Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
a moze Tusk miał rację |
Autor: Freeway (---.elomza.pl) Data: 24-09-08 08:51 daje samochód przyjacielowi. on zabiera tą staruszke. a ja zostaje z tą kobietą No dobra, czyli drugi raz przyjaciel ratuje Ci życie - będziesz miał czas się odwdzięczyć?:)))) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: a moze Tusk miał rację |
zapraszam. tfoje zdanie wyrazone w trybie przypuszcajoncym doskonale odzwierciedla fakt jak bardzo siem mylisz
|
|
co o tym sądzicie? warto iść? PS. niepotrzebne zbędne posty.. ;/ jak Cie temat nie intersuje to po prostu odpusc sobie i naciśnij wstecz..
|
|
Warto :DD Ja Idee ;]
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ja już mam wszystko oprócz sprawdzonej ABO i muszę czekać do 01.12.08. A masz juz rozkaz? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
W temacie jest napisane oryginalny a Drozdowo i Nowogrod z pelnym szacunkiem, ale teraz to juz sa malo oryginalne. Widzialem ladne plenery np na fortach w Piatnicy. Ladne zdjecia nad rzeka tez widzialem, ewentualnie Brok czy np most w Bronowie
|
|
a piłkarze jadą??
|
|
Zdradziła ciebie? I czemu mnie to nie dziwi ?
|
|
To sp... do Czeczenii.
|
|
hokus-pokus ale walisz grypsy lepiej cos wyczaruj hihihihihiii tylko czy i to uratuje
|
|
stefanek1 najwidoczniej rzucenie palenia jest dla ciebie problemem jak robiles do tego 20 podejsc ja chce rzucic te go..no raz na zawsze niech mi ktos pomoze
|
|
Dzieki wielki, zajrze kiedy do tego Patrola. Jeszcze jakies znacie? ;)
|
|
wes wiaderko lopatke i poszukaj piaskownicy
|
|
Witam. Kieruję ten temat do osób bardziej kumatych z dziedziny komputerów :) otóż mam na komputerze gre Medal of Honor Airborne http://www.torrent-polska.info/torrent,4cb9c02719a19f74a5744289dbc8e990798f2cb8 (chyba z tej strony) zainstalowałem grę według tej instrukcji: 1. Unpack the release with WinRAR or equivalent 2. Mount with Daemon Tools 3. Install from the DVD 4. When asked for a DVD key, enter any of these below A35V L5GS IJKL ENOP QRST MDXP YFXA ICKS FOTS AASS ILGQ 8SO5 ALYU 9LEA SHED 5. Copy YASU.exe to your DAEMON-Tools directory incl. with this release, and run it. 6. Play and Enjoy I zatrzymałem się na punkce 5 nie wiem co zrobic z plikiem YASU.exe kombinowalem z demonem przez 2h i nie mam pojęcia bardzo prosiłbym o pomoc. Pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |