Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ekipa PiS zlikwidowała resztki Polski solidarnej |
Z rok w to gram to troche juz umiem.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ekipa PiS zlikwidowała resztki Polski solidarnej |
o dr Skretku też słyszałam wiele dobrego sama myślę czy nie udać się do niego będąc w ciąży z drugim dzidziusiem:)
|
|
Na górze maluchy były :-) To prawda. LoL Madziuś, tam gdzie fortepian stał to ja się bawiłam - HeHeHe :-) Ja nie nawidziłam herbaty pić, bo za słodka była :-( Do tej pory nie lubie słodzonej herbaty :-P Uraz z dzieciństwa - HeHeHe :-) Ja rocznik hmm... chyba 1994/1995 albo 1995/1996 - nie pamiętam aż poszukam zaraz dyplom, bo mam <RoTfL> Shiloh, a ten duży pokój to chyba u dzieci był co 8 godzin spędzały w przedszkolu :-/ A te szatnie :-) Ach...
|
|
Witam czy organizuje ktos z forumowiczow jakies wyprawy rowerowe jakimis szlakami badz gdziekolwiek chetnie pojezdzilbym sobie w wiekszej grupce
|
|
Mieszkam na Łomżycy i powiem tyle - widzę Czeczenów na codzień i NIGDY nie było z nimi problemów. Żyją sobie swoim życiem, nikomu nie zawadzają. Wiedzą, że jeden wybryk i jadą z powrotem do Ruskich. W tym mieście prędzej dostanie się bez powodu od osiedlowego dresa, niż od Czeczena (zapewniam - oni zaczepki nie szukają).
|
|
FontonkonmilnleonanabebealaoeneNIX ...ten? DiDi
|
|
ludzie co wy piszeci eczy prywatnie czy panstwowo chybanajwazniejsze w takiej sytuacji jest zdrowie a niekasa i niema co zalowac za wizyte.... wkoncu zycie ma sie tylkojedne a kasa dzis jest jutro jej nei ma i nie ma co odkladac do skarpetki anwypozazenei dl amalucha!!! zgodze sie w zupelnosci z niektorymi przedmowcami ze najlepszy jest DR.ZAREMBA i bede stala za tym murem jak lerzaam zszpitalu to tylko na przychodziis ie pytaljaksie czuje i wogolea inni lekarze typ Poppe itp to tylko czekaj nakoperte keidy mu dasz to wtedy zmieni podejsci edo pacjent amowie to z wlasnego dosciadczenia boprzelazalam z spzitalu na ginekologi ponad miesiac czasu i sie przekonalam o tym i naprawd chodze tylko teraz do Dr.zaremby i tego neizmienei chodzby sie walilo botakiego drugiego lakarza w lomzy to neima LEKARZ Z POWOLANIa...
|
|
no nie poważka to jest problem i trzeba o tym rozmawiac!!! jak to tak mozna a ci zmarznięci ludzie przeciez nad ranem to moglo byc z 5 stopni no szok mróz aż dechy w płotach skrzypią moim zdaniem do sprawdzania autokarów powinni zwołac policjantów z całej polski no bo godzina na takim mrozie moze zakończyc sie hipotermią lub też poważnymi odmrożeniami kończyn pierwszego stopnia normalnie śmierć w biały dzien no chociaz jeszcze wtedy było ciemno ale tak jak tutaj advil przedstawił sytuacja naprawde nieciekawa i nie do pozazdroszczenia naprawde współczuje tym ludziom z całego serce i jezeli sobie cos odmrozili to naprawde życze do szybkiego powrotu do zdrowia pozdróweczka :))
|
|
u Kaminskiego na al. Legionow
|
|
***** chłopy pełnoletnie nazywasz dzieciakami ?
|
|
Nieszkodzi tylko chodzi o to zeby sie spotkac z chłopakami tazem i pokazać cos sie umie... No może ewentualnie nauczyc sie czegoś od kogoś.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |