Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nigel Farage: Zamknięci w gospodarczym więzieniu - polskie napisy |
ja ja ja tym się zajmuje zaczynałem od rowerów z angli mam sporą praktykę ps mam wielki palnik i butle
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nigel Farage: Zamknięci w gospodarczym więzieniu - polskie napisy |
BKS ,,Tiger" Łomża rusza z treningami w szkole nr.5 w poniedzialek 6 pazdzienika o godz.17:00,
|
|
Re: Nigel Farage: Zamknięci w gospodarczym więzieniu - polskie napisy |
Ludzie, czemu jesteście tak naiwni. Zacznijcie używać rozumu. Pokażcie mi parę, która bierze ślub w kościele a przed ślubem nie odbyła stosunku. Jest taka? Nie ma. To co, jak nie wezmę ślubu, to nie mogę? Jeśli potrzeba mieć papierek do tego, wystarczy USC. Ale bez tego papierka nie można żyć, prawda, nie można się kochać, mieć dzieci. Jeśli wmawiają ci - tylko w Kościele - to wiadomo, że tylko dla kasy. Nic więcej. Jeśli tzw. "pasterz" udziela ci ślubu, to jesteś tzw. "baran" a nie "owieczka". Ja też byłem takim "baranem". Na szczęście, bo mogę powiedzieć - byłem- a nie - jestem. Oczy otworzyły mi się szerzej. A jeśli sami chcecie coś więcej się dowiedzieć na ten temat, to proszę bardzo: Im bardziej zastanawiasz się nad tym, co wiemy o naszym pochodzeniu, i tym co tu robimy, tym bardziej zaczynasz widzieć, że byliśmy okłamywani. Byliśmy okłamywani przez każdą instytucję. Co każe ci myśleć, że kościół jest jedyną nietkniętą instytucją? Instytucje religijne tego świata są u podstaw tego oszustwa. Instytucje religijne tego świata istnieją za sprawą tych samych ludzi, którzy dali ci twój rząd, chorą edukację, którzy stworzyli twoje międzynarodowe kartele bankowe. Ponieważ nasi władcy mają gdzieś ciebie i twoją rodzinę. Dbają tylko o to, o co zawsze dbali czyli o kontrolowanie całego tego cholernego świata. Zostaliśmy odcięci od prawdy i duchowej obecności we wszechświecie, którą ludzie nazwali "Bogiem". Nie wiem, czym jest Bóg, ale wiem czym nie jest. I dopóki nie jesteś przygotowany do spojrzenia na całą prawdę, dokądkolwiek i do kogokolwiek może ona prowadzić, jeśli chcesz szukać innej drogi, w pewnym momencie odkryjesz, że zadzierasz z boskim prawem. Im więcej się dowiadujesz, tym bardziej rozumiesz, skąd biorą się pewne rzeczy i stają się one dla ciebie oczywiste. Zaczynasz widzieć kłamstwa wszędzie. Musisz znać prawdę, szukać jej, a ona sprawi, że będziesz wolny. Zacytowałem wstęp z filmu dokumentalnego jaki znajduje się tutaj: http://video.google.com/videoplay?docid=-5870901554543719947 Jest to mocny film dokumentalny pokazujący i wyjaśniający jak społeczeństwo jest manipulowane. Dokument podzielony jest na 3 części: I. Religijna - pokazuje astro-teologiczne podstawy chrześcijaństwa. Udowadnia, iż religia chrześcijańska jest jedynie splagiatowaną wersją wcześniejszych mitów, głównie egipskich i opiera się na astrologii. II. 11 Września - dotyczy najsłynniejszej akcji terrorystycznej służb specjalnych USA, dokonanej na własnych obywatelach. III. Banki i plan zniewolenia świata - czyli kto stoi za kontrolą światowej gospodarki i polityki. Komu zależy na wywoływaniu wojen i komu się to opłaca, oraz kto dąży do wykreowania Jednego Ogólnoświatowego Rządu, Globalnego imperium: niewolników rządzonych przez garstkę Panów i kontrolowanych totalnie, rodem z Orwellowskiego "Roku 1984"... Autorzy filmu zachęcają do własnych dalszych studiów w temacie, oraz do sprawdzenia wszystkich przedstawionych w nim faktów,zamiast brania na wiarę tego co zostało w nim powiedziane. Tu myślę że będzie pole do popisu dla zuzannyK i jej (jemu) podobnych. A szczególnie jak się ustosunkuje do I części. Zapewne powie, że to dzieło szatana. Zacytowałem wstęp , ale proponuję obejrzeć w całości. Naprawdę wciąga. Trzeba siać, siać siać, - jak powiada Dyrektor Rydzyk. ♥
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |