środa, 30 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Co robi Julia?

Wille nie wille . Dla mnie każdy grosz jest ważny i nie będę się z tego nikomu tłumaczyć .

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Co robi Julia?

Treść jest ukryta

polecam salon na ulicy Sienkiewicza wejście od strony klubu "Amnesia" lok.nr 10 (na 2 piętrze) o ile dobrze pamietam ja sama robiłam u tej dziewczyny pazurki na swój ślub i szczerze polecam !!!

Przepraszam Emilka a nie Ewelinka.

czy ktoś z was wie kiedy jest festyn w pniewie?

W Szumowie ma być Feel , a w Jeziorku Rubik i jego banda .

24 sierpnia bedzie Video i jeszcze pewnie ktos w Zambrowie na stadionie miejskim a w Łomży maxxxymalny konwój rmf max 20 sierpnia:
DJ-e, tancerze, BreakDance, Jumpstyle konkursy z nagrodami, dźwig z darmowymi skokami Bungee, pokazy i konkursy na skoki w "najbardziej odjechanych" strojach, strefa z symulatorami, w tym: Formuła 1, symulator Video, 2 w pełni ruchome symulatory wyścigów WRC - to atrakcje Maxxxymalnego Konwój radia RMF Maxxx

A i moja ostania wypowiedz tyczyła sie głównie do młodych osób bo starsi są ok :)

No cóż ja nic ci nie polecę bo się na tym nie znam, ale tak szczerze to wszystkiego naj twojej siostrze :-) no i tobie rezultatów w poszukiwaniu :-) pozdro.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org