Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Na kogo głosować w najbliższych wyborach? |
Tak oczywiście można zapisać dziecko Mini Maluch Pod okiem wykwalifikowanego instruktora twoja pociecha uczestniczyć będzie w ćwiczeniach rytmicznych, muzycznych, tanecznych oraz przeróżnego rodzaju zabawach. W zajęciach uczestniczą dzieci od 4 do 7 lat. Głównym punktem zajęć będą improwizacje dzieci do słyszanej muzyki, które w dalszym punkcie złożone zostaną w jedną całość czyli choreografię w sposób bliski dla dzieci. Zajęcia prowadzone w atmosferze spokoju i odprężenia przy odpowiedniej muzyce, która ma uwrażliwiać najmłodszych w sposób doraźny. Główny nacisk kładziemy na postawę, wyrobienie poczucia rytmu. Podczas zajęć dzieci uczone są również pojedynczych słówek w języku angielskim związanych z częściami ciała, muzyką i krokami tanecznymi. Zajęcia odbywają się 2 razy w tygodniu po 45 min. wiecej na www.bkstep.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Na kogo głosować w najbliższych wyborach? |
Te! Chłopaki! Nie bić mi się tutaj! Pokój z Wami. PS. Przedpokój też..:) http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
|
tu Łomża nie Szczecin Riposta
|
|
a co cie to obchodzi ta sprawa to przeszłosc po co to poruszasz.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Nudzi Ci się w wakacje ??? Nie masz tematu do pogadania ??? Książkę poczytaj lub idź do kina a temat sam się znajdzie. Nieszczęście to nie jest temat na wieczorne pogaduszki.
|
|
15 to koło Uranii jeździ, gdzieś jeszcze nie daleko dworca przejeżdża 9... ale najprościej to właśnie 3 i 22
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Na Wojska Polskiego u tzw na Piłsudskiego koło Stacji Orlen
|
|
Rakor Agros Grawitacja:)
|
|
Też tak właśnie pomyślałam że jakiś szuka panny, bo wiadomo że do sklepu odzieżowego i do solarium dziewczyna musi jakoś wyglądac
|
|
Możliwe że są to osoby zbierające dane osobowe dla różnych firm. Podobno można na tym zarobić i to całkiem nieźle. A że ludzka pomysłowość nie zna granic więc ...
|
|
Myślę że właściciel sklepu czy solarium na pewno w adresie email umieszcza swoje nazwisko czy chociaż nazwę firmy a nie jakby nick z jakiegoś czatu.
|
|
kortowiada! kortowiada! ;P
|
|
Ale wy wszyscy jestescie naiwni... Przeciez wiadomo, ze jak ktos ma adres kontaktowy np. blondynka@buziaczek.pl, to nie moze byc powazne ogloszenie, a Ty Sylwio jeszcze im CV wyslalas... Szukajcie normalnych ogloszen na normalnych stronach, nie na 4...
|
|
dokładnie kto płaci dyplom ma w kieszeni:)
|
|
Ojej dziwne, skoro się wybiera najgorszą uczelnie w mięście( twoim zdaniem) to chyba coś tu nie gra hehe i dopiero jak skończyłeś doszłeś do takiego wniosku ? :) trochę późno kolego:)
|
|
Ja akurat chciałem zdobyć jakąś wiedzę tam ale poziom zajęć był szczerze mówiąc-marny.Z Twoich wypowiedzi można wywnioskować że jesteś chyba mocno związana z WSzZiP.Prawdopodobnie tam pracujesz i chcesz zwerbować nowych studentow.
|
|
Witam gdzie w Lomzy moge zapakowac mieso wedzone w folie chodzi mi o hermetycznie zgrzewane.
|
|
Widać po wypowiedzi jaki jest twój iloraz inteligencji hahaha
|
|
"Wg mnie Łomża jest za mała, żeby tak się rozdrabniać na kolejne kluby, kolejne fora motoryzacyjne. " dlatego tworzymy jedno dobre zamiast kilku średnich... "W spadku dostali gotowe forum, zmienili nazwę i próbują się reklamować jako wielkie forum tego regionu." jak na razie reklama działa ;) Riposta
|
|
Niestety ja w tym roku skończyłem studia i juz troszke tęskno do Olsztyna ;/ ale na pewno zawitam w przyszłym roku na kortowiade ;)
|
|
No to gratulacje i dzieki za odpowiedz. Jw wolalabym starszego, po 50-tce , sa tam tacy?
|
|
reasumując: kolega wyjechał do anglii i pracuje na zmywaku a ja mam dobrze płatną pracę w kraju /jeśli ktoś ma ustawionych rodziców i nie obawia się o znalezienie pracy to owszem , czemu się przemęczać, ale jak takiego poparcia nie ma to odradzam , chyba, że "wykształconego" licencjata satysfakcjonuje praca w biedronce lub hurtowni
|
|
A czy mogą zgłaszac sie dziewczyny w wieku 15-16 lat.? tzn. zapisac sie na kurs tanca hip hop new style?
|
|
Tarczyn, czyżby Ci ostatnio ktoś hasełko założył na WiFi? :-D
|
|
Re: Prowokator Bądź logiczny. Jeśli Kościół jest biznesem, to pozwól księżom popracować, żeby ludzie mieli wrażenie... A tak poważnie: nie ma przymusu dawania na tacę. Nawet nie ma przymusu chodzenia do kościoła. Po co wiec te "mądre" zgryźliwości?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |