poniedziałek, 21 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
SUKCESY RZĄDU Tuska

dobre :D

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: SUKCESY RZĄDU Tuska

klasyczna na gitarze klasycznej

dokładnie obok 4 plus , schodzi sie po schodkach na dół

WSZYSTKIE bilety są po 5 złotych ! Plakaty za wcześnie poszły do druku...

MasaViV, spoko, może będzie dobrze. Ile zajęło Ci zrobienie wszystkich badań na KL? :)

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Jeżeli chodzi o starsze nokie to bez problemu możesz uczynić to za pomocą kalkulatora :)

Obija mi się po głowie coś o takiej policyjnej akcji że wyłapywali gliniarze użytkowników pirackiego oprogramowania, ściągaczy masowych z P2P i tym podobne. Kojarzycie coś takiego?

for @wiki. Nie wyzywaj mnie od osłów piepr*** idiotko bo g**** wiesz o prawdziwym życiu.

mario

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=141105&t=141105#reply_141105

dziś przed 7rano widziaem znicze zapalone przy wjezdzie na Statol.
Tak jakby ktos tam zginol.
nie jest pewne czy chlopak zyje ale ktos sie pospieszyl i zapalil te znicze .To jest dziwne.

wiem ze nie ma gotowych odpowiedzi na pytania,pytalam sie tylko czy te pytania nie sa ze soba powiazane:))))

Pyszczaków już nie hoduje. Skoro takie duze akwa to mysle ze piasek budowlany i jeszcze go przez drobne sitko. Mój znajomy tak robił.

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

hm.....................................hahahaaaaa no przykra ta twoja historia z ta szklanką hehhhehheeeeeeeeee trzeba bylo go ugryzc za jaja to by cie wiecej nie bil łobuz jeden idz na silownie zapisz sie na karate i za dwa miesiace wparuj do jamy uwierz mi na słowo .........zrobisz furrorę i na ciebie takie posty beda pisac na tym zasranym konfidenckim plotkarskim forum ktorego k...... nienawidze i sie brzydze siedzicie tu i piszecie bzdury TYLKO I WYLACZNIE PO TO BY OSIAGNAC SWÓJ CEL I TYLKO WAM NA TYM ZALEZY JEZELI KOGOS NIELUBICIE TO PISZECIE ZE CHODZI I BIJE LUDZI A PO CO TO PISZECIE !!!!!!!!!!!!!??????????PO TO ZEBY POLICJA ZACZELA GO NEKAC BO WY NIEDACIE RADY !!!!!!!!! PISZECIE ZE 7KIER PATOLOGIA I RAMPA PATOLOGIA PROSTE JESTESCIE PRACOWNIKAMI LUB WLASCICIELAMI JAMYYYYYYY!!!!!!! PISZECIE ZE JAMA HUJNIA TO PEWNIE WLASCICIELAMI RAMPY JESTESCIE!!!!!SMIESZNI SA LUDZIE KTORZY TO PISZA HEHEHEE SMIESZNI K..JESTESCIE ............NORMALNIE GORZEJ NIZ KONFIDENCI NA POLICJE WSTYD WAM ISC BO FRAJER NA WAS POWIEDZA TO FAMY PUSZCZACIE MARNE PLOTKI ............ PO TO ZEBY POLICJA SIE KIMS ZAJELA JEDEN TEN SAM H...........J!!!!!!!!!!FRAJERY!!!!!!!!!OCHRONA W 7KIER UKRADLA PODOBNO KARTY BANKOMATOWE NAPEWNO CZY PODOBNO? JAK NA PEWNO TO BEKNA ZA TO! A JAK NIEWIESZ TO NIEPISZ GLUPOT I NIEROB CHLOPAKOM POD GORKE ! A W RAMPIE NIKOGO NIGDY NIEOKRADLI ? NAPEWNO TAK!A W JAMIE DZIESIATKI PORTFELI I TELEFONOW GINACYCH Z TOREBEK O TYM NAPISZCIE BADZCIE SPRAWIEDLIWI!!!!!! JAK JUZ ZAGANIACIE TO WSZYSTKICH!!!!!!!ALE JAK NIEZLAPALISCIE ZA REKE TO NIEPISZCIE!!!!!!A CO DO BANDY OSTROWIAKOW TO STRASZNA BANDA ICH BYLA WCZORAJ MOZE Z 3 HEHE JAKOS DO MNIE SIE NIECZEPIALI A OBOK NICH PRZECHODZILEM......................AJ NERWY MAM TYLKO PRZEZ WAS BEZ KITU WSTYD MI ZA TAKICH PANOW JAK WY !!!!!!!!!!!NIEURAZAJAC OCZYWISCIE WSZYSTKICH NORMALNYCH !!!!! JE.............C K.........Y!

no właśnie ruszyło się coś u malarza?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org