Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie dajmy podpalić naszego domu Polski. |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie dajmy podpalić naszego domu Polski. |
|
kolejny zasrany fan cs t€mpic takich
|
|
A ciebie jak nie interesuje to głąbie nie pisz i się nie podniecaj .Ile lat taki rozum
|
|
ronaldinho nie gra juz w barcelonie =)
|
|
Przykro mi czytać takie rzeczy,opanujcie sie to nie jest sensacja tylko wielka tragedia.Byli to moi koledzy.Rzadko spotyka sie takich ludzi,wspaniałych ludzi... [*] [*] Riposta
|
|
jesli naprawa bedzie w miarę mało kosztowała to czemu nie... a kupić nowy wzmacniacz tez troche kasy trzeba wydać.
|
|
Dziękujemy państwa firmie za kolejne dotrzymanie obietnicy który to już raz umawiamy się i jak zwykle i tak już od pół roku.Czy każdego oni tak zwodzą ?
|
|
a ja widzialem dzisiaj pilkarzy oddających się alkoholizacji he wiec jak oni maja wygrywac ? trzeba by miec talent jak np. Boruc ze mozna palic i jednoczesnie byc swietnym sportowcem gostek juz ty mnie polszczyzny poprawnej nie ucz
|
|
ale darecki zes sie rozpisal 1. strona serwera 2. steam czy non steam(WIEM ze w temacie jest naisane ale warto by to powtorzyc) 3 ilosc slotow tak bez tego to malo atrakcyjny wydaje sie ten serwer :P dobzre ze IP podales
|
|
NETSTER jest firma niekompetentna w moim odczuciu zero walki o klienta (abonenta) liczy sie tylko zysk. Zaczyna dziac sie jak za czasow poprzednika - nterneo. Dzwonie codziennie i dostaje kolejne zapewnienia, ze za gora 2-3 dni bede mial zwiekszona predkosc lacza i tak od 3 tygodnii... spale ich !!
|
|
Serwis jak inny, może uda sie naprawić lub nie. Swoja drogą nie powinni twierdzić że nie udzielą gwarancji na wykonaną naprawę. A minimum jedem dzeń powinni sprawdzać sprzęt przed oddaniem go zleceniodawcy. Innaczej mówiąc nie usuneli przyczyny usterki. Pozdrawiam normalnych MirekO
|
|
witam! oświadczam ze ja jako 1 trafiłam na oddział zakaźny i każdy może sobie pisać głupoty ale Baran ostro przegiął połowa ludzi z obu wesel sie zatruła w tym ja ! naprawdę ostro sie nacierpieliśmy wszyscy! co najlepsze okazało sie ze to rzeczywiście Salmonella !!! wszyscy są zbulwersowani nigdy nie lubiłam tego lokalu ale teraz przegięli pale na całego uważajcie na serio bo to ludzie bez żadnych moralnych zasad wobec innych ludzi jeżeli ktoś zamówił tam sobie sale na wesele to radze dobrze sie zastanowić bo ja za darmo bym tam wesela nie zrobiła !!!! to po prostu nie do pomyślenia co oni tam wyprawiają!!!! Baranowski jednym słowem beznadziejny lokal na maxa !!!!
|
|
wielka tragedia tu jest więcęj zdjęć auta http://www.podlaska.policja.gov.pl/index.php?idkat=288&idart=1520
|
|
ehh idioci... po co sie klocic o to czy pil czy nie ? moze zasnal za kolkiem przeciez to 3 rano byla !! zgineli ludzie... powinno sie tego nie roztrzasac i dac spokoj ludziom ktorzy teraz cierpia a nie jeszcze bardziej powiekszac ich bol... nie wiem kto to nie znalem ich ale jezeli dla kogos byli wspanialymi ludzmi cos zrobili dla nich dobrego to powinno sie im to oddac i miec dla nich szacunek. [*]
|
|
w/g mnie .... zresztą - nie wypowiadam sie ( ale ja sie może nie znam)
|
|
Wiecie co ludzie chyba nie macie co robić. Wiecie dlaczego nie zostaliście podłączeni w ten wtorek??? bo szef się z wami umówił ale nie jest bogiem żeby wiedzieć że w sobote uderzy piorun w nadajnik i położy prawie całe południe. Sam widziałem jak chłopaki z NETSTERa latali trzy dni i naprawiali szkody. jak widać dla nich ważni są klijęci. Tommek napisałem już w tamtym temacie że kogoś takiego jak ty wogóle bym nie podłanczał na miejscu tego szefa. dopiero gadałeś żę 4 miesiące czekasz a przez tydzień zrobiło się pół roku. idź się schowaj do lasu tam będziesz miał leprzy kontakt ze światem niż przez internet. jeżeli ci się nie podoba to zamiast gadać weź sobie coś innego a nie robisz problem.
|
|
nie mozna tam drzemać bo też sie nagrywa hehe
|
|
Kierowca nie był pijany ale teraz nie ma to już znaczenia, zreszto czy to ważne? Byli wspaniałymi ludźmi, zawsze można było na nich liczyć, a teraz ich już nie ma...Nic im życia nie wróci, a tania sensacja którą tu robicie pogarsza ból i cierpienie po ich stracie... [*] [*]
|
|
a ile by kosztowal z legitymacją uczniowską?? czy ten autobus do szczecina uznaje znizki dla uczniów?
|
|
omg Jacy wy jesteście. ..wpiepszacie się. tam gdzie nie trzebaa a co to was obchodzi co tam było omg jacy ludzie w tej łomży są ciekawi a może te osoby na weselu kłamią...specjalnie zeby hotel zbankrutował ....zazdrosni jestescie ze temu hotelowi sie najlepiej powodzi w lomzy po prostu zale z was i tyle nie macie dowodow a juz wydzieracie moRdyy bez kitu troche powagi zachowujecie sie jak 5-latki ......
|
|
a tak wogole to czym wychodzi taniej jechać pociągiem czy autobusem??Słyszalam ze pociągi z warszawy zatrzymuja się w śniadowie za lomża więc czy mozna by było tam wsiąść (ale nie wiem czy to prawda)??Dzieki za pomoc :)
|
|
zadzwoń do PKS i się spytaj,ciężko pomyśleć?
|
|
Szerokim łukiem omijaj Poznańską i PKS.Rodzinny biznes jeden pijak ,drugi cwaniak.
|
|
Madziav poczytaj sobie dokładnie wątek, w tym wypowiedzi osób ktorych rodziny sa w szpitalu. nie mowa o 2 osobach, ale o całych rodzinach. a co do sanepidu to rzeczywiscie jakims cudem lokale zawsze wczesniej sa powiadamiane o kontroli. i zazwyczaj uchybien brak...
|
|
no wiec, master kiepski strasznie, nie potrzebne echo na pierwszym wokalu, a i patrze ze jest tendencja jak w disco polo ze kazdy hip hopowy zespol ma podobne barwy glosu :) po za tym straszny jamnik, bit wkolko ten sam bez pomyslu pozdrawiam
|
|
jak wam nie pasuje ten cały netstar to zorganizujcie się i zmieńcie swojego dostawcę, nikt was przecież nie zaciągnał i nie kazał z nożem na gardle podpisywać z nimi umowy. A jeśli już musicie podpisaną to poczekajcie do jej końca i podpiszcie z innym dostawcą :)
|
|
No i co to ma byc? kolejne polskie ścierwo z pod bloku. Ale jeden plus jaki moge przyznac jest tematyka nareszcie nie o policji. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
szamac tutaj nie ma zadnego mastera wiec nie moze byc kiepski ;) mam nadzieje ze kiedys zaproponujesz mi zrobienie dobrego mastera na sb live 5.1 i bezszumowe nagranie hehehe;) ...poprostu kolezka dostal petle, przedluzyl, nawinal i na dodatek nierowno podstawil acapelle piha i tych innych;) hehe....a z petli powstal taki "jamnik"....nikomu sie nie musi podobac bo wiem ze jest w tym sporo bledow:), ja nawet zadnego aranzu nie robilem, ale jak ktos bedzie mial ochote posluchac to poslucha (jak to Greg4Real napisal) "polskiego scierwa z pod bloku" hehe. To prawie jak Zywiec;) albo jak Dj 600V na jednej petli w latach 90;) hehe POKOJ!
|
|
co sądzicie o fryzjerze w Kauflandzie? :P co robi z wlosami? np sciecie? pisac xD
|
|
Treść jest ukryta
|
|
hahahahahaha xD nie to nie jest moj zaklad xD po prostu wybieram sie tam i chcialam uslyszec opinie od kogos kto tam juz byl a szczegolnie panie ;d ale ok ;D co jeszzcze smiesznego powiecie? ;D
|
|
terefere
|
|
to jest taka różnica. Nie wiem jak jest u was, ale Netster w blokach działa idealnie, a w domach jednorodzinnych - żałośnie. Sam mieszkam w domu jednorodzinnym i czasem chętnie bym do nich zadzwonił i nasadził im ch...
|
|
wierzę - bo wiara, a łomżyniak27 ma wieżę i po co tu się chwalić, niech ma.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |