wtorek, 05 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
znikające tamaty o byłych preziach

Maanam grał świetnie.
"Melorecytacja" zBig? :D Chyba żartujesz.
W końcu mieliśmy okazje zobaczyć i usłyszeć coś profesjonalnego - żadnych playbacków, dobry wokal, oświetlenie.
Może nie mam słuchu absolutnego i nie jestem muzycznie uzdolniona, ale dla mnie było super - tzn. Maanam był super:-) Dawno w Łomży nie było tak dobrego koncertu. Jak widać wyżej jednak - nie dogodzisz:-) Nawet jakby przyjechała Madonna czy Metallica ludzie kręciliby nosami:/
Niespełnieni i nieszczęśliwi nie umieją cieszyć się z drobnych przyjemności, najlepiej narzekać.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: znikające tamaty o byłych preziach

Fajnie by buło:)

Księcia to najlepsza lokalizacja, wszystko na miejscu, kompleks sportowy, dużo zieleni, cena mieszkania normalna ani wysoka ale też nie niska, jeśli ładnie wykończone to raczej warto

Nie warto kupować mieszkań w Wielkiej Płycie (OWT). Ich dni są policzone i niedługo nie będą miały nabywców. Ceny mieszkań będą jeszcze spadać , developerzy nie mogą sprzedać tych co wybudowali. Taka jest sytuacja i takie są prognozy. Łomża jest przepięknym miastem i każdy kto chce , znajdzie tu swój azyl.

Do Western Digital

Siedzisz chłopie w stolicy i zgrywasz wielkiego pana, zarabiasz może 3000-4000pln, co jest odpowiednikiem 1500-2000pln w Łomży i myślisz że masz przed sobą wielkie perspektywy, w łomży też można żyć na poziomie, a rozrywki kulturalne nie stanowią żadnego problemu jeżeli posiadasz samochód to wypad nawet do Twojej ukochanej stolicy to raptem 1,5 godziny jazdy, i jeszcze jedno jeżeli będziesz coś wiedział o mieszkaniu w łomży za 2200pln/m2 to natychmiast daj mi znać, ja osobiście kupiłem nowe mieszkanie za 3250pln/m2, ciekawe ile musisz dać ma m2 w Wawie w centrum?

ja :D a co?

A jaki Cię motocykl interesuje Ja mam znajomego co sciaga auta i motocykle

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org