piątek, 18 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Film holenderskiej telewizji publicznej

Wszystko jest kwestią dobrania partnerów i cala w tym filozofia, a jeśli kobieta krzyczy to wcale nie daje jej to satysfakcji, to są nerwy ,które też nie biorą sie z niczego.Problemy istniały,istnieją i istnieć będą zawsze, taka natura ludzka, z tym da sie żyć wystarczy chęć dojścia do kompromisu. Natomiast miejscem kobiety nie są 4 ściany, tym miejscem jest serce mężczyzny...

Pozdrawiam

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Film holenderskiej telewizji publicznej

Maarcin, za to ty zabłysnąłeś, ale swoją głupotą :/

Polecam stronkę http://www.simlock.votel.pl/code.php .Sam w prosty sposób z Nokii usunąłem 2 simlocki.

Agnieszko, gratuluję determinacji :)

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :)

Z tego co pamietam byla jakas taka akcja...
wbili sie do chlopka czy dwoch oskarzajac ich o zlamanie 15tys praw,kodexow itp za to ze mieli piracka winde i kilka filmow na cd... coz Polska.
Grzywna byla dosc wysoka ale to przeciez chodzi tylko aby policja miala jakis tam % w wylapywaniu piractwa itp... Poszli by na rynek,stadion czy cos w tym stylu gdzie sa prawdziwi zlodzieje...

ps. z wiarygodnego zrodla wiem ze w Łomżyńskiej Komendzie na czesci stanowisk sa pirackie wersje m.in office i windows... ;]

pozdrawiam

czy ktos wie? podobno jakiegos chlopaka dźgneli nożem.
Byly znicze zapalone przy wjeździe do statoi.
l

Dużo tego do zrobienia jest,a poza tym weźcie pod uwagę,ze w kolejkach stoją też inni ludzie !! Poza tym specjaliści nie przyjmują całodobowo tylko w określonych godzinach...
Mnie badanie zajęły 3dni+musiałem jeszcze tydzień później przyjechać bo 2 lekarzy było na urlopie ;)
Moja rada:weźcie kumpli ze sobą żeby zajmowali Wam kolejke :D

jak w temacie

Autor: Misiekelo (---.elomza.pl)
Data: 06-09-08 10:18

około godziny 1 w nocy była wzywana karetka przez radiostację policyjna, wiem bo stałem obok radiowozu ;)

PEWNIE STRZELALES Z DUPY !!!!!!!

KONFI JEB.ANEEEEE

Takos

Ponoć rozwód pomaga jak się para źle dobrała.

dobre i prawdziwe heheheheh niestety te forum funkcjonuje tak jak podano w przykładzie pozdrawiam :)

przeciez tam pracujesz to powinienes wiedziec chyba co??????????? ty jestes ten chudy w okularkach menadzer hehe jak za taka tania propagande ci placa to naprawde brawa i to wielkie dla wlascicieli maja specjaliste swiatowej klasy !!!!!!!!!!!!!!

Weeś kur.. Jak mi by sie takei coś przytrafiło ,to by wjazda mieli w ten cały syf piwny. By nie było przypakowany czy nie po kolei w (...) ,bym wpadł w 10-15 i ten ogórdek by latał jak by tajfun tam przeszedł ,obrażenia by były...heeehe spiździli by sie i spokók by byl na dłuższy czas. Jaki łomżyński ganster? Widzisz w Łomży jakiegoś gangstera ,jeśli już to gangstera z widzenia a jak co do czego to lamus jak większość kozaków....PSY tu nie pomogą trzeba ich na (...) ulać dopiero jakiś respekt w tych burdelach piwnych będzie. Heh Pozdro tam..

Takos

sprzedam zelixe 15 opakowanie 60 sztyk za 100 zl dodam 10 tabl gratis bo mi zostaly nr gg 2434599

Skład ŁKS :
Salik; Galiński, Jurgielewicz, Szachnowicz, Staniórski; Gałązka, Łazar, Orliński, Ogrodowicz; Chludziński, Dylewski.

Jak można ciągle pisać takie głupoty...

taaak jest jebac emo jeeeeeeeeebac

i jaki ostateczny wynik meczu??????

Gwiazda Wieczoru - ZESPÓŁ BABYLON

.... a co to jest za Babylon?????,, mogliby się organizatorzy lepiej postarać i załatwić konkretną gwiazdę a nie jakieś szarpidruty, wypadało by na 50 lecie LSM

Do Dusty
masz racje to nie do tego forum,odrazu mam pytanie do ciebie:))))
to testu wiedzy ucze sie konstytucji i ustawy o ppolicji z 90 r, jest cos do czego warto zajrzec????

Marika, reggae, kiedyś w Łomży była fajna ekipa, a zaczynało się właśnie od reggae, nie było klubów, Bakshish, Stage of U., itp., można było czasem z kimś na bębnach pograć, pozdr. Marta jak czytasz.

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

(...)

Witam czy orientuje sie ktos czy jest w okolicy jakis skup palet i w jakiej cenie mozna sprzedac epal'ki

witam wszystkich formułowiczow!:) wybraliscie sie dzis na festyn z okazji 50-lecia ŁSM??jak wam sie podobalo?:) podzielcie sie swoimi opiniami.

Na wyszyńskiego w OPTIMI chyba najtańsze w całej Łomży

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org