sobota, 19 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polsce grozi ogromne niebezpieczeństwo! "Tusk zatracił instynkt samozachowawczy"

na godz 9:00

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polsce grozi ogromne niebezpieczeństwo! "Tusk zatracił instynkt samozachowawczy"

Może być limuzyna kombi. Chodzi tu o wersję przedłużaną, będącą dziełem uzdolnionego konstruktora, lub firmy zajmującej się przeróbkami aut na pojazdy typu "limo". Przykładem takiego samochodu jest Lincoln Navigator Limo stojący przy Rampie. Oryginalnie to samochód SUV, 5-osobowy. Po przeróbce w USA stał się limyuzyną na kilkanaście osób.
Tak samo można przerobić Opla Omegę Kombi. Będzie to wtedy wieloosobowa limuzyna prawie jak autobus.

Często słowem limuzyna nazywane są sedany. Sedan jest autem 3-bryłowym. Kombi 2-bryłowym, bo nie ma tradycyjnego bagażnika. Tak więc nie jest możliwe stworzenie czegoś takiego jak sedan-kombi.

Jeśli chodzi o Audi A8 - nigdy nie był produkowany w wersji kombi, tylko w wersji sedan, chyba, że jest jakiś prototyp, albo dzieło amatora, który do przodu A8 dodał tył A6 kombi.

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Re: Polsce grozi ogromne niebezpieczeństwo! "Tusk zatracił instynkt samozachowawczy"

Patrze nikt nie wspomni o KSJ :) tu sie od zawsze coś działo, osiedle na osiedle, KSJ na Porucznika Łagody , Kazanska nocne wypady po %% ( tak jest bardzo często po sobotach ) i tak cały czas ta historia się nie kończy ...
Pozdrawiam,-

Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo...
Aż trudno wymienić

PTYSIU_80 napisał(a):

>Maarcin - nigdy na psy nie dzwoniłem to nie wiedziałem tego...

Wiedzieć , a dzwonić to odrębne kwestie...

Jarek

nie ma - i tak biorę tabletki także to jest mało prawdopodobne ale wolę być ostrożna... wiadomo jakie mogą być skutki brania tabletek antykoncepcyjncych będąc jednocześnie w ciąży <być może nie wiedząc o tym>

Ptysiu skoro policja nic im nie moze zrobic, to czego sie tak sraja, ze ktos dzwoni? ;) Tym bardziej powinni sie cieszyc, ze nic im nie grozi ;)
Wezwanie policji ma chocby ten jeden pozytywny skutek, ze jak ich nawet tylko spisza, to gowniarze juz tego wieczora raczej nic nie zniszcza, bo bedzie wiadomo, ze pojdzie to na ich konto.

Poza tym, to nie wina policji, ze niewiele takim mozna zrobic, tylko prawa... Myslisz, ze policjanci tak specjalnie ich lapia i zaraz wypuszczaja? ;)

A czy faktycznie nic nie moga im zrobic... raz spisza, drugi, za ktoryms razem trafi sie kolegium, rodzice zaplaca, jak sie bedzie rozkrecal to w koncu dostanie jakis wyrok, nawet w zawiasach. Niby nic... Ale jesli taki ma jeszcze jakiekolwiek ambicje, to powinien wiedziec, ze nasra sobie w papierach na przyszlosc. Bo lepszej roboty, gdzie beda wymagac zaswiadczenia o niekaralnosci juz nie dostanie. A tym co beda cale zycie stac pod sklepem z piwkiem, to faktycznie juz zadna roznica. Tylko czy obicie mordy cos zmieni? Tez pewnie niewiele, a nie kazdy moze sobie pozwolic na to, zeby miec pozniej sprawe o pobicie.
Zreszta, czy ja sie nazywam John Rambo, zeby robic czystki na wlasna reke?

von chrupka

pozwolę sobie ujawnić tylko że to jedna z AS...

dobrze tylko chodzi też o to że ja nie mam dowodów na to że ona to powiedziała - przecież sąsiadka nie sprzeda przyjaciółki. a dla mnie to jest prawie pewne ponieważ dziwny zbieg okoliczności, przypuśćmy że wczoraj kupiłam test, na drugi dzień rano widzę jak obie rozmawiają a już wieczorem sąsiadka do mnie jak wychodziłam z pieskiem jakąś aluzję o dziecko zamiast pieska. ja odpuszczę bo gdybym miała tę 100% pewność to bym poszła do samego kierownika tej apteki a ja takowej nie mam... napewno już tam nie pójdę mimo że to najbliższa apteka...

apteki sasiedzkie = przemadrzale techniczki, ktore mysla, ze sa mgr farmacji. zero pojecia, zero etyki, zero pomocy. mi ostatnio jedna sprzedala pewien krem leczniczy, ktory potem widzialem w rosmannie (kosmetyk)... :/

?

Jak na gwarancji to nie zawracaj sobie glowy tylko zarejestruj usterke na stornie producenta.

DiDi

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org