niedziela, 27 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dlaczego mlodzi chca wyjezdzac z POlski?

W pełni popieram wyżej napisany tekst. Jest jeszcze jedna uwaga na co powinno się zwrócić uwagę dotyczy to nie tylko Kauflanda ,ale wszystkich sklepów w których zakupy robi się korzystając z wózków. Sa to sklepy gdzie w większości kupujemy towar spożywczy i denerwującym jest fakt jak się widzi jak rozanielone mamuśki ,wytapetowane jak lalki barbi wożą w tych wózkach w środku swoje pociechy ładując tam na nich chleb mleko i inne .Życzę im smacznego z brudami z butów ich dzieci ,ale dlaczego inni normalni ludzie muszą z tych wózków zbierać wszelkie brudy na swoje zakupy?Jeszcze nie spotkałam ,żeby ktoś z pracowników zwrócił uwagę ,do czego te wózki są przeznaczone, a jeśli już się zwróci uwagę to robią zarówno jedni jak i drudzy cielęce miny. Ludzie jak to się mówi łapy opadają !!!! No cóż jednak kultury nie da się nauczyć kulturę trzeba mieć.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dlaczego mlodzi chca wyjezdzac z POlski?

Podobnie stałam w kolejce dłużej, niz pięc minut, za co w informacji dostałam drewnianą łyzkę do mieszania na patelni, bo podobno pieciozłotówek już nie dają. Po co więc wypisywac te banialuki na plakatach? Napisałam skargę i wrzuciłam do skrzynki zaraz przy wejściu ;)

a mi sie wydaje,że jeśli w sklepie nie ma specjalnych wózków, np. jak w realu dla dzieci to trudno nosic dzieciaka po sklepie na rekach lub na dwa wózki? próbowałaś serduszko bo mi sie nie udało.. a co do tych reklam to zgadzam sie z wami.

a ja ci polecam piskorska pracuje w szpitalu i jest prywatnie super

Witam czy ktoś z was może wie ile kosztuje Nintendo Wii w naszym Media Expercie?

niepomyśleliście ze nie mieszkam w łomży

wiesz serduszo11 ja nie chodze do sklepu z dzieckiem ale towary to pakuje w torby foliowe tak ze moje jedzenie nawet jak ma kontakt z brudami to znacznie wczesniej niz dopiero w wozku. tzn. w piekarni jak sie bulki na podloge wysypia albo w samochodzie dostawczym czy juz w sklepei zanim przyjda kijenci. tylko ze jak oczy nie widza to serce nie boli co???????????????????????
__________________________________________-

A kogo to interesuje ? twój problem ,to idź i kup tam gdzie mieszkasz .

Zadzwoń i się zapytaj a nie dupe zawrcasz na forum pierdołami!

2 pac dobre justine:D A zaćmienie ładnie było widać.

;o)

Serduszko11 - nie masz chyba żadnych problemów, skoro wynajdujesz takie idiotyczne.
Poza tym nie ucz kultury, Ty, która zwracasz się do innych z małej litery.
Miłego dnia:P

Takos

no i bylam na polowej w tym partnerze dzis , i zamkniete . kartki nie ma . wyslalam do gdynii do calej siedziby list za potwierdzeniem odbioru , xero dowodu wplaty , i zadanie zwrotu pieniedze badz przelanie ich na konto adresta jako nadwyzka na poczet przyszlego miesiaca . Wrocila zwrotka odebrali w gdynii ten list . zobaczymy jesli sie nie ustosunkuja do mojego listu beda inne kroki .

Na Niemcewicza jest gosc, ktory obszywa kierownice skora, naprawde zna sie na rzeczy, a cenowo tak jak kazdy kto siena tym zna i dobrze zrobi.

kazz

płaciłem 220pln, i nalezy odróżnić polerkie od pastowania

żal , że zapewne nikt z władz tego nie przeczyta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org