Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lepper się POwiesił a potem właczył telewizor |
Agnieszka - nie, nie mozna w moim miescie w momencie zlozenia papierow proponuja Ci uczestnictwo w takim pokazie. one sa organizowane co jakis czas w lodzkim oddziale prewencji. trzeba sie zapisac, podajac numer telefonu i termin wyznaczonego egzaminu, a na miejsce przyjsc z dwowodem osobistym i sie wylegitymowac. bardzo przydatna sprawa! ps. jestem naprawde pelna podziwiu dla tych dziewczyn, ktore sobie radza z tym torem. po prostu sa wysportowane! zaluje, ze zamiast umiesnionych nog i umiesnionego wszystkiego mam jakies patykowate odwloki:)bosz.. jak mnie to zmotywowalo do cwiczen, ludzie! rady, ktre pamietam: okrazajac pierwsze slupki najlepiej znizyc sie jak najbardziej i asekurowac reka [jak na filmie] uwazac zeby przewroty ograniczaly sie do materaca, w katowicach podobno cienkiej maty :( bo sie czepiaja po kukle, dziewczeta, lepiej kucnac i i ja wziac niz schylic sie bo podobno mozna nabawic sie kontuzji i zle zlapac kukla w katowicach jest sliska, a jeszcze bardziej sliska kiedy jest oblana potem kandydatow plotki to cicha woda i najwazniejszy jest rytm. ja osobiscie zle podbieglam od kukly cos m isie pomieszalo :\ bo wczesniej jak cwiczylam bylo dobrze, ale bieglam z naprzeciwka, wiec jak cwiczycie przed testem to cwiczcie od kukly, jelsi nie jestescie pewni pilki to pilki... brzuszki podobno najlpeiej robic z pozy jak najbardziej skroconej bo wtedy droga "brzuszka" jest krotsza skrzynie to tez rytm i sposob. faceci nie maja problemow sa chyba jacys.. bardziej skoczni. dziewczyny robia to brzuchem i ten sposob jest im wedlug tamtego pana, bardziej polecany. w katowicach [co oni z tymi katowicami????] czepiaja sie ze kladzie sie rece na skrzyni. podobno lepiej je zaczepic na przeciwleglej krawedzi bieg wahadlowy [uuuh....] - nie biec za daleko za krawedz zeby nie przedluzac. tam gdzie ja bieglam krawedz byla starta, byly tylko slupki co mi nieco utrudnilo robote :) ja to bede sobie oprocz sprintu cwiczyc ten bieg zeby sie wczuc. zwinnosc nie jest raczej moja domena. teraz wychodza lata lenistwa!! nawet do autobusu nie cchalo mi sie biegac przez cale studia :) eh i powtarzam.. nie dziwie sie, ze wyrownali testy dla kobiet do norm meskich. 30 babek i 5 facetow... wszyscy mieli terminy w ten weekend i 6 grudnia :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lepper się POwiesił a potem właczył telewizor |
* z technika
|
|
a ja mam lepszy pomysl zbieramy sie ekipa a kazdy w reku zamiast hajsu ma karte platnicza i po kolei podjezdzamy kazdy tankuje sobie litr paliwa i placi karta i zobaczymy jak biznesmeni wyjda tego dnia na swoim biznesie z tego co sie orientuje to bank pobiera za kazda transakcje jakis hajs od wlasciciela stacji 2 czy ty 3 zl i zobaczymy kto kogo wydyma
|
|
hehe to by bylo dobre z ta karta platnicza :) tutaj agent masz racje ze bank pobiera prowizje od platnosci karta od wlasciciela terminalu
|
|
Ja ze swojej strony licze na przychylnosc miasta bo mi osobiscie brakuje alkoholu wysokoprocentowego w takich miejscach wlasnie jak 9 lub hattrick, ogolnie lokal oceniam na 5
|
|
Cena napewno jest zawyzona , czemu takich osob nikt nie kontroluje.
|
|
jakie auto? tego sie nie usunie ale mozna zniwelowac np. dobrym softem :)
|
|
W 2005 roku ropa była po ok 50 dolków a za olej napędowy płaciłem w kwietniu 2005 3,58 zł (pamiętam bo kupiłem wtedy pierwszego dyzla). Dzisiaj ropa kosztuje: brent 51,50 urla 47,63 wti 54,44 a ceny oleju ?
|
|
oficjalnie proponuje zapisy ludzi ktorzy wzieli by udzial w akcji w dniu 6 grudnia (mikolajki) ot taki prezent od konsumentow w strone biznesmenow wpisujcie sie kazdy samochod ma znaczenie ja ze swojej strony mam juz 3 samochody ktore beda tankowaly litra placac karta proponuje zbiorke przy "chinczyku" gdzie uzgodnimy ktora stacje obieramy na cel proponuje ta ktora oferuje ceny po najwyzszych cenach
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Aby turbosprężarka zaczęła w ogóle działać, potrzebna jest odpowiednia prędkość spalin, a więc odpowiednie obroty silnika. Powyżej pewnego progu obroto turbo zaczyna się rozkręcać. Wiec albo wiecej gazu na starcie albo wirusowanie oprogramowania co podniesie ci dawke paliwa na nizszych obrotach i zlikwiduje efekt turbodziury. Na poczatku jednak sprawdzil bym cisnienie turbiny. Co do auta to tak sie domyslam ze to pewnie Opel.
|
|
yo, a jaki transfer ma około ten internet z technika
|
|
chcę usłyszec opinie o iphonie mam zamiar go kupić. proszę o porównanie jakości do innych telefonów nie mieszć w to ceny. Chodzi mi o telefon głównie do słuchania muzyki
|
|
to fakt klienta trzeba jakos zbyc, ale w takiej sytuacji jaki inny sklep mozecie polecic bo z uslug agito chwilowo dziekuje a czas mnie goni i nie usmiecha mi sie przeplacac w lomzynskich sklepach RTV AGD zawsze troche w kieszeni zostanie
|
|
po towaroznawstwie w Ekonomie możesz uczyć heh
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |