wtorek, 22 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dalsze zadłużanie Polski: Bank Światowy przyznał Polsce 750 mln euro pożyczki

Taaa.....proste ,że będę --JANTAR SKŁAD ,RGW

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dalsze zadłużanie Polski: Bank Światowy przyznał Polsce 750 mln euro pożyczki

CZujecie ????????

UUUUUUU.......

Strasznie smierdzi śledziem.

Re: Dalsze zadłużanie Polski: Bank Światowy przyznał Polsce 750 mln euro pożyczki

a ja 3.10;)

jak Ci miasto nie pasuje to sie przeprowac

Doszły mnie słuchy, że Sąd Okręgowy w Łomży ma być likwidowany
(ze względu na mały wpływ spraw).
W 2009r. ma być przeniesiony do Białegostoku.

wiecie coś więcej na ten temat?

CHAŃBA I FSTYD!! JA NIE MAM CO JEŚĆ A TOWAŻYSZE Z SONDU SOBIE JAJA ROBIO!!

Witam!
W którym banku najlepiej założyć konto internetowe (gdzie są najniższe opłaty) i który bank ma najkorzystniejszą lokatę?

Jak byś miał klocki hamulcowe po 29.99 to by ci na jedzenie starczało.

Ja mam w BOŚ banku i jestem zadowolony.

co wy opowiadacie ? jak to żadnych remontów ? jaka bieda ? ja co chwilę widzę jakiś zupełnie nowy budynek albo wyremontowany, enentulanie remontowaną drogę ( akurat to jest bardzo rozwleczone w czasie - Szosa Zambowska ), bieda - nie powiem, że nie ma bo jest i zawsze będzie, ale nie widzicie tych drogich samochodów na łomżyńskich rejestr. ?, nie widzicie tych pięknych domów? Zauważyliście, że już właściwie się nie zdarza, żeby ktoś zaczął budować dom i go nie skończył ( tak jak było kiedyś - te pudełkowe nie pokończone domy, prawie na każdej ulicy taki był )Jeszcze parę lat temu nie było w Łomży żadnej wyższej uczelni, a teraz jak kogoś nie stać na studia w innym mieście to sobie coś tu może znaleźć. Naprawdę narzekać jest najłatwiej na świecie, ale po co się dołować, spójrzcie trochę łaskawszym okiem na nasze miasto :) Poza tym nic samo się nie robi ... (no chyba, że jak na tej reklamie - broda sama rośnie ;)

daj mie na sniadanie ;(

do hulakula

Wiesz, ja wyznaję teorię: "nie rób drugiemu, co tobie nie miłe", a poza tym na każdego się znajdzie sposób, jak nie ten, to inny. Ja myślę, że Ci panowie, zarabiając na przektętach (czytaj: na cudzej szkodzie), to prędzej czy później się doigrają, czego im z całego serca życzę.

mbank tylko i wyłącznie.

http://www.papilot.pl/?gclid=CPjfs_rL9pUCFQVxFQodo2xf4w

No właśnie, ostatnio bardzo często "dzieci rodzą dzieci" nawet w moim otoczeniu to zauważyłem.
Dlaczego tak jest? Czyżby to wpływ tylko codziennego życia? A może brak informacji na temat sztuki kochania?
Szczerze to co raz częściej się słyszy, widzi,iż 14 - 15- latki rodzą dzieci.
Nie potępiam ich za to ale moim zdaniem to trochę chore, nie uważacie?

pozdro. :]

Nie prawda bym was wyhujał jak bym chciał i jeszcze hajs bym za to zgarnał HA HA HA hihi

Signature will be available soon. Please wait ;)

Taa..chodzą odjebane,myślą ,że są piękne jak maja kilka warstw tapety na pysku niedojebanym,i idą gdzieś po jakiś zadupiach chwaląć sie ,ze maja zajebite znajomości. HAha kolesi co tylko czekają ,zeby je wydymać,albo jeżdzą kurwy do jeziorka i taka 15latka rodzi dzieciaka ,później jest wielce zdziwiona,szuka pomoy i *** taka sprawa...niestety

HAHAHAHAHAHAah

ja proponuję zaorać Białystok... Jedna wiocha mniej :-)

Myślę, że dzieje się tak z trzech powodów.
Po pierwsze, brak jest edukacji seksualnej w szkołach a w wielu polskich domach seks jest tematem tabu. Młodzież wbrew pozorom niewiele wie na ten temat. Jeśli pojawi się trochę alkoholu, nastrój chwili, szczeniackie zauroczenie to po 9 miesiącach mamy kolejną osobę w kolejce do pomocy społecznej - najczęściej bez ukończonej szkoły, bez wyuczonego zawodu i oczywiście z postawą roszczeniową wobec złego państwa, które nie daje im oczekiwanych 5.000 zł miesięcznie. Zaczyna się wynajmowanie stancji i harówa do nocy, na wychowywanie dzieci nie ma czasu.
Po drugie, rodzice są zapracowani, bo mamy taką a nie inną rzeczywistość ekonomiczną. Może i chcieliby wytłumaczyć, pogadać, spędzić z dziećmi więcej czasu, ale nie mogą. Dzieciak dojrzewa i znajduje sobie kogoś, kto ma dla niego czas.
Po trzecie, teraz jest promowane chodzenie do łóżka na pierwszej randce ze świeżo poznaną osobą, oczywiście najlepiej po kilku drinkach. Młodzież tego typu wzorce przyjmuje bezkrytycznie oglądając telewizję. Dodając do tego brak wiedzy na temat antykoncepcji mamy to, co mamy.
A najgorsze jest to, że tracą na tym właśnie dzieci. Tacy rodzice kłócą się, wdziera się alkoholizm, nie mają pracy , bo przecież bzykanie było ważniejsze niż ukończenie szkoły. Dzieją się skandale np. katowanie noworodków itp. A co ma szkoła do zaoferowania? Kalendarzyk promowany przez księdza, katechetę lub zakonnicę, którzy o posiadaniu rodziny czy prowadzeniu domu mają mniej niż mgliste pojęcie.

Ostatnio leciałem samolotem nad Białymstokiem. Wiecie, jak on z góry wygląda? Jak talerz z pierogami. Po prawej pierogi ruskie, po lewej leniwe.
A już na poważnie, to w Polsce nie widziałem miasta bardziej nieprzyjaznego, zaniedbanego z bardziej niemiłymi mieszkańcami niż Białystok. Dlatego moje zdanie o tej na siłę tworzonej "metropolii" nie opiera się na uprzedzeniach, ale na własnym doświadczeniu.

patologia ... ale takie czasy mamy.

BEZ SENSU

a czy mogłabyś powiedziec co dokladnie tam jest? ile to km od łomży?

a czy ktoś słyszał o takim miejscu za Jeziorkiem(jakieś stare kamienie i ruiny),widzialam kiedyś tam zdjęcia (piękne) ale dowiedzialam się tylko tyle że trzeba tam dojść troche i ze to w okolicach Jeziorka??!!

marzenia ;P

za Łomżą to jakieś 45-50 km.

http://www.mamuciadolina.pl/

Witam, poszukuje informacji na temat sali weselnej w Elżbiecinie tz. jakis kontakt do nich i co myslicie o tym miejscu. Z góry dziękujE:)

1.
Żona jest mężowi aniołem stróżem, który broni go od wszystkiego złego.
2.
Mąż nie śmie przedkładać nikogo innego nad żonę i ma ją słuchać we wszystkim.
3.
Przed ślubem powinien wszystkie swoje grzechy żonie wyznać.
4.
Jeżeli żona chce się bawić, mąż nie powinien jej tego bronić, ale dać jej dużo pieniędzy, żeby się dobrze bawiła.
5.
Mąż nie powinien robić żonie uwag, jeżeli mu obiad nie smakuje, choćby to było naprawdę niedobre, powinien chwalić, bo lepiej żołądek zepsuć niż żonę obrazić.
6.
Nie wolno żonie zabraniać strojów, aby nie tylko tobie się podobała, ale i ludziom.
7.
Mąż powinien żonie przyjąć pokojówkę i kucharkę.
8.
Mąż nie powinien wymagać, aby żona sama dzieci chwała, ale przyjąć niankę, bo oddając wszystek czas dzieciom, nie mogłaby męża pilnować.
9.
Gdyby mąż znalazł jakiś bilecik pisany do żony albo czyja fotografię, nie powinien robić żonie wymówek, ale cieszyć się, że innym podoba się jego żona.
10.
Mąż nie powinien żonie robić żadnych wyrzutów, lecz być jej wdzięcznym, że dzięki niej nie został starym kawalerem, ale najszczęśliwszym i godnym zazdrości małżonkiem.

ha dobre :)a gdzie przykazania idealnego meza??

Takie czasy ;)

ładna dziś pogoda,prawda?

co robić jak mi się nudzi?

dzawa - temat był już x-razy poruszany na tym forum.

Skorzystaj z wyszukiwarki.

hehe ;]

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org