Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wpadki i wpadeczki |
U Ferenca jest też kilku młodych instruktorów, ale bardzo dobrze uczą ! Też jeździłam u niego i byłam bardzo zadowolona i nawet zdałam za pierwszym razem:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wpadki i wpadeczki |
można spróbować w kauflandzie tylko trochę wychłodzone
|
|
a ja bym bardzo chetnie załozył alternatywne forum do tego tyle ze jakbym miał moda albo admina to by polowa była zbanowana z tego forum :)
|
|
pamiętam czasy gdy ja studiowałem (na uniwerku), było ciężko jak w każdej państwowej uczeni, spotkałem wtedy kolegę, który poszedł studiować do jańskiego , a że to było ciut po sesji to gadaliśmy o egzaminach - ja miałem poprawki, a on sie dziwił jak to można na studiach mieć problemy z egzaminem przecież wystarczy chodzić na zajęcia, płacić, kserować notatki i robić z nich ściągi (miał prawie same 4 a nie przeczytał ani jednej książki- dla porównania ja musiałem całe książki wkuwać) no i jak on to określił na studiach jest lżej niż w szkole średniej - pozostawiam to bez komentarza.....
|
|
nie tomku. nie masz racji na temat softu. nie oceniaj jakością softu jakość sprzętu. To tak jakbyś powiedział że ten komp jest to dupy bo nie ma na nim IExplorera/Firefoxa
|
|
a druga polowa by nie pisala... a trzecia polowa by siedziala i sie patrzyla i myslala"Co tu tak pusto?" aaaa czwarta polowa by myslala "Pierd**** nastepne forum, skoro i tutaj nic nie pisze" aaaaaaaaaaaaa piata polowa by myslala"Mam to w du***!! Idę spać!!" aaaaaaa szosta polowa.... http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
A jednak! Cytuję fragment postanowienia: "POSTANOWIENIE Dnia 23 lipca 2008 r. Sąd Okręgowy w Łomży I Wydział Cywilny (...) po rozpoznaniu w dniu 23 lipca 2008 r. protestu Zbigniewa Dulewicza pełnomocnika wyborczego KWW Cezary Polkowskiego z udziałem Komisarza Wyborczego (...) przeciwko ważności wyborów do samorządu terytorialnego postanawia: 1. stwierdzić nieważność wyborów uzupełniających do rady Gminy Śniadowo z dnia 22 czerwca 2008 r. w okręgu nr 5; 2. stwierdzić wygaśnięcie mandatu radnego Bogdana Chełstowskiego; 3. przeprowadzić ponownie wybory do Rady Gminy Śniadowo w okręgu nr 5 poprzez ponowne głosowanie." Wyrok nie jest prawomocny.
|
|
Jednak sądy pracują, z tego co się orientuję to wójt Andrzej Zaremba namieszał do tego stopnia, że Sąd Okręgowy w Łomzy musiał unieważnić wybory uzupełniajace do Rady Gminy. Ewenement na skalę krajową, jednak w Śniadowie jest to możliwe, poprzez swoją ignorancję i kłamstwa jeszcze nie jeden numer wywinie ten miejscowy włodarz. Zlituj się pan wreszcie i przestań przynosić wstyd mieszkańcom gminy.
|
|
Panowie,mam pytanie deczka z innej beczki. Mam nokie 9300, i czy mógłbym korzystać z niej jako nawigator?Co by mi było potrzebne?
|
|
to kogo teraz oplujecie w obronie wójta kłamców i ignorantów. mam też przecieki z tej dzisiejszej sprawy i dlatego wnioskuję o pilne przebadanie psychologiczno-psychiatryczne wójta PILNE powtarzam.
|
|
Jeszcze raz okazało się, że ksiądz z chwilą przyjącia święceń nie staje się Chrystusem. Człowiek opisywany przez prasę sprzeniewieżył się wielu zasadom i musi ponieść zasłużoną karę. Na jego miejscu "zrzuciłbym sutannę" zamiast brnąć i krzywdzić innych ludzi. Dziś życzę jemu, żeby wyrównał rachunki krzywd z Bogiem i ludźmi. I zmył niesławę. Za życia. A tak na marginesie: dlaczego na tym forum nie widzę tylu pomyj (żadnych nie widzę) wylewanych na przedstawicieli innych religii? Święci? Nie grzeszą? Nie wyrządzają krzywd innym? Nie wspominając o religii żydowskiej, których przedstawiciele nawet narzucili światu nietykalność, przymiot "świętej krowy" i terroryzują świat tzw. antysemityzmem? Wszystkich pozdawiam
|
|
taka prawda
|
|
Apteka na Dwornej. Kiedyś nawet już płacąc i mając leki przygotowane , zabrałem receptę. A wartość leków była ponad 200zł i były ściągane z hurtowni na zamówienie. Od tej pory moja noga tam nie stanęła i nie stanie.
|
|
zgadzam się NETSTER. "tarczyn" z którego bloku jesteś??? A,B czy C???
|
|
Zapraszam do katalogu stron z Łomży i o Łomży. Nie będę podawał adresu bo i tak zostanie on wykasowany. Kiedyś znalazłem tam ciekawy link ze stroną amerykańskiego sklepu internetowego gdzie sprzedawali stringi oraz t-shorty dla psów z herbem miasta. Podałem go na forum jako ciekawostkę i link został natychmiast usunięty. Zapewne admini 4lomza traktują katalog stron jako konkurencję (ha ha ha). Serwis 4lomza tez tam znalazłem w odpowiedniej dla niego kategorii Stron o Łomży i nikt go stamtąd nie wykasowuje. Każdy może sobie sam znaleźć ten katalog w google.pl (ciekawy jestem czy ten adres tez zostanie wykasowany) wpisujac nastepujace zapytanie katalog+stron+Łomża I wynik będzie oczywisty dla każdego.
|
|
Paplak, jaki masz zawód?
|
|
Gdzie można kupić mały Modem telefoniczny do internetu.? http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
w sklepie ze sprzętem komputerowym ? http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
Kościół katolicki jest niereformowalny. Udowodnił to już Marcin Luter 31 października 1517r w Wittenberdze. Kościół po reformach nie był już katolicki.
|
|
Kup se router z adsl w każdym sklepie maja .Będziesz mogła rozdzielić sygnał na parę komputerów i nie będziesz musiała za każdym razem się łączyć z Neostradą.Wszystko to tyczy sie gdy masz Neostradę a jak nie to zwykły modem kosztuje 30zł do dostania także w sklepach komputerowych
|
|
KaufLand porazka totalna mianowicie chodzi o ochrone bylem z kumplem ochroniarz nas zawinoł na swoje śmieszne zaplecze pomimo tego że jeszcze zapytałem się ekspedientki w sklepie gdzie są namioty pokazała gdzie a ochroniarz do nas wyskoczył ze my cos zawinelismy spoko poszlismy z nim posłuchałem jego zrzędzenia i po tym co sobie pogadał... powiedziałem tak wyjąwszy swoje rzeczy z kieszeni zbędne gadanie zacznij przeszukanie :) człowiek spojrzał się i dół a ja no co jest prosze mnie obszukać a on możecie iść czy to nie żalosne ? Jak niby coś zawinełem to szukaj!!!!!! ![]() Robimy dla Polski dużo, bardzo dużo... Aż trudno wymienić
|
|
Kosciol nigdy nie byl katolicki. Od poczatku istnienia, kosciol byl narzedziem do sterowania ludzmi i najlepszym interesem na swiecie. Jesli Bog faktycznie istnieje i mial moc aby stworzyc swiat, niech teraz stworzy jeszcze troche pieniazkow dla tych darmozjadow, tak, zeby nie musieli co niedziele z taca zapier..... i brac od ludzi, ktorzy ledwo wiaza koniec z koncem. http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
Najpierw zorientuj sie, czy oby napewno nie masz u siebie innej mozliwosci podlaczenia internetu. Modem telefoniczny to ostatecznosc, ktorej nalezy unikac jak ognia. Mala przepustowosc, duzy koszt. Jesli jednak innej mozliwosci nie ma, to modem telefoniczny (polecam te na USB) kupisz w kazdym sklepie komputerowym lub w telepunkcie (tam jednak bedzie troche drozej).
|
|
hehe a ja wniosku o natychmiastowe przebadanie wszystkich chorych na wladze czyli A.Z i pozostalych durni ze stowarzyszenia
|
|
tomtom i osobny moduł gps
|
|
Treść jest ukryta
|