Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Borysewicz: będę walczył o ten mandat |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Borysewicz: będę walczył o ten mandat |
odczyt podzielników odbywa się raz w roku. Wystarczy słoneczne mieszkanie i otwarte latem non stop drzwi balkonowe. Rachunek wystawia , że az miło.))))) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
WWW.GOOGLE.PL trzeba tylko dobrze poszukać
|
|
ja moge sprzedać ci materiał jesion i polecić fachowca
|
|
Na litość Boską! To jest forum a nie tablica ogłoszeń! adal czy Ty żyjesz na bezludnej wyspie?! oderwij się od kompa i wyjdź na miasto, otwórz oczy a bez problemu znajdziesz to czego szukasz. Trochę własnej inicjatywy...
|
|
Hej. Słyszeliście o firmie IQSerwis? Moja koleżanka tam pracowała i nie ma dobrych wspomnień... Podobno dużo osób nie może wytrzymać z szefem... Podobno też ten szef (pan Janusz), nie płaci pracownikom... Koleżanka wytrzymała tam kilka dni i odeszła... A co wy możecie powiedzieć o tej firmie? Jak dla mnie to jeden wielki przekręt...
|
|
Nie karmić trola !!!!!!!!!!!!!!!! Koniec Tematu !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
piszcie wszystko co wiecie. bede wdzieczny
|
|
Na myjni samochodowej na Piłsudskiego za torami (to chyba była dawna baza WZGS) świadczą takie usługi. Korzystałem było OK. Sami przyjeżdżają do domu, co można to zabierają resztę czyszczą na miejscu. Cen nie pamiętam ale nie były jakieś astronomiczne. Raczej do przełknięcia.
|
|
to poszly do pracy bez umowy? lol nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Crocop1DK smakowaly...
|
|
jednak nie ważne, za rok spróbuję. dziś dostałem odpowiedz- negatywną.
|
|
Usuwanie symboli religijnych ten "historyk" nazywa walką z krzyżami. Cały świat już dawno zrozumiał, że nie można obrażać uczuć wyznawców innych religii, że tacy też istnieją, że mają takie samo prawo do normalnego życia jak katolicy, że w niczym nie są gorsi (lepsi też nie). Moim zdaniem słusznie robiono. Oczywiście, metody były bardzo różne i na pewno w wielu miejscach przesadzano z gorliwością we wprowadzaniu "nowego prawa" ale mimo wszystko zastanawiam się czy można to nazwać "walką z krzyżami". "Walka" byłaby wtedy, jak przyszedł by jakiś UBek, milicjant czy inny Ormowiec, i kazał by mi zdjąć krzyż w moim domu. A tak na marginesie. Po co nam taki "historyk- pasożyt"? Za nasze pieniądze od czasu do czasu raczy nas takimi newsami. Starsi doskonale pamiętają jak było i na nich nie zrobi żadnego wrażenia ta paplanina. Ale za to młodym dokładnie pokręci w głowach. Bo pewnie wywnioskują z tego, że kościół był wtedy bardzo prześladowany. No to skoro ten doktor jest historykiem to powinien także powiedzieć, że to był czas kiedy budowano najwięcej kościołów w całej historii Polski. W samej Polsce wybudowano więcej kościołów niż w całej reszcie Europy.
|
|
żeby schudnąć wystarczy kilka-kiklkanaście razy dziennie kręcić głową w lewo i prawo,a szczególnie gdy ktoś czymś częstuje hehe a tak na serio to zastosuj l-karnitynę i hmb,powinno pomóc. Do tego nie przejadać się,jak najmniej tłuszczu,więcej ryżu,ryb i owoców,no i przede wszystkim jadać regularnie. Aha,bardzo ważne: lepiej jest zjeść nawet i 6 małych posiłków niż powiedzmy 2 razy dziennie zaj*bać śmietnik do pełna hehe Powodzenia
|
|
o prosze :) a to odplatnie dajesz porady? jak tak to ja z mila checia dam je bezplatnie :)
|
|
Ja jestem klientka większości sklepów w Łomży i nie narzekam.Jestem zawsze mila dla pan ekspedientek,które pracują ciężko.Zadam pytanie wszystkim obgadującym,CZY WY JESTEŚCIE MILI?rzucacie paragony gdzie popadnie,produkty spożywcze kładziecie na rękę bo się nie chce wziąć kosza,bułki tez macacie sami,mogłabym jeszcze wyliczać....Widzę ze anonimowo macie wiele do powiedzenia,GRATULACJE!!!
|
|
ty czesio ****** ty z kurvy synu nie ******* tam co pedale ja na twoje dziegi zyje **** **********!!!
|
|
Pewnie w szwabskich burdelach...
|
|
CZECZEN CZECZENOWICZ twoja kultura świadczy o Twoim poziomie inteligencji i twoich koleszków. żal.pl. oraz Waszych żon z dziecmi, która zaśmierdzajo MPK i PKS ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Dzięki bardzo na pomoc na pewno o niego spytam.. Czekam na kolejne posty :) Dziękuje raz jeszcze
|
|
Nie loluj bo ja też mam vectre i śmiga szybko wszystko :) 4lomza również tyle co żeby raz se wejść i wyjść wystarczy ;) Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
U mnie też wszystko OK i nie mam super łącza Krist OFF coś z Twoim sprzętem nie tak
|
|
Niekiedy wogóle nie wchodzi na stronę
|
|
36 minuta i jest 1:1 :/
|
|
no i czym tu sie podniecac?? moim zdaniem nie ma czym
|
|
A moim zdaniem to zawsze cos :)
|
|
1. 0.67ms 1.53ms 1.01ms nameintelligence.com 2. 0.67ms 1.28ms 1.65ms ip-64-246-162-161.ipd.CCOM.NET 3. 1.67ms 1.44ms 0.66ms 216.145.30.186 4. 228.70ms 2.25ms 55.65ms 216-145-7-113.sea.fibercloud.net 5. 5.66ms 5.28ms 5.55ms sl-gw20-sea-3-0-0.sprintlink.net 6. 5.65ms 5.34ms 5.66ms sl-bb20-sea-6-0-0.sprintlink.net 7. 6.62ms 7.09ms 7.65ms sl-crs2-tac-0-0-5-0.sprintlink.net 8. 28.63ms 30.31ms 30.64ms sl-crs1-sj-0-4-0-1.sprintlink.net 9. 36.63ms 36.63ms 36.62ms sl-st20-pa-9-0-0.sprintlink.net 10. 24.63ms 25.78ms 24.55ms 62.156.138.213 11. 195.59ms 196.43ms 193.62ms 217.239.37.193 12. 195.59ms 198.79ms 199.63ms tsystems-WarsC001RT05.inetia.pl 13. 195.59ms 195.87ms 198.58ms WarsC001RT05-WarsC001RT06.inetia.pl 14. 197.60ms 193.12ms 194.59ms WarsC001rt06-WarsH002rt07.inetia.pl 15. 190.59ms 190.22ms 189.60ms WarsI010RT01.inetia.pl 16. 191.60ms 191.85ms 194.60ms WarsI010RT01-WarsH002SW30.inetia.pl 17. 192.61ms 196.28ms 193.48ms n4l.hi.pl 18. 193.60ms 196.28ms 196.59ms n4l.hi.pl 19. 192.52ms 193.29ms 194.59ms n4l.hi.pl IP Information for 213.241.71.198 // 4lomza.pl IP Location: Poland Poland Polbox Resolve Host: n4l.hi.pl IP Address: 213.241.71.198 SSL Cert: ssl.hi.pl expires in 671 days. Reverse IP: 2 other sites hosted on this server. Blacklist Status: Clear Whois Record inetnum: 213.241.0.0 - 213.241.127.255 org: ORG-PL1-RIPE netname: PL-POLBOX-991122 descr: POLBOX Ltd descr: PROVIDER country: PL admin-c: TDC7-RIPE tech-c: TDC7-RIPE status: ALLOCATED PA mnt-by: RIPE-NCC-HM-MNT mnt-lower: PLBX-MNT mnt-routes: PLBX-MNT source: RIPE # Filtered organisation: ORG-PL1-RIPE org-name: POLBOX Ltd org-type: LIR address: Swiat Internet SA Barlomiej Zaremba ul. Poleczki 13 02-822 Warszawa POLAND phone: +48 22 3302233 fax-no: +48 22 3302213 admin-c: JAS78-RIPE admin-c: NT1264-RIPE admin-c: RW9719-RIPE admin-c: WJ14-RIPE admin-c: ZB77-RIPE mnt-ref: PLBX-MNT mnt-ref: MTL-MNT mnt-ref: PIK-NET-MNT mnt-ref: RIPE-NCC-HM-MNT mnt-by: RIPE-NCC-HM-MNT source: RIPE # Filtered role: Swiat Internet SA Role address: Netia SA Group address: ul. Poleczki 13 address: 02-822 Warszawa, PL phone: +48 22 3302233 fax-no: +48 22 3302213 admin-c: RW9719-RIPE tech-c: WJ14-RIPE tech-c: JF1610-RIPE tech-c: ZB77-RIPE nic-hdl: TDC7-RIPE remarks: --------------------------------------- remarks: In case of abuse from our address range remarks: please contact remarks: --------------------------------------- mnt-by: TDCPL-MNT source: RIPE # Filtered abuse-mailbox: route: 213.241.0.0/17 descr: NETIA SA origin: AS12741 mnt-by: NETIA-MNT source: RIPE # Filtered
|
|
no chłopaki dają radę ;) szkoda tylko że zima zaraz sie nam tu spier doli ;/ i po sezonie nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
"dobromil" o tym czy piszę prawdę czy nie przekonasz się w lutym. Jeżeli ktoś jest w temacie i posiada wszelkie plany oraz jest zaangażowany w projekt galerii to chyba co nieco musi wiedzieć :) Jak chcesz to mogę napisać nawet jaką powierzchnię mają wymienione wcześniej sklepy :) Największe będzie CCC - 343,85 m2
|
|
Przeniesienie numeru w ciągu jednego dnia. Prawo do rezygnacji z umowy już po 12 miesiącach, to nowe zmiany w prawie zatwierdzone przez Parlament Europejski. Operatorzy zapowiadają podwyżkę cen telefonów – donosi Gazeta Prawna. Operator, który zaoferował ci nawet najdroższy model telefonu za złotówkę nie będzie mógł cię zmusić do podpisania kontraktu dłuższego niż 24 miesiące. Będziesz mógł przenieść się do innego operatora zachowując swój numer, a jego przeniesienie nie będzie mogło trwać dłużej, niż jeden dzień. Jak jest teraz wiemy… Nie podoba ci się obecny operator? Będziesz miał prawo do zerwania umowy już po 12 miesiącach. Nowe zmiany w tzw. europejskim pakiecie telekomunikacyjnym nie podobają się jednak polskim operatorom. Gazeta Prawna przypomina, iż Polacy przyzwyczaili się już do tego, że za większość nowoczesnych aparatów płacą zaledwie symboliczną złotówkę. Podpisując umowę na 36 miesięcy, operatorzy mają gwarancję tego, że przez ten okres zwróci im się subsydiowanie drogich telefonów. Kiedy prawo zezwoli nam na zrywanie umowy już po roku operatorzy nie będą mieli ochoty dopłacać do czegoś, na czym nie zarobią, a wręcz stracą. Nie jest to gdybanie, ale rzeczywista zapowiedź polskich operatorów komórkowych. Gazeta Prawna 2008-10-07 (13:59) Waszym zdaniem lepiej czy gorzej ?? Ja telefon posiadam o 5 lat od tamtej pory raz miałem mixa w plusie w miedzy czasie i tak po roku oddałem bratu,a tak cały czas posiadam telefon na karte co miesiąc doładuje się za te 25zł wykupie pakiet smsów i nie narzekam :) a telefon moge zmienić w każdej chwili od tego czasu z 30 telefonów miałem i nie żałuje :)
|
|
Przyzwyczaiłem się do niej i nawet jak byłbym cieniutki to i tak bym przy niej pozostał. Jak narazie dobrze mi idzie a śniadanko staram sie żeby było bogate w białka tak mi większość poradziła. Zredukowałem ćwiczenia na rzeźbe i postawiłem bardziej na bieganie na siłowni na steperze i rundka do lasku przy moim osiedlu. Tylko kurde jak biegam na świerzym powietrzu po paru minutach biegu palę bo to jakoś zmniejsza moje zmęczenie lub tylko mi się tak wydaję. Równo za tydzień staję na wage i zobacze czy juz cos ubylo. POWSTRZYMAŁEM SIĘ DZISIAJ OD DARMOWEGO MacDONALDA :):)
|
|
|
Brawo FIN poziom mojej inteligencji określasz na podstawie wypowiedzi na "forum" 4lomza. "Keep it"
|
|
Po pierwsze w moim niku niema mojego roku urodzenia!!!! a po drugie to ty masz we łbie wodę skoro oceniasz ludzi wogóle ich nie znając! TO DO CYBERMASSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Hehe to jest dobry,stary oszust.Spojrzcie na zdjecie z Drzyzga i Hanka Bielicka.Ta sama poza,ten sam garniak i koszula...Czy to nie fotomontaz??:D Pozdrawiam Pana"czlowieka orkiestre"
|
|
wie ktos ile kosztuje bilet autobusowy z łomży do ostrołęki?
|
|
Mam pytanie: Gdzie w Łomży można kupić konsole PSP Sony na raty ?
|
|
poczekaj na PSP-3000 ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
|
pedal??
|
|
A j abylam tam i powiem tyle: brak fachowej porady... Polecam USG Dr Wagnera - gabinet na Aleji Legionów 94 Mozna sie umowic telefonicznie - 86 218 88 98 polecam - bylam i jestem bardzo zadowolona
|
|
gdzie jest taka prędkość i ile się płaci?
|
|
Siemasz prezes . Twoje dzieło???
|
|
dr Pisowodzka jest bardzo miła ale to się nie przekałda na skutecznośc jej leczenia
|
|
Twoją twarz zamieszczają w gazecie nastolatki jak to wśród nich jesteś w burdelu na zabawie..HAHAHAHHAHA " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Ja jestem u nich odpoczątku istnienia- jeszcze za czasów INET-u i w sumie nie miałam problemów, i nie mam aż takich jak to opisują, ale bywa że strony nie chcą mi sie otwierać, a mój brat mieszka na poznańskiej i ciągle ostatnio ma problemy, wogóle nie idzie pogadać z nim przez gg np, ciągle brak sygnału, zaczyna Go to już wkurzać. No i sprawdziłam swoją prędkość teraz, powinnam mieć 512? ( bo i taka mi wystarcza) ale jak się okazuje to i tego nie mam:( Chyba trzeba będzie się tym zająć:) i kogoś opiep..... pozdrawiam
|
|
"Na czele no są, tak: LEGIA, ARKA, LECH, LECHIA, ŚLĄSK, WISŁA. A tak poza tym tak inne kluby to tak są w mniejszej tak roli. Tylko bardzo liczące się, sześć klubów". Riposta
|
|
Oj sorki nie przychodnie tylko dom (powinni zrobi funkcje edycji postów) A tak ogólnie ja też nie mam złego zdania o tej przychodni :) Pozdrawiam.
|
|
jak dobrze zrozumiałem to chodzi o rozgrywki na najwyższym szczeblu Dominet Bank Ekstraliga.?to najbliższy mecz sobota godz.20.00 Energa Czarni Słupsk- PGE Turów Zgorzelec. tak jak Kolega wyżej napisał na tvp sport.
|
|
strzelba mossberg, pm uniberyl, kilka sztuk broni krotkiej, bron czarnoprochowa, to bylo ze 2 lata temu, a teraz pewnie cos wiecej
|
|
do remedium nie ma już miejsc podobno-też tam chciałam zapisać ale ostatecznie zapisałam do Pisowodzkiej na Reymonta przychodnia lekarzy rodzinnych nr chyba 3 i nie narzekam- jest w porządku
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |