Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego mlodzi chca wyjezdzac z POlski? |
W pełni popieram wyżej napisany tekst. Jest jeszcze jedna uwaga na co powinno się zwrócić uwagę dotyczy to nie tylko Kauflanda ,ale wszystkich sklepów w których zakupy robi się korzystając z wózków. Sa to sklepy gdzie w większości kupujemy towar spożywczy i denerwującym jest fakt jak się widzi jak rozanielone mamuśki ,wytapetowane jak lalki barbi wożą w tych wózkach w środku swoje pociechy ładując tam na nich chleb mleko i inne .Życzę im smacznego z brudami z butów ich dzieci ,ale dlaczego inni normalni ludzie muszą z tych wózków zbierać wszelkie brudy na swoje zakupy?Jeszcze nie spotkałam ,żeby ktoś z pracowników zwrócił uwagę ,do czego te wózki są przeznaczone, a jeśli już się zwróci uwagę to robią zarówno jedni jak i drudzy cielęce miny. Ludzie jak to się mówi łapy opadają !!!! No cóż jednak kultury nie da się nauczyć kulturę trzeba mieć.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego mlodzi chca wyjezdzac z POlski? |
Podobnie stałam w kolejce dłużej, niz pięc minut, za co w informacji dostałam drewnianą łyzkę do mieszania na patelni, bo podobno pieciozłotówek już nie dają. Po co więc wypisywac te banialuki na plakatach? Napisałam skargę i wrzuciłam do skrzynki zaraz przy wejściu ;)
|
|
a mi sie wydaje,że jeśli w sklepie nie ma specjalnych wózków, np. jak w realu dla dzieci to trudno nosic dzieciaka po sklepie na rekach lub na dwa wózki? próbowałaś serduszko bo mi sie nie udało.. a co do tych reklam to zgadzam sie z wami.
|
|
a ja ci polecam piskorska pracuje w szpitalu i jest prywatnie super
|
|
Witam czy ktoś z was może wie ile kosztuje Nintendo Wii w naszym Media Expercie?
|
|
niepomyśleliście ze nie mieszkam w łomży
|
|
wiesz serduszo11 ja nie chodze do sklepu z dzieckiem ale towary to pakuje w torby foliowe tak ze moje jedzenie nawet jak ma kontakt z brudami to znacznie wczesniej niz dopiero w wozku. tzn. w piekarni jak sie bulki na podloge wysypia albo w samochodzie dostawczym czy juz w sklepei zanim przyjda kijenci. tylko ze jak oczy nie widza to serce nie boli co??????????????????????? __________________________________________-
|
|
A kogo to interesuje ? twój problem ,to idź i kup tam gdzie mieszkasz .
|
|
Zadzwoń i się zapytaj a nie dupe zawrcasz na forum pierdołami!
|
|
2 pac dobre justine:D A zaćmienie ładnie było widać.
|
|
;o)
|
|
Serduszko11 - nie masz chyba żadnych problemów, skoro wynajdujesz takie idiotyczne. Poza tym nie ucz kultury, Ty, która zwracasz się do innych z małej litery. Miłego dnia:P Takos
|
|
no i bylam na polowej w tym partnerze dzis , i zamkniete . kartki nie ma . wyslalam do gdynii do calej siedziby list za potwierdzeniem odbioru , xero dowodu wplaty , i zadanie zwrotu pieniedze badz przelanie ich na konto adresta jako nadwyzka na poczet przyszlego miesiaca . Wrocila zwrotka odebrali w gdynii ten list . zobaczymy jesli sie nie ustosunkuja do mojego listu beda inne kroki .
|
|
Na Niemcewicza jest gosc, ktory obszywa kierownice skora, naprawde zna sie na rzeczy, a cenowo tak jak kazdy kto siena tym zna i dobrze zrobi. kazz
|
|
płaciłem 220pln, i nalezy odróżnić polerkie od pastowania
|
|
żal , że zapewne nikt z władz tego nie przeczyta
|