Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
. Przez pomyłkę Departamentu napisali prawdę. |
zygi IST ;) niecałe 60zł UPRAWNIONY No to małe zdziwko Ci sprzedam ;-D jestem zwykłym użytkownikiem , i jak narazie nawet nie ma co porównywać do marnego Netster'u (dawnego INETu) miałem z tego badziewia internet i nikomu nie polecam :P już lepiej mi chodziła kablówka 128kbit.. ;-D Btw : To ty internet zakładałeś żeby oglądać tv ? Od tego chyba telewizor jest? A tak wogóle ten strumień co jest puszczany to wersja testowa ;-) pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: . Przez pomyłkę Departamentu napisali prawdę. |
żeby jak najwięcej pięniędzy zarobić wywołują skandale,sprzedają swoje twarze do reklam,gazet,telewizji i im za to płacą.Przykładem jest np.Jola Rutowicz za głupotę ,jej płacą.
|
|
Przychodnia lekarska P.Nizik to szczególna placówka?Nie wiadomo czy się wchodzi do chlewa czy do placówki służby zdrowia, która funkcjonuje nie harytatywnie tylko z naszych pieniędzy - ściślej z naszych pieniędzy zdeponowanych w NFZ , który PŁACI za usługi, których trudno się "doprosić" od "znudzonych, widokiem pacjentów personelu tej placówki ! Pani Nizik /chyba doktor ?/ nie chodzi w kitlu ! ma zawsze dużo do powiedzenia np: wszyscy muszą wiedzieć że, u Pani Nizik, szafy się nie domykają bo ma tyle ciuchów ! Dzisiaj, nie wie czy córeczka jest w Maroku czy w Egipcie ? _"takie śwatowe towarzystwo!", wczoraj , na klepisku, przedwczoraj - dojenie krów ! a Dzisiaj wszystko "NASE" !!! jak długo jeszcze taka hołota będzie prowadzić tak odpowiedzialną placówkę. Brud, chamstwo i "zero" odpowiedzialności ! Za każde skierowanie na prześwietlenie czy poradę u specjalisty trzeba wyprosić, wyskamleć inaczej nikt z "fachowców" nie wpadnie sam na "pomysł" skierowania chorego do specjalistów ! - bo to się jemu /personelowi przychodni/ nie opłaca !Przychodnia, najlepiej działa tylko dla "naganiaczy", których przyjmuje się z "radością" bo przynoszą prezenty ! a pacjenci to intruzi, którzy są w tej placówce tylko zakałą i przeszkadzająw piciu kawek i paleniu papierosów!
|
|
mam pytanie, jaka przychodnie oraz jakiego lekarza dziecięcego polecacie, gdzie warto zapisać noworodka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |