Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto może być Polakiem |
nie ośmieszaj się wogle koczisss i jedź buraku przez Warszawę jak ci coś nie pasi i nie zawracaj d..y Łomżyniakom
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto może być Polakiem |
http://www.youtube.com/watch?v=iuZWxWyq24I ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Wesoly_Romek: po pierwsze.... to ma znaczenie.... i to ogromne! Samemu pływać można się zmęczyć.... a teraz jaka jest różnica jak holujesz 10 letnie dziecko.... od 2 metrowego dorosłego człowieka ???? Po za tym dużo większy opór FIZYCZNY stawia dorosła, silna osoba od dziecka. Jak nie masz wprawy(a często nawet jak masz) to może Cię tonące dziecko przytopić/utopić, a dorosła, silna osoba może to zrobić jeszcze łatwiej. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Dziś na stadionie przy ul. Zjazd miał miejsce sparing ŁKSu z kolneńskim Orłem. Wynik mówi sam za siebie.
|
|
Jedź przez Myszyniec.
|
|
To jest odpowiednia strona dla Via Baltica a nie Nasza Klasa http://www.greenpeace.org/poland/kampanie/via-baltica-nie-t-dy-droga Tu promuj wariant Łomżyński.
|
|
Jechał Wania na traktore puścił ruki przed siebia h***** zamotał sie w traktore i z traktora ni h*****ja .
|
|
To straszne, że jeszcze bankruci grają i dalej będą zadłużali łomżyniaków............... kto uwolni Łomżę od ŁKS-u będzie wielbiony po wsze czasy
|
|
koczisss jest ********, bo pisze posty, żeby sobie fazę zrobić, a my, że odpowiadamy. Podsumowując ludzie są pojebani i głupi ;] Dziękuję za uwagę. Idę sobie popatrzeć z okna na moje piękne miasto.
|
|
witam niedlugo zamieszkam w łomży i chce kupić mieszkanie. znalazłam takie, które mi sie podoba- w nowym bloku (chyba z 2000 czy 2001 roku), w środku fajnie wykończone- no może trzeba będzie pomalować jeden pokój. właścicielka chce ode mnie 3500/ m. czy jest to w mairę dobra cena? nie do końca orientuję się jeszcze w tutejszych cenach. za odpowiedzi serdecznie dziękuję.
|
|
Moze osobiste pytanie, ale czemu Lomza? Ludzie stad uciekaja czym predzej a Ty sie chcesz wprowadzic i dodatku kupic mieszkanie. Swoja droga byl optatnio temat na forum i mowiono w nim ze mieszkania za 2200 za nowe w Lomzy to juz drogo
|
|
a co to lomza gorsza jakas? poczekajcie pare lat zobaczycie jak ansze piekne miasto sie rozwinie!
|
|
Obawiam się że w twojej wypowiedzi zostało użytych za dużo mądrych słów, których gruby nie zrozumiał :D i teraz nie wie co napisać... no ale cóż muszą być i tacy...
|
|
... kto uwolni Łomżę od takich popaprańców jak wy... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
polecam sprzęt marki elektrolux
|
|
ja sie wybiram :) grupa 15 brazowa:)
|
|
Kiedyś w "Jessice", a dziś to chyba club "Biebrza"...
|
|
haha, a ja Wam pokażę sposób jak zobaczyć co admin robi. Jeżeli chcecie zobaczyć że Wasz post został usunięty wystarczy zrobić 2 rzeczy: a w zasadzie jedną z nich. Pierwszą jest napisanie czegokolwiek złego na temat speed. czy to zła obsługa czy też napisanie że ostatnio kupiliście komputer u nich i okazał się to bubel. Drugim sposobem jest napisanie czegoś o stronie http://www.llug.pl ponieważ jakiś czas temu ludzie od nich znaleźli luki w zabezpieczeniach na portalu 4lomza, dzięki którym można było pobawić się kontem admina. Tak na upartego to powiem że nadal są, ale że płacić za to nie chcą to nie mam zamiaru im mówić gdzie. a osoby które ich poinformują że mają gdzieś coś nie tak - są straszone prokuraturą - na szczęście są to zarzuty bezpodstawne. Przykładem jest portal(czasopismo) Hackin9 który zajmuje się opisami takowych luk. A teraz osoby które przeczytały (zdążyły) ten post zapraszam za kilka godzin i zobaczycie jak zniknie :D
|
|
Ja sie nigdzie nie spotkalam jak narazie z niemiłą obsługą.
|
|
A jeżeli jest stara ( każdy będzie stary więc to nie obraza tylko nazwanie aktualnego stanu wieku ) i niestety jędza, to ją obrażę ?
|
|
PROGRESS GROPU- firma na kierzkowej, zajmuje sie dystrybucja uslug oraz akcesoriow branzy energetycznej telefonicznej oraz internetowych, doradztwem i szkoleniem , bylam tam na sezon, firma jest w mlodym skladzie, potrzebuja na sezon i na stale, sa wyplacalni i dobre stawki maja
|
|
Digital masz rację, to bardzo cienka granica. To już zależy od człowieka. Czy napisze, że ten ochroniarz był namolny i natrętny i nie podobał mi się sposób w jaki na mnie patrzy...albo napisze, że to inteligent powiatowy. Jak wyżej napisałem ja i pisał PTYSIU_80 baba z warzywniaka może być chamska i nieuczciwa a ktoś "inny" napisze, że to łajza i oszustka... Widać o co mi chodzi? W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
j/w jest cos takiego w Łomży? jak tak to w jakiej kwiaciarni i ile moze kosztowac te dostarczenie?
|
|
hm.. ok dzieki ;)
|
|
skądś to już znam. ja byłam tam tydzień temu, biuro??? żadnego szyldu, informacji. reprezentacyjny strój i zarezerwowane 7 godzin. Zapytałam o pracę tp przedstawiono mi panią dyrektor od spraw handlowych. jak zaprotestowałam że ja chcę w biurze (nie jako domokrążca) powiedziano mi że zadzwonią do mnie w poniedziałek (nie wspomniano w który). le moich wrażeń na temat tej firmy na Kierzkowskiej. O Ostrołęce czytam różne sprzeczne informacje. Moi znajomi tam pracują, ale ponoć z mało płacą. Plus że dowożą. Pozdrawiam
|
|
w Kauflandzie jest
|
|
zuzanna ziuta kmicic rabinowska i jeszcze paru oszolomow- jak da rade to nie wracajcie - z bogiem
|
|
Droga Heleno, oczywiście zrobisz tak jak sama uznasz za stosowne... Osobiście - ostatnia rzecz, jaką mogę zarzucić Pani Kindze to braki w higienie... Że jest zarozumiała... Hmm... Nie wiem, kto Ci to mówił...może własnie ta osoba ma interes w tym, aby ją oczetniać... Niestety nasz łomżynski rynek salonow kosmetycznych ma to do siebie, ze mimo, iż jest ich bardzo dużo /jak na nasze miasto/ to w sumie tylko pojedyńcze maja rzeczywiście coś ciekawego do zaoferowania... Może wlaśnie dlatego w ich interesie jest rozpuszczanie takich "informacji"... Zastanów się tylko, czy napewno są obiektywne....? Ja zdecydowałam się korzystać z usłu Pani Kingi właśnie dlatego, że salon jest bardzo czysty i elegancki... Ona sama, tym jak rozmawia z kilentką, jak wygląda, jaką zapewnia w nim atmosfere sprawia, ze bycie tam jest czystą przyjemnościa... /nawet podczas nieprzyjemnego pillingu ;)/... Wiesz, ja sama mam różne doświadczenia - kiedyś w jednym z łomżyńskich salonów Pani poprosiła mnie o podejscie do zlewu i zmycie sobie makijażu mydłem!!!! w jej umywalce!!! Myślałam, że się przesłyszałam... ;) A ile razy idzie się do salonu i człowiek nie może się zrelaksować ani odprężyć...bo tylko ploty...ploty...ploty... zero intymności... Tym właśnie rózni się salon Pani Kingi... Jest suptelna atmosfera... muzyka pomaga Ci sie wyluzować i odpręzyć... Człowiek po 2 godzinach zabiegu żałuje, ze już koniec... ;) Heleno, proponuje abyś poszła i się sama przekonała... Idz na jakiś bardzo prosty zabieg... np. henne brwi plus regulacje... Sama zobaczysz i będziesz mogła obiektywnie się przekonać jak jest... Powodzenia.
|
|
Wejdź sobie na forum aclomza tam widziałem chłopaki robili polerke swoich samochodów jak dobrze zagadasz to może któryś za flaszke się tego podejmie:P
|
|
Dzięki, może skorzystam .
|
|
a w okolicach łomży bedą jakies koncerty w wakacje>?wiem ze w Ostrolece cos bedzie w Zambrowie i Łomży i w sobote w stawiskach a w innych miejscowosciach??
|
|
A ja zapłaciłem za podłączenie radia łącznie z wyprowadzeniem kabli dla głośników z tyłu i zupełną zmianą wiązek kabli podłączanych do radia 40 zł, więc nie wiem skąd takie sumy.
|
|
Pomóżmy łomżyńskiemu schronisku. Potrzebne są wszystkie możliwe rzeczy tj. koce, kołdry, ręczniki, dywaniki itp. ale również karma. Te zwierzaki potrzebują wszystkiego. Obecnie trwa modernizacja i budowa boksów więc pieniążków nie starczy na wszystko. Może któryś z tych pięknych piesków znajdzie swój nowy dom. Pozwólmy im na nowo poznać miłość ludzką. Większość z tych zwierzątek miała kiedyś swoje domy, ciepłe posłanka i miskę wiecznie pełną smacznej karmy, teraz siedzą i wpatrują się w bramę schroniska z nadzieją że w końcu ktoś je stamtąd zabierze. Dzięki Bogu znajdują się ludzie dobrej woli. Dzisiaj schronisko opuściła piękna suczka, miała strasznie zaniedbaną sierść ale kobiecie i jej synowi nie przeszkadzało to w niczym. Pokochali ją od razu a ona przy nich pierwszy raz od ponad pół roku wyszła z budy. Teraz jest zaniedbana i trochę gruba ale godziny spacerów zrobią z niej piękną psinę. Jeszcze raz serdecznie zapraszam do schroniska - zapewniam że każda osoba wychodzi z niego w pewien sposób odmieniona p.s. nie jestem pracownikiem tego schroniska z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Poszukuję sali i Dj-a na 18nastke co polecacie Szukałam w archiwum i nie było podobnego tematu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |