wtorek, 05 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Strażnica OSP na Łomżycy

tez tam chodzilam. z rok temu to wybyrzyli i wybudowali inspekcje pracy

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Strażnica OSP na Łomżycy

nie ma problemu, zarejestruja, nie boj zaby, a mila pani w urzedzie nawet podpowie gdize sie udac

Jeśli chodzi o jedzenie w czterech Porach to nie zawsze są tam podawane świeze składniki, ponieważ niektorzy kucharze oszczędzają. Aga jeśli znalazłaś włos w sałatce trzeba było poinformować o tym kelnerkę zazwyczaj wymieniaja chyba że coś się zmieniło. To że przyszłaś przed zamknięciem to normalne że nie dostaniesz tego jedzenia takiego jakim powinno być i wyglądać ponieważ nikomu nie chce sie zostawać po godzinach w pracy bo nikt im za to nie zapłaci a jeśli zapłaci to marne grosze he he dziewczyno otworz oczy. Kucharze są poprostu wściekli to normalka. A tak wogóle jeśli chodzi o robienie szefa w kieszeń to zapewne jest odwrotnie. Jeśli kelnerka twierdzi że jest to paragon dla szefa(czegoś takiego nie ma wogóle!!!!!) to napewno paragon jest niefiskalny czyli taki za który szef nie płaci podatku bo przeciez tak naprawde powinno drukowac sie tylko paragony fiskalne a kopii paragonów nie ma chyba że sobie ktos skseruje to bedzie ja miał. Co z tego że sanepid lub urząd tam zawita jak ma dobre znajomości to jest jak jest .... i wszystko mozna załatwić he he he
To że kelnerki sie zmieniaj to standard w tej knajpie gdybyś nie była zarejestrowana to tez bys nie chciala pracowac za te marne grosze. Sporo kelnerek sie przewineło tam ojjj ojjj Zyczę wszystkim Smacznego Pozdrawiam

Ja mam iPhone'a 3G i jestem bardzo zadowolony.

SAVANA na Browarnej!

nie ma jak to przepłacić za guwnianego iphona. poza wygladem nie warte zlotuwki

ten iphone to jeszcze wieksze gowno...badziew...lepsza jest cegla z napisem GSM

rOMANO tY UJU, JEZDEM KOLEGOM I WAZELINIAZOM.
WON HAMY I K>UUTASY Z TEGO FORUMA.
rOMANO SWANCU NAIPIERW SAM POMYSL. A POTEM PISAJ.
ZIMY SOM ZIMNE B O W LATO NIE PALOM W PIECU -= ŁO MATKO.
A KUZDEN DOSTANIE PO CHOMIKU ALIBO PO DUP.IE

Łomża miasto pizzy haha

trzeba mówic wyraznie i nie popędzac pracownika przy telefonie. i będzie ok

Z perspektywy czasu patrząc - jakoś nie żałuję. A i mało tego - moja satysfakcja systematycznie wzrasta!:)
Pozdrawiam,
Buziaczki:))))

Witam ! Czy mógłby mi ktos troche przybliżyc jak wygląda "egzamin z rysunku (dwuczęściowy)" na Grafice komputerowej, na Politechnice Białostockiej? Chcialbym się tam wybrac na studia... ale nie wiem czy moze taki egzamin to mazanie ołówkiem, czy moze photoshop czy coś innego...

w naszym miescie kazdy pisze na kazdego same pierdoly i kazdy preteks jest dobry by smarowac rywala .

do 1000 PLN zalezy u kogo chcesz robic do tego trzeba tez doliczyc koszty egzaminow

Jest dziisaj o 18 :30

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org