Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy Adam Małysz zrozumie swój błąd? |
Hej jest ktoś z okolic szczecina co jedzie na testy do Słupska 26 lipca ??? proszę o kontakt viola19@onet.eu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy Adam Małysz zrozumie swój błąd? |
Western Digital, kursy o których wspominałeś, czyli 17:40 i 18:40 to są kursy przelotowe, które nie zaczynają swojej trasy w Łomży. Często bywa tak, że mając wszystkie miejsca zajęte kierowcy po prostu nie zajeżdżają na dworzec w Łomży. Jedyną osobą, którą możesz winić jesteś TY, ponieważ trzeba było wykupić bilet na godzinę 16:45, kiedy to odjeżdża ostatni autobus do WWY zaczynający swoją trasę w Łomży. Chcą zaoszczędzić 2 zł, musiałeś poczekać paaaaare dobrych godzin. Nie jestem specem od kwestii prawnych, ale wydaje mi się, że nie jest to możliwe jeśli nie miałeś wykupionego wcześniej biletu na tą godzinę, na ten kurs.
|
|
Nowogród to miasto, owszem ale aby coś w nim powstało to potrzeba porozumienia i zgody. A z tego co wiem to nie ma szczęścia miasto Nowogród do swoich włodarzy. Cieszą się tylko comiesięczną wypłatą profitów wynikających z zajmowanego stanowiska i to im wystarcza. W wielkim poszanowaniu maja swoich wyborców, a tym samym mieszkańców miasta i gminy, A moim zdaniem klubów w których młodzież mogłaby uczuć się rzemiosła piłkarskiego jest o wiele za mało. Chwała dla Miastkowa, brawo za pomysł i chęć do robienia czegoś dla swoich mieszkańców. Myślę też, że na tym w przyszłości i ŁKS może skorzystać. Pozdro dla miłośników piłki nożnej, a dla klubu z Łomży sukcesów co uszczęśliwi wielu kibiców.
|
|
Spoko,.co u Was słychać jak wieczór mija??
|
|
blachar jeszcze więcej :D
|
|
mam prosbe, wie moze ktos jakim autobusem dojade z dworca na Kortowo? i spowrotem?
|
|
to fajnie zmienmy nazwe na 4szczecin i czytajmy o imprezach w Łomzy puknij sie w łepetynke jeden z drugim i pomysl zanim cos napiszesz dobrejnocki Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
były na temat. wpatrz się dobrze ;)
|
|
Śmiecha na sali:) Trzeba troche pomyśleć przed wyslaniem takiego CV. Praca w Solarium szczyt marzeń az CV trzeba wysylac odrazu wiadomo ze to sciema, a ze jeszcze numeru telefonu brak przy takim ogloszeniu :). Nic dziwnego ze polowa Polek wyjezdzając za granice kończy w burdelach, skoro wiekszość jest naiwna.
|
|
Widać, że studentem nie byłeś w tej szkole i dlatego tak myślisz:)
|
|
masz racje karolina2008-bardzo wysoki poziom-szegolnie trudnym przedmiotem jest jazda figurowa kombajnem po lodzie-dzieciaku ta "szkola" to wylegarnia dyplomow i nic wiecej-tam chodzi tylko o to zeby placic-normalny interes
|
|
Jaki masz w tym Karolina2008 interes ze tak reklamujesz tę uczelnię??Ja tam studiowałem i mogę powiedzieć że to najgorsza uczelnia w mieście.
|
|
Ja akurat studiowałam w tej szkole i muszę przyznać że to był mój wielki błąd, ta szkoła to jeden wielki burdel administracyjny, ich jedynym celem jest wyciągnąć od studenta jak najwięcej kasy. (nawet za głupi wydrukowany świstek np . że jesteś studentem itp musisz płacić 5 zł... przecież to jest jakieś chore...) Wystarczy, że spóźnisz sie z czesnym o jeden dzień to już wysyłają upomnienie z karą albo z groźbą, że skreślą cie z listy studentów to jest żałosne bo jeśli oni mają wypłacić ci stypendium to sobie musisz na nie poczekać za przeproszeniem do usranej śmierci....Plany zajęć robią niedokładne Ciągle coś sie zmienia a ty o tych zmianach dowiadujesz sie tego dnia w którym przychodzisz do szkoły ile razy było tak że zajęcia były na 8 wszyscy przychodzili a "szanowna " pani z dziekanatu ok godz 10 dopiero łaskawie nas informowała że są przełożone... co do pań w dziekanacie to mogłabym sie rozpisać....ogólnie (poza jedna, która pracuje od niedawna ona jest ok) reszta to jakaś pomyłka nic nigdy nie wie zawsze wszystko robi z wielka łaską.....Nikomu nie radze marnować tam czasu i pieniędzy.... a co do poziomu to jest rożnie zależy od wykładowcy i nie powiedziałabym że jest tak łatwo uczyć się trzeba z jednego przedmiotu mniej z drugiego więcej... akurat większość wykładowców w tej szkole jest niezła wiec tez trochę wymagają..
|
|
3/4 chłopaków wybiera tą szkołę żeby nie iść do wojska szpenio - człenio!!!!
|
|
Tuba propagandowa wójta, amatorski portal, wycofała materiał o wyborach. A przecież miało być odwrotnie, po 23 lipca mieli zabrać głos w tej sprawie, tak zapowiadali. Taka postawa jest kompletnym lekceważeniem i brakiem rzetelności dziennikarskiej. A tak właściwie, to kolejna kompromitacja portalu, który z niewiadomych mi powodów broni faceta bez charakteru. Jako wyborcy jest mi przykro, że Pan Chełstwowski zadał się z takimi nieuczciwymi graczami.
|
|
ja nie dałem offtopica, podałem adres strony i jakoś został ocenzurowany. W dodatku żaden to konkurencyjny portal
|
|
dobrze powiedziane bolek, ta tuba propagandowa wójta to gazeta samorządowa i portal w internecie suto opłacane z pieniędzy podatników, czyli popularnie mówiąc płatna wazelina.
|
|
Na Nowogrodzkeij w Hurtowni Wedlin
|
|
słyszałem że dziewczyny już nowe wille budują z basenami dzięki tym grosiakom ukręconym, wolałabyś czekać w kolejce 20 min żeby dziewczyna latała po innych sklepach i rozmieniała złotówki na grosze ?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
"Widać po wypowiedzi jaki jest twój iloraz inteligencji hahaha " Po Twoich wypowiedział o wiele więcej widać i nie tylko iloraz Twojej inteligencji bueheh :) niechcesz sie przyznac że studiujesz na gównaniej "uczelnie" haha Boli Cie że każdy ma złą opinię o tej budzie??? nic dziwnego sami sobie na to zasłużyli !!! Jański to szajs.... =D
|
|
Słyszałem, że w sierpniu w Marianowie, z okazji Dni Rolnika ma zagrać Mezo i Kasia Wilk. Mógłby ktoś potwierdzić?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |