wtorek, 29 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PIS-TEMAT ZASTĘPCZY PO...

Witam wszystkich. Chciałabym przystąpić do służby w Policji. Czy ktoś mógłby mi przesłać na skrzynkę czarnulka-1978@o2.pl wzory podania i życiorys do policji??? Będę bardzo wdzięczna z góry dziękuję:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PIS-TEMAT ZASTĘPCZY PO...

nawet w lato posmiewisko robicie dziewczyny z tymi solarkami....

Do DxxxD
Pomoc dla zwierząt nie stoi w sprzeczności z pomocą dla ludzi, i jednym,
i drugim należy pomagać. Tylko dla ludzi istnieją rożnego rodzaju instytucje (caritas, domy pomocy społecznej, samorządy, fundusze itp.). Dla bezbronnych i nie mogących wyartykułować swoje potrzeby zwierząt poza nielicznymi schroniskami nie ma nic. O wartości człowieka świadczy jego stosunek do małych istot, naszych braci, zwierząt.

czy ktos wysyla dziecko na oboz do Kulki/Szczytna?

Ja mam netstera ogolnie jestem zadowolona, ale co do szefa to zgadzam sie z toba, moja mama oplaca internet za 3 miesiace z gory,a oni co miesiac przysylaja kwitki z jakims zadluzeniem mimo,ze moja mama ma podtwierdzenie uiszczania oplat i nie raz byla juz z wizyta u szefuncia, ktoregoi wlasnie nigdy nie moze zastac!!!

ja mam z stokrotki tam na górze za komputerami i z nimi nie było problemu może tam ale nie pamiętam co to za firma

Czesc

Fusiony były robione na zwykłych (nie hydraulicznych )zaworach,jak masz przelatane z 60 tys to moga byc wydechy popodpierane,czesto tez sypia sie nastawniki przepustnicy....a kompem to sobie mozesz w domu polatac po internecie co najwyzej w takim przypadku

sztuczna barbie, sztuczne slonce

Takos

Ten szefuńcio to naprawdę nie poważny człowiek ciągłe wymówki to pogoda zła to nie ma tego to tamtego .Myślałem że w tych czasach to zabiega się o klienta skończyły się czasy że klient musiał zabiegać

ja mam polerkę, możemy sie dogadać

Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo...
Aż trudno wymienić

Wiecie co ja mam neta od kilku lat w IST i nigdy nie ma zadnych klopotow. Tak na marginesie to chyba zadna firma w Łomży szybko nie zaoferuje takiego transferu jak IST

mam pytanie.moze sie ktos orientuje.chce pujsc ochotniczo na wojskowa sluzbe 9miesiecy.ale nei wiem co dalej?bo nie zdjae matmy na maturzea.pozniej ma mszansesie dostac na jakies szkoely czy cos?jak tos ma pojecie to niech odpowie

hehe no zobaczymy czy bedziesz grzeczna :)

Ja tez sie na to pisze.
Chipowanie psów i kotów powinno być obowiązkowe, wszystkie koszty z tym związane pokrywac powinien właściciel. Wszystkie bezdomne do odstrzału.

edo75
"KAżdy właściciel psa lub kota płaci podatek ok 100zl rocznie".
"Może gdyby podatek od każdego psa był dużo mniejszy to może wtedy kultura wyprowadzania zwierząt byłaby większa niż teraz Czasami spotykam się z opinniami że "jeżeli tyle kasy płacę to niech za mnie posprzątają" to mówi samo za siebie nieprawdaż".
Mi sie wydaje ze powinien być jeszcze wyższy.
Posiadanie psa czy kota w domu jest luksusem a za takie rzeczy sie płaci.
Ja gdy wypije sobie piwo to nie zostawiam butelki na chodniku, a przeciez podatek zaplacilem (byl wliczony).

wyszukajmp3.pl polecam tą strone

tu nie ma co pisac
na 1 post za schroniskiem znajdzie sie 20 za tym zeby psy uspac
trzeba robic swoje
ci co chca to pomoga i beda pomagac mimo zlosliwych(niekiedy) uwag
pomaganie zwierzakom nie przeszkadza w tym zeby pomagac ludziom

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org