Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
a może pod siedzibę Samoobrony |
Jako cherbate lubicie? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: a może pod siedzibę Samoobrony |
Jasiu a głupszego postu to nie umiesz założyć .... Signature will be available soon. Please wait ;)
|
|
Może ktoś ma namiary na tanie noclegi (w granicach 50-80zł/doba) 4 razy w miesiącu. Sprawa jest pilna. I żadne tam noclegownie nie wchodzą w grę.
|
|
motel na zjezdzie
|
|
po pierwsze herbata pisze sie przez ,,H **** a nie przez ,,,CH*** WIDZE ZE DO SZKOLY SIE NIE CHODZILO...........
|
|
PO PIERWSZE TO HERBATA PISZE SIE PRZEZ ****H *** A NIE PRZEZ **CH**** CZAS DO SZKOLY A TAK PO ZA TYM TO LUBIE BIALA
|
|
Moja ulubiona to Makiwara.
|
|
Nawet dobry jest lipton z wkładką:) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
herbalajzer rządzi ;-D lubię czerwoną i zieloną;-))dobra na kaca;-p
|
|
jak ktos sie zglosi bedzie zgadywal jakie dokladnie sa ksiazki
|
|
porady testy,materiały muliselect do policji GG 10428223 mail matik800@wp.pl
|
|
nula87 lol
|
|
madziusmadzius przez Ciebie nie będę spała całej nocy,dlaczego jesteś dla mnie taka nie miła? Może i głupia jest ale żeby od razu wariatka.....muszę to poważnie przemyśleć. lol
|
|
bo mi cisnienie podnioslas.. i badz tu czlowieku dobrym
|
|
Ona =] To się wypytaj i jak coś to ja w poniedziałek się zapiszę, bo w weekend sql i nie mam czasu się podpytać :-/
|
|
Dexter jak nie masz do powiedzenia nic ciekawego to prosze o nie pisanie postów w tym temacie nie wiem z czym wg. ciebie wymiatam
|
|
przymierzam się i przymierzam ale nie bardzo chciałbym kupować w internecie, to delikatny sprzęt imoże źle znieść podróż w paczce. jest w Łomży jakiś sklep z ekspresami do kawy ciśnieniowymi z wyższej półki?
|
|
nula twoja głupota jest głupsza niż ustawa przewiduje ....he lol
|
|
lol
|
|
nie, tylko kilka prusakow, ale szybko je zdeptalem Oto co myślę o PiS... ![]()
|
|
dobrze, tak ma byc. tak trzymac, super nowe torebki som cool DiDi
|
|
nie wiem, kiedys bylo ich na peczki.
|
|
heh temat juz nieaktualny :) karte odnioslam do banku :)
|
|
podjedz na senatorska do zakladu to oni ci sprawdza...
|
|
w sklepie agd na broniewskiego kolo blaszaka tam kiedys widzialam
|
|
składy ŁKS : 1 Salik 24 Tarnowski 15 Jurgielewicz 10 Szachnowicz 7 Staniórski 8 Chludziński 3 Orliński 2 Rydzewski 14 Dylewski 22 Laskowski 20 Siara rezerwa: 12 Kuzia 9 Cychol 21 Możarowski 17 Łuba 11 Gałązka Górnik: 1 Sotnicki 20 Wacek 5 Policht 17 Świstak 15 Kubik 11 Nowak 6 Wtorek 21 Łukaczyński 10 Leśniowski 14 Budniak 19 Jarosz rezerwa: 22 Paluch 18 Pawłowicz 4 Gruszka 9 Wojcieszyński 8 Filipkowski 7 Kisiel 16 Górski
|
|
" saga" itp. czy to to coś można nazwać herbatą przecież tam idą same śmieci bez smaku ( przepraszam czuć smak papieru) a tylko barwi wodę taka niby herbata z bejcą. Jeśli herbata to tylko lisciasta. Najlepsza zielona a coś dla znawców to biała.
|
|
Przepraszam oczywiście 1 : 0
|
|
witam czy moze wiecie cos na temat sylwestra w labiryncie czy jest organizowany w pubie bo byłem tam 2 lata temu i było super moze jest ktos kto tam sie wybiera z gory dziekuje za informacje
|
|
Gra wyrównana
|
|
dzięki bardzo !!!!
|
|
No i po zawodach. Przegrywamy 3 : 0 .
|
|
Ktos sie z was nabija a wy reagujecie na jego bzdurne tematy/posty ... Pozdrawiam tych mądrzejszych ! Oto co myślę o PiS... ![]()
|
|
lowca_snow fajna fotka
|
|
nie wiem nie wiem nie wiem boooo tooo jest ryzykoo...
|
|
Gdzie planujecie sylwka bo ja ciągle mam dylemat:D
|
|
Wystarczy radia posłuchać i będzie wiadomo, że lodowisko BĘDZIE.
|
|
http://www.allegro.pl/item479870118_bmw_7_limuzyna_przewoz_osob_sluby_delegacje.html
|
|
jest tam jakis telefon? jak z dowozem i co tam ciekawega maja w menu oprocz bulki?
|
|
a czy jest mbank w lomzy?
|
|
Zapytaj Roberta Sokołowskiego. http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=7942 Pozdrawiam
|
|
buahahahaa nie no stary moim zdaniem to raczej niemozliwe to tak jak ja bym miał zniżke na bana za to ze mam same piątki z religi heh nie ma raczej takich znizek
|
|
Do wickedqueen: Kiedy ja bylem na MS, pani psycholog prowadzaca poinformowala nas wszystkich, ze jezeli chcemy zapoznac sie z opinia koncowa po tym tescie, to mamy do tego prawo, niezaleznie czy ocena byla negatywna czy pozytywna. Jedynie nalezy udac sie do nich osobiscie, poniewaz nie udzielaja takich informacji telefonicznie. Mowiac "do nich" mam na mysli zespol psychologow prowadzacy MS. Uprzedzajac Twoje pytanie powiem, ze zdawalem w Katowicach. Pozdrawiam i zycze powodzenia.
|
|
Damian wez sie jebnij w czolo
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Kebaby ochyda nie ma to jak Tureckie mięso
|
|
w 7Kiersie możesz wejść nawet jak masz 10 lat i za darmo, jak i za darmo możesz tam zostać zaatakowany przez bandę naćpanych krasnali, a co do dzamy to w czwartki nie wiem jak, ale w piątki piontala, a w soboty dychala, jak się nie mylę, i ciasnota jak w dupsku, piwo ledwo się donosi do stolika i pełno materialistek i ich sponsorów przystojnych bananów, więc jak chcesz coś wyrwać to nafaszeruj portfel, a jak jesteś pedofil to w kier coś wyrwiesz, a jak chcesz się spokojnie napić piwka to polecam Kufelek, albo Grusze, albo Mewę, a w Łomżyniance to nawet ostatnio na harmoszce ładnie grają...bla bla bla
|
|
Alice a jaki chcesz portret ?? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Polecam pub "9"i dzieci nie wpuszczaja.
|
|
dobrze:) jak dowiem sie napisze ogolna wiadomosc co i jak no i gdzie
|
|
Jestem fanem Hemp Gru. W jednym z wywiadów bilon i dziku siedzieli akurat w hemp szopie i padło takie pytanie od dziennikarza: czy to prawda ,że kliencie(młodzież) przychodząc do hempszopu ze świadectwem z czerwonym paskiem ma 50%zniżki ,blion z uśmiechem powiedzial tak to prawda dziku poparł jego wypowiedź(mają na myśli to aby młodzież nie zaniedbywała nauki itd.) HEMPSZOP zajebisty sklep byłem osobiście! Pozdro dla HG i dla ich fanów!
|
|
na wzgs ropa 3,98 byla ostatnio
|
|
Nie dawno na Prymie 1 litr bezołowiowej 95 kosztował 3,92. A co do strajków to jestem za. To jest cięcie w balona, ale trzeba się zebrać, jednostka nic nie poradzi. Życze nam powodzenia :P
|
|
3,79 za Pb95 w Częstochowie w poniedziałek tydzień temu widziałem. Już pisałem w styczniu jak ten problem można rozwiązać: W Rzeszowie władze miejskie postanowiły udostępnić dla wszystkich stację benzynową należącą do przedsiębiorstwa komunikacji miejskiej i sprzedawać paliwo po konkurencyjnej cenie. Po kilku tygodniach pozostałe stacje dostosowały się do "przyjaznych" cen. Jest tylko pytanie: Czy Prezydent nie ma zobowiązań w stosunku do naszych byznesmanów, czy ma odwagę na taki krok? Może jakieś wspólne pismo?
|
|
Najlepiej to monitorować ceny paliw średnich w kraju i porównywać z tymi Łomży. Po pewnym czasie gdy zostanie zebrana ilość np z kilku zmian cen powstanie niezbity dowód na zawyżanie cen przez wszystkie stacje w mieście.( jeśli taka sytuacja występuje) Wtedy należy zwrócić sie do odpowiedniej instytucji nadzorującej ceny pokazać dowód i spytać czemu taka sytuacja występuje???? Myślę ze jak ktoś w tej instytucji zajmie sie sprawa jak należy to dojdzie do tego dlaczego tak jest???A co zrobią właściciele jak sie dowiedzą ze ktoś ta sprawę bada? spuszcza ceny do normalnego poziomu!!! Tak myślę. Ale przykro będzie jak sie okaże ze jest zapozno.A osoba monitorująca ceny dalej będzie to robić i sie wtedy na 100% okaże sie ze to zmowa bo różnica w cenach średnich a tych z miasta będzie mniejsza niż wcześniej a oprócz tego ze ktoś sie tym zajął nic sie nie zmieniło w dostawach itd. I wtedy sie okaże czy to paliwowa mafia ustala ceny? jeżeli natomiast nic ta osoba nie zrobi to nia tez trzeba sie będzie zając w TV czy jakoś tak??? Ale najpierw to trzeba by sie dowiedzieć czy nie ma jakiegos racjonalnego powodu przez który ceny są wyższe???.I tak naprawdę czy jakieś zawyżanie występuje???Bo przecież sam surowiec czyli paliwo to nie jedyne koszty jakie się płaci za niego.
|
|
Ponawiam propozycję. Posiadam 3 miejsca do Olsztyna w dniu 22.11 oraz z Olsztyna w dniu 23.11 tel. 504-55-41-05
|
|
aha bezplatny bankomat inteligo znajduje sie także przy pko, przy rondzie kosciuszki.
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=mSeL9jkGWZE&feature=related 6:25 widac.. THX WSZYSCY
|
|
zimny raczej nie bedzie mial powodzenia :/
|
|
jak narazie to opinie sa nie zachecajace do odwiedzin...
|
|
zgadzam sie z wypowiedzia mariusza kiedys chodziłem tam na browarka ale tam jest sajgon boss pijany ubliza klijentom a i nie raz leje czym popadnie a dziewczyna ktora tam pracowała to wspołczuje he dobry szef co płaci 2 zl na godz i sam demolkie robi
|
|
DZISIAJ PIERWSZY TRENING: SZKOLA PODSTAWOWA NR2 ul PIEKNA 2 W LOMZY, GODZINA 18:00 ZAPRASZAM !
|
|
Byłem widziałem !! Szkoda ze nie ma gdzie potańczyć :D ogólnie drogo ;/ trochę za mało dup tam przychodzi, muzyka w porządku
|
|
Ogródki pod blokami...??? Miejscowy folklor i wstyd dla miasta. Czas najwyższy na ich likwidację!!!
|
|
Ale na gaz nie spali 5litrów :P tylko 8-10 więc na jedno wychodzi, aaa dodatkowo trzeba doliczyć koszta eksploatacji kół, silnika (olej), płynów itd noo i oczywiście dla samego kierowcy coś się należy. 150zł w dwie strony o 2 w nocy to bardzo przyzwoita cena
|
|
Za ok. 5h, 150 zł to jest minimalna cena i nie ma się co do tego spierać. Do Białegostoku płaciłem 100zł i to "koledze" ;)
|
|
rzeczywiście, te ogrodzenia działkowe wyglądają ochydnie ładnie wyglądają tarasy, bez tych ogrodzeń, fajna zielona, otwarta przestrzeń. Takie coś można zobaczyc koło bloków ocieplanych lub w nowym budownictwie. DiDi
|
|
w sklepie medycznym Medic s.c. na Hipokratesa 2
|
|
Jak tam po treningu??dużo osób było?
|
|
Satyr i Komfort
|
|
a po co ci i tak jesteś spaślak...ale można kupić na rynku u ruskich albo albo albo u aviatora w domu tzw "bur***del"
|
|
w 9 jest dobra wentylacja i jest nowa nie pozapychana przez pajaki.Jak chcecie nie smierdziec to naj lepiej w domu a i to nie wiadomo co kto ma w tym domu.A tu czysto schludnie i zadbano.tyle moge napisac. DiDi
|
|
Sam jesteś kat brat z waw-y jeździ nie raz do łomży samochodem w benzynie 1,6 poj i spali mu tyle że w obie str wychodzi mu 50zł
|
|
pewnie dlatego nikt nie chce kupić w tych blokach mieszkań na parterze. Hłe hłe Co prawda kartofli na dzałaeczkach nie widziałem ale wiele jest pięknych i jak widzę to właśnie w okolicach tych działeczek najczęściej spacerują ludzie. Jak się ma ta otwarta zielona przestrzeń o której piszesz do sklepu który komuś postawili pod oknem to nie wiem . Apropos nowych bloków .Mozna zaobserwować pewne zjawisko. Nowe Bloki gdzie takie zieleńce zrobiono kilka lat temu w chwili obecnej sa w stanie okropnym lub pozostał jedynie trawnik ( mazowiecka) .To samo czeka również i nowe bloki ( wiadomo że rok po założeniu wygląda ładnie ale na mazowieckiej też tak kiedyś było) Powód prozaiczny w przeciągu 7 lat część krzaków wyschła,( pozdrowienia dla właścicieli piesków oszczywających krzaczki - one to widac lubią) część wymarzła , cześć wykradziono. Po 10 latach jak na mazowieckiej większośc zieleńców jest w opłakanym stanie co pozwoliło je zamienić na parkingi dla samochodów ( ostatnio bloki przy pizerni) . To samo czeka również nowe bloki . Powód ? prosty mieszkańcy o to nie dbają . Spółdzielnia daje kasę tylko przy budowie bloku bo jest wliczona w koszty . Jaki efekt ? Stare bloki sa oazą zieleni bloki na mazowickej przy nich sa koszmarne - oczywiście jeżeli chodzi o kwestię zieleni . Szkoda że mało osób umie obserwować i wyciagac wnioski. Jężeli tak beda chcieli mieszkańcy to po kilku latach będziemy mieli bloki otoczoene parkingami i sklepami z jakimś marnym oszczanym drzewkiem gdzieniegdzie /Pogorsza to komfort mieszkania . Likwidacji zieleni i robienie w to miejsce sklepów i parkingów to kretyństwo
|
|
Najwiekszy wybor tapet jest w Zambrowie w sklepie GOLHEM. Warto pojechac. Polecam, sama kupowalam.
|
|
http://mp3zr.com/?q=Cre+Sabe+2008+%28Hardwell+Sunset+Mix%29
|
|
gostek a ta ŻABKA gdzie dokładnie jest ?:)
|
|
takiej wagi uzywają także kulturysci i sportowcy do pomiaru tłuszczu w wypadku ewentulanej redukcji lub zwiększenia masy tłuszczowej w pewnym celu a tutaj jakis down o nicku Anu$ka sie popisał ma sieke w bani to juz jej/jego sprawa niech sie idzie powiesic a nie debila struga na forum
|
|
mój brat jak się bawił zapałkami to w nocy się posiusiał. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
http://www.e-ispeed.pl/ sklep jest z łomży
|
|
To zapewne jakaś większa akcja. Straż jechała po 11.00. Media chyba trzymają coś w tajemnicy.
|
|
Są objęte dożywotnią gwarancją także zostaje tylko opcja zgubienia :) wielkie dzięki za info.
|
|
Do robinssuw niemam ale polecam 506297060 raczej maja wolne terminy bardzo fajny zespół z wokalistką i niedrogi w porównaniu do innych.
|
|
opracowane testy wiedzy ogólnej, zadania matematyczne, sześciany, multiselect KONTAKT GG 10428223 matik800@wp.pl
|
|
Ograniczona liczba koncesji jest powoduje to, że ludzie próbują różnych sposobów żeby ją zdobyć (nie zawsze legalnych) Z drugiej strony są też przedsiębiorcy którzy celowo starają się utrzymać limit koncesji żeby ich sklepy nie musiały się mierzyć z konkurencją. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
,-\\
|
|
Na razie nie gramy, szukamy chętnych do grania na małe stawki
|
|
wyjaśni mi ktoś w końcu co to jest ten jakiś słowniczek? i jakie pytania mieliście u Pani psycholog? i czy ktoś już był u niej dowiedzieć sie co źle mówił?
|
|
Szalony palacz pięknie,to samo czytałam wczoraj i popieram Cię.
|
|
Witam, mam pytanie, czy ktoś może polecić mi jakis dobry program do opracowania wyników ankiet z pytaniami zamkniętymi i otwartymi ? bede wdzięczna za pomoc
|
|
Macie po części rację. Dzień Niepodległości powinien być radosnym świętem, lecz nie może w nim zabraknąć tych wszystkich podniosłych uroczystości, które miały miejsce we wtorkowe przedpołudnie. Nie uważam jednak, aby koncert z udziałem jakiejś „gwiazdy” wypromowanej prze Polsat lub TVN był w tym dniu na miejscu. Z okazji Święta Niepodległości w naszym mieście zorganizowany był i koncert Łomżyńskiej Orkiestry Kameralnej z udziałem Waldemara Malickiego, i inscenizacja rozbraja Niemców, i turnieje sportowe oraz wiele innych atrakcji godnych tego święta. Niestety, wy widzicie msze i składanie kwiatów. Co zaś się tyczy Współczesnej i listu Prezydenta, to jak dziennikarze piszą na jakąkolwiek władzę negatywnie, to jest dobrze, ale jak ta władza zareaguje to już źle? Nie przesadzajmy, dziennikarze nie są nie wiadomo kim i też popełniają (czasami wręcz świadomie) błędy, na których wytknięcie nie powinni się obruszać. Można mieć pretensje co do słownictwa użytego przez Prezydenta w swoim liście, jednak nie do jego merytorycznej zawartości i krytycznych uwag w stosunku do dziennikarzy, którzy wielokrotnie go z różnych powodów, mniej lub bardziej zasłużenie krytykowali. Wszak kto mieczem (słowem) wojuje...
|
|
mam dokładnie takie same zdanie , miejscowe notable najlepiej co potrafią to dupe wylizywać czarnym z deserem purpurowym.
|
|
ze 3 lata temu byłam na weselu w Jedwabnem w tej sali obok Parkowej ;P było dobrze, kelnerki się uwijały, kawka na życzenie, jedzonko smaczne, miejsca do tańczenia wystarczająco.Nie wiem jak jest w Parkowej. Dla zainteresowanych ceny na sali w Janowie to 105 złotych na przyszły rok od osoby bez tortu.
|
|
Statistica - dobry ale drogi
|
|
Zaimponuj jej poprawną pisownią, myślę, że to bardziej doceni ;D
|
|
Lepsze już to: www.prawko.pl z górnego menu wybrać filmiki a w szczególności fajny jest na str 4 tytuł ,, Strażnicy lasu .. Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
no to tak: czy zna ktos ten sposób ?? :P bo bardzo ciekawy i zajebiscie wychodz... no oczywiscie duzo szybciej jest policzyc pod kreska, ale dla zabawy mozna i tak :D http://www.cda.pl/gry-online/3/olowek.php a oto moje 3 proby :) 1. http://img246.imageshack.us/my.php?image=beztytuufc8.png 2. http://img184.imageshack.us/my.php?image=beztytuuam2.png i 3 wybralem takie Hardcore xFF 3. http://img505.imageshack.us/my.php?image=roflhu6.png
|
|
Zakręcona opisz cały twój przebieg na multi i na rozmowie z psychologiem pisz wszystko nawet najmniejsze szczegóły to naprawdę jest pomocne zresztą jak sama mówiłaś:D czekam!!
|
|
Nic nie kminie z tego:D Chodź chłopaki z Wety powinni się rozumieć:) Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Ja nie głosowałem na niego !
|
|
za list-odezwę w gazecie "Narew" zapewne płezydent zapłacił z własnej kieszeni :) ... tak jak niegdyś za sms-y wysyłane na siebie :(
|
|
Tylko Amadeusz na ul.Przykoszarowej.
|
|
tak to jest laptop i wszystko sprawdzilam to co piszesz
|
|
Trzeba to ogarnąć i tyle... ;]
|
|
tak, masz miejsce?
|
|
zizej skwarka i radio chliew
|
|
ja znam Arkadię...Byłam na weselu we wrześniu, gdzie grali. W domu młodej przygrywają, śpiewają, na błogosławieństwo jedna z pań z tego zespołu mówi tekst, a dopiero potem błogosławią rodzice. Repertuar na życzenie, i polskie piosenki i zagraniczne, i nowsze i starsze. Prowadząca ma wiele do powiedzenia zawsze i na każdą okoliczność. Śpiewają dobrze i ze sceny jak i między gośćmi. Mają wiele eksponatów które wykorzystują w trakcie wesela, oczepiny... Ciekawe i z podtekstem ;) Potrafią rozbawić. Ale z nimi panuje zasada "Mili państwo proszę się nie gniewać, bo to na weselu wszystko wolno śpiewać". Mimo to Polecam. I cena też konkurencyjna
|
|
w okolicy to nie ma basenu :) najblizsze łomzy oddalone 30 km:)
|
|
Aniołek47 będą rozwieszone plakaty :-) Ale wybierz się lepiej teraz do Radia Eska lub Zespołu Szkół Ekonomicznych i podpytaj :-)
|
|
Dart byl dawno i niestety teraz nie ma na niego miejsca a szkoda :/, to byly czasy poprzedniego wlasciciela ktore juz nie wroca. Mejsca malo jest w wekendy i tego jestem swiadom choc w sumie jest ok 50 miejsc siedzacych(wczesniej delikatnie ponad 20, jednak cos kosztem czegos) i ponad 170m wiec tragedii nie ma. Z dymem walczyc jest ciezko i zdaje sobie z tego sprawe, dlatego tez ciagle mysle co zrobic by bylo go jednak jeszcze mniej. Jezeli chodzi o kawe to jzu niebawem Nescafe Latte Macchiato, Cappuccino,, Caffe Lungo, Espresso, Chococino. Ja ze swojej stronyz robie wszystko by moi klienci byli zadowoleni!! Jezeli chodzi o mocniejsze trunki to na to jzu niestety wplywu nie mam, to rada miasta decyduje o ilosci koncesji na miasto, nie ja :/
|
|
lokal jest tak wypasiony, że próżno szukać takiego drugiego. 54 to chlew w porównaniu z tym cudem. Wszyscy znajdą tam coś dla siebie. Wspaniałe stoły, piwko, świeże powietrze, a co najważniejsze PREZES wspaniały jakiż odmieniony, (a dawałam sobie łapy urąbać że "ja jak jak" to jakiś psychol) już nie chce napierdalać wszystkich za wyrażanie swojej opinii (jeszcze nie tak dawno krytykował wszystko i wszystkich, wyzywał, ganił za reklamy na forum). Przepraszam prezesie że się ośmieliłam na odrobinę wspomnień ale postaram się ci to wynagrodzić. Ułożyłam pieśń dla ciebie: Łubu dubu, łubu dubu niech nam żyje prezes naszego PUBU Niech żyje nam To mówiłam ja, koleżanka tej którą ośmieszałeś i poniżałeś na tym forum za to że miała inne zdanie niż twoje, a na koniec pobiłeś jej chłopaka. Wsadź sobie te dwa palce w dupę. P.S. W porównaniu z 54 to jest taka popelina, że aż żygowina
|
|
Rozalia taki temat już był ale podam Ci numery do trzech weselno-bankietowych wodzirejów :) : Krzysiek - 504132132 Sławek - 509199069 Sławek - 602803239
|
|
nie bylo awizo! z awizo jest lepszy numer, wychodze z mieszkania spotykam pania listonosz na schodach-pada pytanie spod jakiego nr lokalu ja, 32, a to fajnie bo mam do pana list polecony, dzieki i ide dalej, za dwa dni w skrzynce znajduje awizo na te sama przesylke ( co sie okazalo po wizycie na poczcie:P) a gdybym sie upieral ze mam awizo a przesylki nie odbieralem a ktos sie podpsial:>
|
|
http://www.miejski.pl/slowo-Popelina
|
|
Dzięki alvaro:D
|
|
Ja wogle z niemowlęciem nie polecam. Mój kuzyn a USA skrzywdził dziecko na całe życie, jest głuche. Lekarze dowiedli że na skutek ciśnienia wody na bębenki w uszach nastąpiło nieodwracalne ich uszkodzenie. Jak przekonasz niemowlę aby zamykało buzie w wodzie i jej nie piło a oddychało tylko wtedy gdy nie jest pod wodą?
|
|
Jak pisał wyżej M@ster w Białym na Statoil 3,78 a w Łomży 3,99 zł. Pytanie Dlaczego ??????????? Ta sama stacja, region kraju praktycznie ten sama, czyli koszty transportu te same. W czym tkwi problem ??????
|
|
Zenit ja bym polecał zależy z kim jak z kolegami to obok komendy miejskiej ( będzie wesoło) a jak z dziewczyno to w krzaki ( żart) A tak mówiąc poważnie to Yam Cafe lub Amnestia .Rancza Vip 7 kier czarny kot
|
|
Może jakiś lek antydepresyjny lepiej a nie do psychiatry
|
|
Depresja jest tak powszechna jak grypa-najlepiej idż do lekarza rodzinnego to Ci coś przepisze a jak nie pomoze to skieruje do specjalisty-powodzenia:))
|
|
Skoro spartaczyła robotę to powinna zwróci kasę i jeszcze dodac odszkodowanie! A gdzie mieści się ten salon?
|
|
Jedzie ktos jutro samochodem do Wawy ok 15? bym sie przy okazji zabral, oczywiscie za oplata :)
|
|
yyy a JA BYM POLECIL DJ OW Z OXYGEN-AGENY ROD PETERSEN - OSTATNIO PRZENIOSL SIE NA DP I PODUPIASTE KLUBY ORAZ TEGO MIKE WINA, TEN TO DOPIERO WYMIATA, DP TAK CI ZMIKSUJE ZE HUJOPLONSU DOSTANIESZ ---> WWW.OXYGEN-AGENCY.COM AHAHAHA
|
|
Po mojemu to wyjdzie tak ze teraz to ty bedziesz miala tak samo niemile konsekwencje jakie ponioslem ja, w twoim przypadku to wyjdzie tak, ze rodzicie nie wybacza ci zainwestowancyh w twoje studia pieniedzy, twoja kariera niestety z dnien dzisieszym legla gruzach, w przeciwienstwie do mojej ktora rosnie.............. Powiedzialem kiedys sobie NIE nie posune sie do tego co ronia inni, pomyslalem sobie ludzie nie zwierzata, zmianiaja sie i jednak sie mylilem, zatem kamill, obserwator, lilaaa i figlarka, spodziewajcie sie tego sa,geo co spotkalo mnie, pozdrawiam..!!! Olesnybambo, probelam polega na tym ze strony nie robilem ja wiec generalnie jest mi wszystko jedno!!
|
|
Admini po 12 lat ogólnie niemiło. Pełno chamstwa. Za każdy strzelony head lecą k**** i ch*** i wyzwiska od cheaterow naprawe nie polecam. Poza tym laguje tam strasznie!!!
|
|
tutaj napewno można znaleść coś wyjątkowego i niezapomnianego: http://www.wyjatkowyprezent.pl/ ale ceny sa kosmieczne :/
|
|
hehe Dobromil po twojej ortografii widać jaki poziom ma pg1. Śmiechu warte. Kamaleonyk żarty sobie stroisz. PG nr 6 to jest wyścig szczurów, a nie szkoła dla normalnej młodzieży. Twoja wypowiedź jest tak subiektywna jak rządy PO w Polsce. W każdej szkole jest poziom jak uczeń jest uczniem, a nie jakimś tam obibokiem. Nie trzeba chwalić ani ganić, trzeba być obiektywnym. Nauczyciele tak jak ucznie, jedni są lepsi, drudzy gorsi. Na bernatowicza bez korepetycji ani rusz. Później są egzaminy niby zdawane na "wysokim" poziomie, ale ile rodzic musi najpierw zapłacić. Nie zapominaj o tym.
|
|
Rozumiem twoje rozczarowanie kacperek. Pewnie dlugo odkladales kieszonkowe na te jedna niedziele na te wymarzona kolacje ze swoja dziewczyna w Pizzerni a tu taka lipa. Koles wam nasmarkal do pizzy a cola miala malo gazu. Pewnie po tej kjolacji dziewczyna cie pogonila i teraz uwazasz ze to przez te pizzernie.
|
|
Moim zdaniem żaden regulamin nie jest istotny, najważniejsze co pisze w umowie którą podpisałaś. Na pewno jest tam coś wspomniane o formie płatności, więc jeśli całość kursu jest rozłożona na etapy za które płacisz, to może być tak że twoja rezygnacja sięgneła w terminie gdy powinnaś zapłacić już drugą ratę, to mają prawo z ciebie ściągnąć, lecz jeśli nie wypowiedziałaś rezygnacji za późno a na umowie nie ma żadnych haczyków prawnych to nie powinnaś płacić, lecz dla twego bezpieczeństwa, taką rezygnację powinnaś złożyć w formie pisemnej oryginał + kopia i mieć ją potwierdzoną przez osobę, której składasz tą rezygnację (kopię zachowujesz dla siebie). Życzę sukcesów. Pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |