozumiem :P Albo instalujesz, albo masz... a jak nie masz, to lepiej miej. polecam AVG, Avire i Avasta. online raczej są do dupy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skrzypek i spółka, czyli jak PiS budowało stadion |
miało być poważnie :P Sytuacja opanowana, kumpela przyznała, że za dużo preparatu do czyszczenia dała ;p osuszyła i działa, ciekawe jak długo. 15 zł?? W laptopie???
|
|
Hmm w sumie to obojętne mi czy wstęp jest od 18 lat czy nie co by nie było taka 17 może też sobie i siedzieć, zgadzam się ze Spy że posiedzieć sobie w pubie , czy pograć w bilarda do tego nie trzeba chyba 18 lat. Co do pamięci barmana to chyba nie ma aż takiego oblężenia w pubie żeby nie zapamiętał twarzy nawet jeśli niech sie nie wstydzi i poprosi drugi raz dowód , bardzo chętnie mu pokaże
|
|
tz? do paliwa ? wody ,oleju,alkocholu ? sprecyzuj troche
|
|
Ja robilam swoj u Doroty Sierzputowskiej miala salon na Dlugiej zaraz za Rosmannem super szybko i bezbolesnie tak samo mi sie zagoilo bardzo szybko pelna profeska POLECAM!!!!
|
|
W KAŻDYM SKLEPIE MOTORYZACYJNYM O DOWOLNEJ ŚREDNICY
|
|
Ja z kolei polecam najpierw przeskanować komputer programem Combofix, następnie antywirusem np nod32 pozdrawiam
|
|
Boże takich rzeczy niewiedzieć . W 3 klasie podstawówki to na geografii bylo.
|
|
wladza wladza a lud ludem-tym co sie spiesza i przechodza nie tam gdzie trzeba/nie tak jak trzeba to i po kladce bedzie "pod gorke" wiec im nie pomoze. nie określam grupy wiekowej ale bzdura jest ze to mlodziez chodzi jak jej sie podoba, ta uwaga dla starszych, duzo starych, ktorzy maja problem z rozejrzeniem sie wchodzac na pasy druga rzecz to wyspeki, na wp czy legionow, ktore mialy zwiekszyc bezpieczenstwo, z zamyslu sa po to by bezpiecznie przeczekac na srodku jezdni az z drugiej strony bedize mozliwosc przejscia-z zamyslu bo w praktyce to tak nie jest, uwaga do straczych pan-osobista refleksja- ktore nie patrza i jak juz dotknely noga asfaltu to juz prą az do konca, a Ty sie czlowieku zastanawiaj dojedzajac- wejdzie czy nie wejdzie
|
|
peter niepasuje to wypier dalaj !!!!!!!!
|
|
urzędasy zamiast kładek wolą jebać kierowców ograniczeniami 40km/h Spróbujcie któregoś dnia faktycznie po mieście jechać zgodnie z przepisami już widzę miny wkórwionych kierowców którzy jadą za wami, w sumie to oburzenie kierowcy jadącego za nami można olać ale przecież tak sie nie daj jeździć niedługo zaczną łapać pieszych i rowerzystów na radar panowie ze srebrnego audi80 lub swojego nowego golfa czerwonego (prywatne samochody czarnuchów)
|
|
H&M to taka sieć sklepów odzieżowych dla buraków. 100 x lepszy jest chociażby Reporter ale buce tam sie ubieraja i myslą że maja ''firmowe".
|
|
jasiu nazwisko masz po ojcu ???
|
|
benia . takich durnoiow na uw przyjmuja ??
|
|
wymien kompa, zostaw baterie. jak w nowym problem sie bendzie powtazal to znaczy rze cos nie tak baterjo
|
|
co ty mowisz hattrick, jak zrozumieja. chyba ty powinienes zrozumiec, ze 17lat to nie dzieci juz i to sa twoi przyszli klienci i jak nie umiesz ich uszanowac, to moze powinienes zajac sie innym interesem. jak juz powiedzialem kupno alkoholu - ok, to zrozumialem, ale zeby posiedziec to juz przesada, moze przeciez kupic sok i nic sie nie stanie. markac.. tak, wyobrazam sobie, bo bylem w nie 1 takim lokalu.
|
|
haha widac, ze bateria, a ty gadasz o strefach czasowych;p
|
|
a jak nie ma na wymiane klawiatury...to bedzie miala nauczke, ze sie nie myje...a najlepiej teraz pod kran go wlozy
|
|
Marzenko dziękuję bardzo :) nieomieszkam opisać moich wrażeń po teście. Pozdrawiam!!!!!!!
|
|
Wredny Kokoszu ja zadałem pytanie tylko a ty mi pieprzysz ze ja tego nie odróżniam lub tamtego
|
|
moim zdaniem tematy są jak najbardziej w porządku! a Ci co ich nie rozumieją po prostu - skończyli zawodówki i pracują na zmywaku w Anglii lub ich marzeniem jest wyjazd do Irlandii bo tam dużo się zarabia :D haha. żal.pl com
|
|
Taki rzeczywiście silikonowy znajdziesz przy sprzęcie medycznym np przy cewniku. Popytaj w tego typu sklepach sklepach. Ja znam tylko ten na Kazańskiej.
|
|
W byłej bazie WZGsu w budynku z napisem OSTRZALNIA koszt to około 10zł :)
|
|
sromy
|
|
Chyba przestanę odwiedzać te nasze łomzyńskie forum. Coraz gorzej ! Bezmyślne tematy są chyba tylko po to żeby innych sprowokować do byle jakich odpowiedz...
|
|
u tomka przestrzelskiego w czarnocinie mozna też spytac w u niego w marianowie
|
|
Witam, założyłem ten temat aby wszystko i wszystkich zebrać do kupy. Tak wiem temat taki był już zakładany ale chcę aby tu były dodawane linki do stron wykonawców hh z Łomży. Chciałbym na tym temacie zebrać wszystkich. Proszę nie dodawać głupich komentarzy. Jeśli nie pasuje po prostu nie komentuj. Pzdr.
|
|
wlasnie wlasnie Patrycja313 parkujesz samochod na ulicy przed przedszkolem?? i to mnie wlasnie irytuje, ludzie otwieraja drzwi nie patrzac czy ktos przypadkiem nie jedzie,dzieci wbieagaja na jezdnie zeby wsiasc do samochodu,ludzie parkuja sie na bezczela. gdybys zaparkowala na ulicy Wyszynskiego( tylko pare krokow dalej) nie musialabys isc po trawniku i wchodzic w gowna. A Pani S trzeba bylo zwrocic uwage a nie zalic sie na forum.
|
|
Witam, nie wiecie moze gdzie moglbym wymienic szkielko od mp3, bo peklo mi po tym jak na nie nadepnalem :( czy w Lomzy robia takie naprawy jesli tak to gdzie i za ile? Z gory dzieki za pomoc:) pozdrawiam.
|
|
Proszę o pomoc. Czy ktoś z Was kupował ostatnio akumulator? Potrzebuję namiary na sklep i jakieś propozycje co do producenta. Z góry dziękuję
|
|
"Faktory" jeszcze podobno jest w czym wybierac :)
|
|
heh powiedz gdzie on stoi :D
|
|
ale ja slyszlam ze alfik naprawde go zna:) Alfik ty to jakas rodzina dawida czy cos?>?>
|
|
Prawdziwy kebab to tylko w Niemczech u turków prawdziwa baranina bułka wypiekana przy tobie a nie karkówka z sosami kupionymi w stokrotce bez urazy dla mc kebab oraz innych barów z kebabem pozdro
|
|
Nie pogodziłbym się z nazwą "białostocki" to za duża zniewaga jak dla mnie...Łomża powinna byc województwem !!!
|
|
Witam wszystkich zgromadzonych na forum Wczoraj z powodu awarji radyjka musiałem odwiedzić jakiegos znachora w tym temacie i trafiłem do Serwisu przy ul. Poznańskiej i muszę powiedzić że to co się słyszy to nie kit Ci -gośćie znają się na żeczy, mało tego takiego sprzętu można tylko im pozazdrościć. Po ponownym wystrojeniu radyjko śmiga jakbym bata założył 3 metrowego lepiej mnie słychać, skończyły się trzaski i zbieranie jakiś dziwnych zakłuceń... także jeśli macie tak samo jak ja wczesniej zestrojone radyjko przez pseudo fachowców to zdecydowanie ich POLECAM Szanuj przyjaciół. Kochaj swoją mamę – Nie wybaczaj niewierności. Uderzaj mocno. Całuj namiętnie. Ufaj tylko sobie, bo koniec końców nikt inny ci nie pomoże.
|
|
czy to dobry pomysł ?
|
|
Boisko jest otwarte już od ponad miesiąca. Grałem już tam wielokrotnie, i rezerwując z kolegami boisko, i treningi z Perspektywą. Nie ma tam żadnego problemu z rezerwacją tylko trzeba kilka dni wstecz. Ale niektórym ciężko jest dupe ruszyć sprzed kompa.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |