Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowa Prawica |
No i niestety już zajęte :( a więc poszukiwań ciąg dalszy :(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowa Prawica |
albo na okolo bys zwiedzila metropolii jak sie raz na jakis czas wybierze do miasta warto cos nowego zobaczyc a nie tylo urzad pracy tam i tak nic nie ma :D
|
|
ja chodzilam tam w roku 1994... chyba.... a pamietam dokladnie ze w sali stal fortepian:)
|
|
Chcialbym sie poradzic na jakie studia(kierunek,uczelnia,miasto) doradzilibyscie mi isc.Zdaje rozszerzona geografie i sie zastanawiam na podstwe czy rozszerzenie matmy.Angielski i polski-podstawy
|
|
a jakie bedziesz miec wyniki z matur ? :D powiedz mi po ile punktow z przedmiotu to ci wybiore uczelnie ..... zalamka ;/ ....
|
|
cwaniaczek i nie wie. napewno zalezy u kogo bedzie egzamin
|
|
juz ? napisales wszystko inteligentne co potrafiles? chyba nie taki jest temat wiec patrz o czym masz pisac a nie udajesz nie wiem kogo... podziekujemy ? mow za siebie co ? od kiedy mozesz wypowiadac sie za innych ? durne pytanie durna odpowiedz .... zdajesz sobie sprawe ze rok akademicki zaczal sie dopiero 3 tygodnie temu ? a zreszta co ty mozesz wiedziedz rocznik 91 to masz 17 lat a czego to niby nie wiesz co ? wszystkie rozumy zjadles ? juz mi tak strasznie nie dziekuj oj aj wybiles sie juz na tym forum ? to kladz sie spac
|
|
hEja bAranie rOOOmano. Dopierom sie obUdzilem i na samo Ranne poWitanie piekne sLowa od TROLLA. PEwnie ze bymsie zabil Ale nie Mam recOw ino nogaMi klePam. tY glAbie mySlam cala NOC i wiEm po co NAWIA - tY siUrku jakos po te BULY musiSZ doJEChac. AAA od Rodzinu ci WARA tEpoto jaK co To na Razie saM pokazujesz co za pRzodkOw miales.
|
|
Kamilu: pisanie posta pod postem źle o tobie świadczy. Bakari: zadawanie takich pytań na Tym forum też o tobie źle świadczy. Bo czy satysfakcjonuje cię odpowiedź "Bądź lokalnym patriotą, idź do "Państwowa Wyższa Szkoła Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży"" ?
|
|
http://www.odkrywca-online.com/sabaton-w-polsce-,642623.html#642623
|
|
Ja polecam szczerze Ośrodek Szkolenia FERENC. Zrobiłam tam niedawno prawo jazdy i bez żadnych problemów odbył się cały kurs. Właściciel w porządku, instruktorzy też jak najbardziej. Polecam p. Polkowskiego. Umie wytłumaczyć i jazda z nim nie stresuje jeszcze bardziej. Przy okazji pozdrawiam mojego instruktora :) Cena to 1000 zł, a przy tym jeździ się nowymi samochodami Punto. To ważne.
|
|
jesli ksero jest zepsute to chyba nie jest wina kobiety,ktora kseruje,tylko dyrektora,ktory powinien zadbac o sprzet,zeby byl dobry caly czas. Z tego co wiem w szpitalu caly czas sa problemy jak nie z kserem to z aparatami Rtg itp. Czy to jest wina pielegniarek albo sekretarek ze nie moga pomoc petentom?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |