Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
znikające tamaty o byłych preziach |
Maanam grał świetnie. "Melorecytacja" zBig? :D Chyba żartujesz. W końcu mieliśmy okazje zobaczyć i usłyszeć coś profesjonalnego - żadnych playbacków, dobry wokal, oświetlenie. Może nie mam słuchu absolutnego i nie jestem muzycznie uzdolniona, ale dla mnie było super - tzn. Maanam był super:-) Dawno w Łomży nie było tak dobrego koncertu. Jak widać wyżej jednak - nie dogodzisz:-) Nawet jakby przyjechała Madonna czy Metallica ludzie kręciliby nosami:/ Niespełnieni i nieszczęśliwi nie umieją cieszyć się z drobnych przyjemności, najlepiej narzekać.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: znikające tamaty o byłych preziach |
Fajnie by buło:)
|
|
Księcia to najlepsza lokalizacja, wszystko na miejscu, kompleks sportowy, dużo zieleni, cena mieszkania normalna ani wysoka ale też nie niska, jeśli ładnie wykończone to raczej warto
|
|
Nie warto kupować mieszkań w Wielkiej Płycie (OWT). Ich dni są policzone i niedługo nie będą miały nabywców. Ceny mieszkań będą jeszcze spadać , developerzy nie mogą sprzedać tych co wybudowali. Taka jest sytuacja i takie są prognozy. Łomża jest przepięknym miastem i każdy kto chce , znajdzie tu swój azyl.
|
|
Do Western Digital Siedzisz chłopie w stolicy i zgrywasz wielkiego pana, zarabiasz może 3000-4000pln, co jest odpowiednikiem 1500-2000pln w Łomży i myślisz że masz przed sobą wielkie perspektywy, w łomży też można żyć na poziomie, a rozrywki kulturalne nie stanowią żadnego problemu jeżeli posiadasz samochód to wypad nawet do Twojej ukochanej stolicy to raptem 1,5 godziny jazdy, i jeszcze jedno jeżeli będziesz coś wiedział o mieszkaniu w łomży za 2200pln/m2 to natychmiast daj mi znać, ja osobiście kupiłem nowe mieszkanie za 3250pln/m2, ciekawe ile musisz dać ma m2 w Wawie w centrum?
|
|
ja :D a co?
|
|
A jaki Cię motocykl interesuje Ja mam znajomego co sciaga auta i motocykle
|