Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sla wielbicieli PO i Tuska-polecam szczegolnej uwadze!!!! |
intertor z habrowej zadzwon do mnie dam ci numer do nich ja mieszkam w grzymalach wies i dadza rade w starej lomzy moj numer 508633400 bym ci napisal do nich jak tu inni ale nie mysla o ochronie danych
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sla wielbicieli PO i Tuska-polecam szczegolnej uwadze!!!! |
29.08.08 7:40. W Łomży dróżnik po raz kolejny, uwięził samochody na przejeździe. Nasuwa sie pytanie: czy był pijany?. Przez ten przejazd przetaczany jest pociąg towarowy (średnio 1/dzień!), zawsze w czasie gdy większość osób rozpoczynającyhc pracę o godz. 8:00 akurat jedzie do pracy. Kolejne pytanie: to złośliwoćś czy głupota? Wnioskuje o rozebranie torów i likwidację zagrożenia. Informacja dla osób z poza Łomży - dworca kolejowego tu nie ma i pociągi osobowe nie kursują!
|
|
To jest poważny problem z którym się spotykam każdego dnia, czy nie można wagonów towarowych przeciągać po porannych godzinach szczytu, w taki to sposób kilkaset samochodów jest uwięzionych każdego dnia.
|
|
jakie reklamy? ja nic nie mam http://img260.imageshack.us/img260/8986/zrzutvy6.png polecam nie urzywanie IE nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Czy jest tu jakis swiadek uwiezienia?? Bo akurat widzialem na zywo cala sytuacje z jasna Vectra!! Bylo tak, ze szlabany byly juz opuszczone prawie do polowy - najpierw pod szlabanem smignal czerwona skoda przedstawiciel handlowy i po kilku sekundach owa "uwieziona" Vectra. Niech mnie ktos poprawi, jesli sie myle, ale zabroniony jest wjazd na przejazd gdy zapory sa juz opuszczone do polowy. A gdyby nie byla to nasza slawetna ulica Pilsudskiego tylko bardziej ruchliwy przejazd??Pociagu nie zatrzyma sie na kilku metrach!!! Autor: mavidill Nasuwa sie pytanie: czy był pijany?. odp. Raczej nie - skoro Policja odjechala, a droznik pracowal dalej. Kolejne pytanie: to złośliwoćś czy głupota? Raczej glupota - tyle, ze kierujacego samochodem. I na koniec - tez nie jestem zadwolony z utrudnien ruchu przed 8 na Pilsudskiego, ale takie jest zycie.
|
|
Dobra krawcowa .. nie znam adresu ale spróbuje wytłumaczyć....:) Ulica Zawadzka za rondem koło stokrotki w górę....masz bank PKO na rogu a ta krawcowa ma zakład w ciągu sklepów koło banku:) tam babka dobrze szyje przynajmniej mi sie podobało. (na przeciwko kauflanda w strone banku)
|
|
aha zrozumialam dziekuje bardzo
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |