Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
no wreszcie cykory |
Cześć Asiu :-) Skąd to wynalazłem? A już Ci mówię - Ustawa o izbach aptekarskich z dnia 3 kwietnia 2008 - przyznanie prawa do wykonywania zawodu farmaceuty. Nie znam szczegółów, ale z tego co mi wiadomo jedne ślubowanie możesz mieć na początku, a kolejne masz(te, które napisałem wcześniej) w momencie odebrania zezwolenia na wykonywanie zawodu - czyli właściwie po studiach, ale jak powiedziałem szczegółów nie znam. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: no wreszcie cykory |
hheheheheheheh, post zostal wymoderowany, hahahahah jaka sciema, jesli dobrze pamietam to to byl doktor na literke Z.
|
|
kolega kogoś z 4lomza pewnie
|
|
moderatorzy na tym forum są denni, zamiast skasować cały temat, probują zrobić z tego jakąś sensacje, jeśli ktoś chce przeczytać ten temat w oryginalnej wersji, zapraszam na maila w profilu :)
|
|
Z tego co wiem,to organista w Nowogrodzie uczy gry na gitarze.
|
|
Zgubiono tablicę rejestracyjną samochodu o nr BL 26982. Dla uczciwego znalazcy nagroda. Znalazcę proszę o kontakt z numerem 793 606 504
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Mam jeszcze dodatkowe pytanie,wiem ze dostaje sie jeszcze dodatkowe punkty ,i jezeli uprawialam sztuki walk to bedzie to plus jesli to udokumentuje??a jesli tak to składam to wszystko z papierami??
|
|
witam, szukałem na forum, ale nie znalazłem. Gdzie mogę szybko usunąć simlocka...?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |