Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Andrzej Lepper bał się o życie? |
tych dwóch to naprawdę wybuchowa mieszanka ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Andrzej Lepper bał się o życie? |
extra hihihiihhiihhi
|
|
Witam :D Mam takie patanko w tym roku podchodzę do matury i chciałabym się dowiedzieć czy są w Łomży organizowane kursy przygotowujące do matury...chodzi mi o Biologie, ewentualnie o Historię...Pozdrawiam:)
|
|
to bardzo smutne raczej. Jak tak można śmiać się z naszego kochanego k......ka i Michałka.
|
|
Hej! Chcialbym wybrac sie z dziewczyna na romantyczno kolacje (swiece wino itp) jaki lokal polecacie ,w jakich godzinach jest czynny itp p.s pewnie pojawia sie odpowiedzi ze 4pory roku ale za takie dziekuje ;)
|
|
dobrze heh to zawody drugiej kategorii :) a wyniki kiepskie zapraszam na MP Łomże reprezentować...sory ale nie opłaca się heh
|
|
JASIU TWOJA STARA MNIE BAWI.... TZN ZABAWIA JAK MAMA JAKIESD DROBNE TO PODBIJAM DO NIEJ ;]] NA BAJEREEE :]
|
|
Rahtid dobra jest tylko jako ogólnorozwojówka jesli chodzi o walkę to do Bani.I tak wiekszosc technik z Krav Magi jest nieskuteczna, trafic zawodnika w krocze to wyczyn a o tchawicy nie wspomne.
|
|
czy ktoś zajmuje sie w łomży malowaniem aerografem proszę o kontakt i ewentualne ceny
|
|
Od przyszłego roku chce konkurować z pks nie wiem czy mi się uda to się okaże na pewno ceny będę nisze
|
|
Mógł ktoś mi by przybliżyć wynik usg tarczycy: guzek,lity owalny hipoechogeniczny 21x14mm z góry dzięki wiem tylko ttyle że to najprawdopodobniej nowotworoy
|
|
Zmiana lita - oznacza, że w całości jest zbudowana z tkanki, bez elementów płynowych. Jeśli owalna, to znaczy że ma regularne kształty i prawdopodobnie wyraźną granicę, czyli cechy zmiany łagodnej. Hipoechogeniczny - czyli w obrazie usg ciemniejszy niż reszta tarczycy. Zwykle wskazana jest biopsja takiego guzka i obejrzenie komórek pod mikroskopem.
|
|
A może jakąś romką 18 letnią się zadowolisz??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |