wtorek, 05 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ztymi radnymi jest nadzieja na lepszą przyszłośc miasta.

Bardzo dziękuję wszystkim za otrzymane informacje :) I pozdrawiam serdecznie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ztymi radnymi jest nadzieja na lepszą przyszłośc miasta.

Chciałam sie dowiedziec opini o dr Piskorskiej czy dobrze prowadzi ciaze czy warto do niej chodzic bo wiem ze najczesciej sie wymienia Zarembe,Skretka,Pijagina ale ja nie chce isc do mezczyzn jakos zle bym sie czula.Prosze o wasze opinie.Pozdrawiam

Właśnie fantaści. Informacja była. Dokładnie tu http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=15954

wesoly nie rub reklamy klubowi Łks !! nie jestem wredny i nikogo nie che obrazic a szczególnie kibiców ake trzeba przejrzeć na oczy

uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz

Demon oczywiscie, ze w duzym miescie szanse sa wieksze, przeciez sie z tym zgodzilem :) Tylko po pierwsze, konkurencja tez jest wieksza, wiec jesli nie jestes naprawde dobry w tym co robisz i nie masz super wyksztalcenia, to wcale nie znajdziesz zaraz super pracy. Po drugie ludzie bez specjalnych kwalifikacji wcale nie maja lzej.
Lomza moze i planow nie ma, a jak jes w takiej Warszawie? Przeciez to jest pod katem zagospodarowania jakas masakra, jak mowia najbrzydsza stolica w Europie. Tam jest dopiero bajzel i brak uregulowanej sytuacji z gruntami, przez co wlasnie i ceny mieszkan sa wysokie.

Ty mowisz o znalezieniu lepiej platnej pracy, ja Ci tez napisalem ze jak ktos chce robic kariere to ma wieksze szanse. Tylko tak jak napisal robzet, nie kazdemu odpowiada taki wyscig szczurow, gdzie jak tylko beda mogli to Ci noge podstawia.
Zobacz, ze ja pisalem troche o czym innym. Mloda osoba zawsze patrzy na troche inne rzeczy, zobacz po wpisach tutaj, bo duze miasto to rozrywki itd. a w Lomzy nie ma co robic... Ja twierdze, ze jak sie ma zainteresowania to zawsze jest co robic. A z czasem rozrywki przestaja byc glowna miara jakosci zycia w miescie. Naprawde pomysl, wyjezdzasz zostajesz sam w obcym miescie, nie masz pomocy od nikogo. Jak zalozysz rodzine, pojawia sie dzieci, to zaczyna sie robic powazny problem. Bo nagle sie okazuje, ze jedna osoba musi siedziec w domu, a druga ten dom utrzymac. Uwazasz, ze tak latwo jest dostac robote za powiedzmy 4-5 tys. na reke? Bo pewnie z tyle by trzeba zarobic, zeby z jednej wyplaty utrzymac zone i dziecko. Jakbys zarabial te 5 tys. nawet, ale w domu praktycznie tylko nocowal, nie widzac rodziny, to czulbys ze masz super zycie, bo dobrze zarabiasz? Nie kazdy lubi taki pospiech i w tym Lomza bije taka Warszawe na glowe. Tu sie da normalnie funkcjonowac, a nie gnac cale zycie nie wiadomo za czym. Pieniadze to nie wszystko.

Pytasz gdzie w Lomzy szukac pracy, w jakich firmach? Nie wiem... Firm jest duzo, a gdzie szukac to zalezy chyba od tego co chce sie robic? Ja jestem po informatyce i pracuje w zawodzie, chociaz tez juz myslalem momentami ze bedzie z tym ciezko, ale udalo sie. Czesc moich znajomych ze studiow tez pracuje w Lomzy w zawodzie, wiec nie moge powiedziec, ze pracy nie ma... Tylko widzisz, trzeba miec pewnie i troche szczescia, ale trzeba probowac. Ja jak moze pamietasz studiowalem dziennie i pracowalem przez cale weekendy, zeby sobie pare zl dorobic i czegos tam sie moze nauczyc. Wiekszosc ludzi na studiach nawet nie probowala jakiejs pracy poszukac, bo po co. Teraz to sie moze troche zmienia, ludzie juz sie polapali, ze trzeba wczesnie roboty szukac, bo pozniej ciezko. Ale mimo wszystko nadal nie widze w Lomzy takiego cisnienia jak w Wawie np. gdzie teraz wielu ludzi juz na poczatku studiowania szuka roboty, a niektorzy godza sie pracowac nawet za darmo, byle tylko dostac papier i miec lepszy start. W Lomzy tego nie widze, masa ludzi siedzi na tylku i narzeka, ze pracy nie ma. Akurat mialem okazje widziec juz pare naborow do firmy i powiem Ci, ze jakos trudno dostrzec te tlumy chetnych.

501536540 Pan Wołosiński.Zapytaj on ma busa na 18 osób.musisz zadzwonić i sie dogadac.

Masz racje sebi from mechaniak:P barany nie czytaja a pozniej maja pretensje...

Jak sprawdzić na internecie czy jest już prawko w urzędzie?

kierowca.pwpw.pl

i co z tego najwazniejsze to żeby byc z druzyna nawet i w najgorszych chwilach ! a ja powiem swoje
na dobre i na złe i w każdej lidze ŁKS Łomża faNS

von chrupka

Leg Van
tel.600802637.
samochody : 16 os.
17 os.
20 os.

poczytaj temat: zapłacona faktura a brak przelewu!!

witaj
przyczytaj moj temat zaplacona faktura a brak przelewu

Szałkowska!!! Nigdy!!! Ja chodziłam do Pijagina i przy drugiej ciąży tez bym do niego chodziła, Super lekarz i każdej kobiecie poświęca tyle czasu ile ona potrzebuje.

Przez ostatnie dni festyn gonił festyn. A imprez kulturalnych - zero.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org