Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego zaden wyborca PO lub lewak w zaden sposob |
wywal ten cud z allegro z tej primerki już nie jedne tłoki popłynęły na takich wynalazkach ludzie zmieniają kolektory, wałki, wtryski, regulatory i duużo innych rzeczy żeby podskoczyć o 30-50 KM a Ty myślisz że kostka za 100-200zł? zrobi to sama... zobacz ile kosztuje same strojenie, napisanie programu pod silnik jak będziesz miał prawko podskocz na jakąś hamownie i sprawdz ile koni zostało z serii tak na początek a poza tym primerki to fajne wiertarki pozdro i nie wierz w tuning by allegro Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego zaden wyborca PO lub lewak w zaden sposob |
a z jakeij firmy te boty chodza ??
|
|
sory k.u.r.w.a czy sklep HIP-HOPOWY to taki w ktorym moge kupic HIP-HOP ?? dla ciebie slep hiphopowy jest na hali lamusie !!
|
|
głupoty gadasz
|
|
Kup w zooligicznym test na pomiar twardości wody(takie paseczkiktyóre zmieniają kolory po wsadzeniu do wody) i ci wyjdzie jaka jest twardość :D
|
|
Nie żebym ich bronil ale wybijać szyby w samochodach mogą tylko cioty bez jaj.
|
|
Tak naprawde to myslalem ze CZECZEN CZECZENOWICZ to jakis typek starszy a to chlopaczek z gimnazjum!!! Tym bardziej szacunek dla malolata, bo jesli podal prawdziwe imie to jak na gowniaza ma JAJA!!!!! I kto zaprzeczy?????? IZRAILOV wyslij mi swojego e-meila na numer 518508818!!! Naprawde malolacik jest dobry hehe!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |