Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
11-ty miesiąc mija... A na kłamstwa smoleńskie odpowiedzi brak |
to napisz chociaż "resztę" z dużej ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 13-ty miesiąc mija... A na kłamstwa smoleńskie odpowiedzi brak |
ja polecam wagnera w prywatnym gabinecie na ul.aleja legionów
|
|
Re: 11-ty miesiąc mija... A na kłamstwa smoleńskie odpowiedzi brak |
ale to fakt że tam są jakieś przepychanki. Basen w remoncie, a przy jego obsłudze pracowało kilka Pań. Najczęściej mających już jakieś zabezpieczenie (renta, wcześniejszy zasiłek) i co się okazuje te dalej pracują, zwolnienia objęły te co nie mają nic. przypadek? Jak się okazuje jest to 7/8 etatu co nawet nie przysługuje zasiłek dla bezrobotnych. A Pani Dyrektor twierdzi e będzie zasiłek przez rok. Cała ta 10 to jeden szwindel. Coś na ten temat wiem, bo miałam problem z zapisaniem tam dziecka do szkoły. Pani Dyrektor mówi że jest przyjęte, jak się okazuje to nie. (poszłam z nadzieją ale bez prezentu) polecam omijać tych ludzi z daleka wielkim łukiem.
|
|
do anty4lomza, plecaki na laptopy sa produkowane przez charakretystyczne firmy, czasami latwo sie domyslic co jest w srodku takiego plecaka :)
|
|
Błogosławieni, którzy niewiele wiedzą i niewiele mówią. Żeby chociaż jedna wypowiedź na temat.
|
|
haaaah5 a możesz mi dać do niej jakieś namiary?
|
|
wiecie co jedzcie sobie do niemiec i tam sie nauczcie jezdzic są ograniczenia do 30 i ludzie normalnie jezdzą i sie nie burzą jak wy, sory troche kultury na drodze, czy którys z was kierowców umie na łomzy puscic kogos kto chce wyjechac na główną na jest cholerny korek??? to jest kultura ja tak czesto robie ale mnie jesli raz ktos przepuscił to jest wsio
|
|
p.s no czasami bywają debilne tematy ,które i ja nie omieszkam pojechgać ale bez przesady
|
|
longslaw akurat ty wypowiedziałeś się w sposób najmniej bliski tamatu. więc nie mów nic bo jak sam wiesz błogosławieni... My mówiliśmy o tym jak uniknąc kradzieży więc w pewien sposób jest to w temacie. Misieklo: ja akurat nie mam plecaka charakterystycznej firmy ;)
|
|
ANTY4LOMZAPOSSIJ MI LEEWE JAJCO ;)
|
|
a co się stało z prawym? ktoś inny za mocno się przyssal? masz szczęscie chłopie. z jednym jajem da się jeszcze mieć dzieci choć osobiscie nie życzę ci tego.
|
|
a gdzie znajduje sie ta sympatia ?
|
|
o kim mowa bo nie wiem,
|
|
Wlasnie zastanawiam skad tak wysokie pensje i za co? podpisywanie papierkow? ostatnio to i na to nie ma czasu pan prezydent, bo coz dla nie go znaczy taki szaraczek....a jakze wkurzajace jest jak to mowi, ze np, chcialby "stac" finansowo tak jak ja, smiechu warte!!! mowie ze ja to mam 1126 zl brutto na co on z usmiechem szyderczm...ze zartuje!!! chcetnie bym sie z nim zamienila na te wynagrodzenie, ciekawe jak by zyl z takiej pensyjki. czlowiek jak slyszy takie bzdury, to dlonie w piesci sie zaciskaja. Po co jeszcze upokarzac w ten sposob ludzi, takich przecietnych. Szlak mnie bierze......... ciesze sie jednak ze to juz nie dlugo i skonczy sie kadencja panow prezydentow, mam nadzieje ze to co sie dzieje w urzedzie ludziom otworzylo szeroko oczy. Pozdrawiam wszystkich co mieli doczynienia z tymi ludzmi.
|
|
czy wie ktoś może czy w Łomży jest coś takiego jak kurs tańca, chodzi mi głównie o przygotowanie tańca weselnego. To nie reklama ani ankieta po prostu jestem zainteresowana
|
|
jurowce kolo bialegostoku
|
|
UUuuu nie wiem czy w Łomży takiego znajdziesz a by się przydało wiedzieć bo ja też mam automat ale mi chodzi nie zawodnie. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Jak zawsze, pierwsza odpowiedź i już nie na temat. Błogosławieni, którzy niewiele wiedzą i niewiele mówią.
|
|
1. Po co pytasz się o czyjeś zdanie skoro masz już własne? Każdą negatywną opinię starasz się sprostować, czyli co-chcesz forumowiczom udowodnić, że to jest jednak dobra szkoła? 2. Napisałaś, że nie papierek a to jakim ktoś jest człowiekiem się liczy to po co wogóle zaczęłaś 'studia' skoro i bez nich masz zapewnioną posadę? Wybacz, ale mało który pracodawca jeśli widzi kandydata po zawodówce i po średniej stara się dostrzec drzemiący potencjał w tym pierwszym-najczęściej jest tak, że po prostu nawet nie chce z nim rozmawiać. A trzeba być naprawdę kimś nieudolnym, aby w ciągu max 20 minutowej rozmowy kwalifikacyjnej uwidocznić wady, które uniemożliwiłyby podjęcie tego stanowiska 3.Tyle osób jednak kończy tę uczelnię nie jest to jakieś specjalnie wybitne osiągnięcie, a jeśli Ci chodzi o ilość chętnych to dużo osób się zapisuje do tej szkoły tylko, żeby mieć świstek i żeby np. nie iść w kamasze. 4.Miejsca też jakieś w rankingach zajmuje Owszem jednak wyższe prawdopodobnie dzięki temu, że nie są wpisywane 2 do protokołów z sesji poprawkowych, co było praktykowane np w jednej z niepublicznym szkół wyższych w Białymstoku
|
|
for "maro" (znajmony nick). Nie zarzucaj mi braku kultury, bo niby jak g*** nazwiesz fiołkami? Człowieku życie to nie bajka, jeśli szczery nie będziesz to okłamujesz nie tylko inych ale siebie. Taki jest mój punkt wiedzenia i ch** na to kładę co inni powiedzą. Czego mam zazdrościć tej idiotce, że czekoladą ktoś ją obryzga? A najważniejsze nie używaj imienia Pana swego naderemne, bo tego nie zniosę. For "gosciowa", za prawidlowy punkt widzenia kłaniam się w pas. Jarek
|
|
"AutoBorawski" tak chyba nazywa sie ten zaklad, wiem ze w tym serwisie najlepiej w Łomży znają się na automatycznej skrzyni biegów. Niestety mieliśmy okazję byc już u kilku mechaników i Borawski jest najlepszy. Polecam
|
|
Treść jest ukryta
|
|
papkarol To teraz chciałeś zabłysnąć , ale niewyszło Ci , bo jak byś wiedział rejestracja jest na dany samochód ;-) wątpie żeby ktoś takim samym samochodem zajechał zalał i odjechał :P
|
|
"pół litra to ja nie doniose do domu" hehe
|
|
Siema wszsytkim gdzie najlepiej jest zrobic prawko na a ? tyle tych osrodkow jest w lomyz mozna sie pogubic hee wiece moze gdzie sa najnizsze ceny? ktory osrodek ma najlepszy motor ?
|
|
Wszystko ładnie pięknie,popeiram Waszą akcję .
|
|
_73_ bardzo się cieszę ;-)) Już zaczęłam się martwić, że ludzie na tym forum bardzo podatni są na manipulację, że mogłabym spokojnie udać, że jestem Mariką i nikt ,by nawet nie poddał tego w wątpliwość. Jeszcze gwoli zapracowania Mariki : Kiedy płyta zostaje wydana w dużej wytwórni, automatycznie rozpoczyna się jej promocja, która polega m.in na udzielaniu wywiadów, pojawianiu się w stacjach radiowych czy telewizji ( zazwyczaj stacjach muzycznych) oraz portalach internetowych- tych większych, do których nasz lokalny raczej nie należy. Ponadto jest jeszcze trasa koncertowa, którą artysta musi zorganizować. W obecnych czasach to występy a nie sprzedaż płyt przynosi muzykom zarobek. Razem z Mariką na scenie gra kilkunastu instrumentalistów, których musi 'wyżywić"....Czy w takiej sytuacji, może zagrać za darmo??? Panie Brzeczyszczykiewicz, jeśli masz na myśli koncert na muszli to wiedz, że w tym przypadku zespoły wybiera i zaprasza wyznaczony członek władz naszego miasta albo sponsor. Anty4lomza Chopin i Matejko to artyści przeszłych epok, zwani tak ze względu na kunszt tego co tworzyli,ze względu na pracę i wysiłek jaki włożyli by powstać mogło coś co radowało duszę, serce i oczy ludzi. Czy w dzisiejszych czasach nie ma osobowości, które można określić tym mianem? Ja podziwiam tych, którzy tworzą muzykę, piszą teksty, bo to trudne zajęcie, wymaga talentu i często ciężkiej pracy. Dla mnie artystą jest ten, kto tworzy coś będącego elementem szeroko rozumianego pojęcia jakim jest sztuka. Nie boję się tak określić Mariki, gdyż sama napisała teksty na swoją debiutancką płytę i współtworzyła muzykę, na niej się znajdującą. A o tym, że twórczość Marty Kosakowskiej ma artystyczną wartość niech świadczą pozytywne opinie krytyków i publicznośći, którą sobie już zjednała. O gustach się nie dyskutuje, moim celem było tylko zwrócenie Waszej uwagi na to, że z naszego miasta pochodzi osoba, która tworzy ciekawą, ambitną muzykę oraz, na to ,że warto się z jej kompozycjami zapoznać....
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ważne!!! przeczytałam ze nie trzeba teraz składac zaswiadczenia o niekaralnosci to prawda????
|
|
przyjdą normalni kibice zostaną pojechani przez "młyn" od pikników i tyle... ten klub to dno jak było dobrze to w każdą sobotę i środę jeździły lamusy z flagami ŁKSu po Łomży a na forum aż się gotowało, teraz jest już padaka i za kilka miesięcy na stadionie zostaną już tylko te dziadki którzy za dawnych czasów przychodzili na mecz żeby pogadać i wypić 0,5L a zbieranie kasy na biletach jest śmieszne kiedyś był poważny sponsor to się zarząd dumą uniósł to teraz niech się te całe bagno idzie dymać na dno .... nie jestem kibicem nigdy nie byłem i nigdy nie będe mam ******** pozdro Takos
|
|
jak nie jestes nie byles i nie bedziesz to po co piszesz? Jarek
|
|
Człowieku poszukaj trochę na forum a znajdziesz. Polecam: NETSTER i TECHNIK. To masz do wyboru. POZDRO
|
|
było iść i zobaczyć..
|
|
PEŁNA MOBILIZACJA WSZYSCY NA STADION TEN DZIEN NIECH BEDZIE SWIETEM W ŁOMŻY ! pokazmy na co nas stac 4,500tysiaca pamietacie ?!!!!!!!!!!!!1 Takos
|
|
ahahahaha :)
|
|
Właśnie cały sęk w tym,że są powiązane. Hmm Aniaaa to kobiety muszą jeszcze ginekologa załatwić?haha.Nawet nie wiedziałem ;] Faceci nie muszą :)
|
|
Zrób sprawę jeśli są ślady pobicia i masz świadków. To jest miejsce publiczne także myślę, że nie miałbyś ze znalezieniem problemu. Jeżeli nie ma śladu, trzeba było poprosić kolegę żeby Ci poprawił :), albo samemu w coś pieprznąć tak porządnie żeby było widać i udać się na policję. Może w końcu Ci "ochroniarze" zechcą używać tych swoich orzeszków w główkach na wielkim karku :) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Ilu forumowiczów potrzeba, żeby zmienić żarówkę? 1 aby zmienić żarówkę i napisać że żarówka została zmieniona 14 którzy podzielą się podobnymi doświadczeniami przy zmienianiu żarówki i napiszą o tym jak inaczej można było to zrobić 7 którzy ostrzegą o niebezpieczeństwach grożących przy zmianie żarówki 1 którzy przeniesie temat do działu "Oświetlenie" 2 którzy zaczną się kłócić i przeniosą to do działu "Elektryka" 7 którzy wytkną błędy gramatyczne/ortograficzne w postach na temat wymiany żarówki 5 którzy pojadą tym co wytykali błędy 3 którzy poprawią te błędy 6 którzy będą się kłócić czy pisze się "żarówka"; czy "rzarówka" i 6 którzy powiedzą im że są głupi 2 profesjonalnych elektryków którzy poinformują wszystkich że mówi się "lampa" 15 wszechwiedzących, którzy twierdzą że siedzieli w tym temacie i mówi się "żarówka" 19 którzy napiszą że to forum nie jest o żarówkach i powinno się to przenieść do forum o żarówkach 11 którzy obronią temat mówiąc, że wszyscy używają żarówek więc temat pasuje 36 którzy będą debatować która metoda zmieniania żarówek jest lepsza, gdzie kupić żarówki, jakiej marki i które są wadliwe 7 którzy podeślą linki gdzie można zobaczyć różne przykłady żarówek 4 którzy napiszą że te linki nie działają i podeślą nowe 13 którzy zacytują kilkanaście postów, a pod cytatami pisząc: "Ja też" / "Zgadzam się" 5 którzy napiszą że odchodzą z forum, bo nie mogą dłużej znieść kontrowersji wokół żarówek 4 którzy napiszą że "TO JUŻ BYŁO!" 13 którzy napiszą żeby "szukać" zanim napisze się kolejne pytania o żarówki 1 który okazyjnie zapyta się: jak wymienić klakson? 1 który odpowie na oryginalny post po pół roku i zacznie temat od nowa. 15 którzy podzielą się swoimi doświadczeniami w dziedzinie podkręcania żarówek. przypomina trochę forum 4lomza
|
|
... a Ty którym jesteś z tych forumowiczów ? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
a ja ci kola powiem tak moze i on przesadzil z piwem moze morde mial taka brzydka moze i to konkurencja zazdrosna ale to wogole nie ma nic do znaczenia w lomzy jest hu..nia i tyle i w jamieeeeee i w 7kier i w rampie i wogole niema tu klubu gdzie mozna isc i sie pobawic ..........a w 7 kier to ja wczoraj bylem i nikt tam niedostal nozem bo bylo 10 osob na calej smiesznej imprezie a co do ostrowiakow zambrowiakow elczakow i innych przyjezdnych to czy oni sie panosza przy mnie to ***** nikt sie niepanoszy !!!!!jak sie panoszy to moze przy tobie!!!!!!!!!Nikt ci na głowe niewejdzie jak mu na to niepozwolisz!!!i taka jest prawda!
|
|
tragedia życiowa to byc takim głópim jak ta kobieta która założyła ten wątek na forum mysle ze w tym niema nic pradwy napisal to ktos kto chce zrobic antyreklame temu lekarzowi a chamem nie jestem tylko lubie sobie czasem sie pośmiac
|
|
co sie ostatnio dzieje w lomzy??? hmm...... (...)sie dzieje !!!! super a co ty taki zalatany ostatnio na kawe nie zaprosisz starego kumpla hehe zostales trzasniety :)
|
|
To co Ty za kobieta, nigdy nie byłaś u ginekologa??? Ile Ty masz lat, , 10, 12? takich nie biorą do policji...
|
|
Jak wymienić klakson?
|
|
szerze to nie wiem czemu miała by to robic ale jednak robi moze za duzo z niej zdarł moze sie z nim zabawiła jest wiele powodów mysle ze ktos kto przeżył cos takiego nie dzielił by sie tym na forum z innymi niekrórzy ludzie to ostro pojebani są
|
|
ŁKS ??? cz on sie wogóle gdziekolwiek liczy znajdując sie na końcu trzeciej ligi???
|
|
Autor: zly_czlowiek (---.elomza.pl) DxxD moze to byla przerwa? pomyslales o tym? To uważasz , że jak ma nawet przerwę to już nic nie widzi i nie pełnił swoich obowiązków ten mundurek to do czegoś zobowiązuje, jeśli już ktoś podejmuje się takiej pracy, to powinien jako stróż prawa przestrzegać go nawet po godzinach pracy. A swoją drogą jest to ciekawe straż miejska chodzi handel fajkami kwitnie, ciekawe, to może tylko jedno znaczyć albo nieodpowiedni ludzie do tej roboty albo jakiś układ.
|
|
Rezerwa ŁKS: Chachuła, Sendrowski, Tarnowski, Siara, Rydzewski, Możarowski, Sowa.
|
|
Wiesz co się liczy ???
|
|
100 % z Łowicza
|