Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
chyba jakis smrodek sie rychtuje |
bendom makulature po miescie rozrzocac. jak wisnioki gnuj po polu ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: chyba jakis smrodek sie rychtuje |
Lubicie britnej spirs?
|
|
nie, ja nie Janek, janka jusz tu od dawna nie ma. szalony palaczu. milo rze doceniasz muj niezwykly poziom pisowni i troszczysz siem o polsko pisownie. mosze cie jednak rosczarowac. na forom pisac bede niewazne czy tego hcesz czy nie Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
. Takos
|
|
fajna czy nie fajna, prawdziwa napewno. mialem pelne portki. przepraszam wszystkich poliglotow i tych wszystkich wielce uczonych uczestnikow tego wspanialego foruma ktorzy szukaja bledow ja naprawde przepraszam was za moje bledy za to ze musielisci ich czytac
|
|
Bardzo fajnie ze są ludzie których coś interesuje, ale niepotrzebnie się martwisz jeśli naprawdę obchodzi Cie los drzew bądź spokojny na wiosnę będą nowe odrosty i za rok możne dwa będą piękne - sam i bez zgody tak tych drzew nikt by nie "załatwił" weź pod uwagę bliskość linii energetycznych.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |