czwartek, 31 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Piłsudskiego!

dzien dobry
co zrobic jak mam zaplacona fakture a przyszlo mi ze mam saldo z poprzedniego okresu rozliczeniowego? mam potwierdzenie wplaty . nie sa to duze pieniadze ale ja je juz raz zaplacilam i musze teraz zaplacic podwojnie !!!jesli tego dzis nie wyjasnie tego "u pani w okienku "bedzie w prasie .

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Piłsudskiego!

Tommek za to ty, chamie wiejski, napewno wiesz o straży pożarnej wszystko! Nie jeden dzień się spędziło w remizie na tym twoim zadupiu, nie? Masz juz czerwone auto, więc zamontuj syrene i wio. Uwazasz, ze straz pozarna (lub inne sluzby; policja, karetka pogotowia) jadaca na wezwanie z narazeniem zdrowia lub zycia innych, to wlasciwe rozwiazanie? Zamknij sie w stodole i pomysl o tym, chlopku.

ROTFL :D

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Netia zakłada się na liniach TP (ale ma dużo lepszą jakość internetu) więc takie możliwości są napewno. Idź zapytaj do punktu Netii w Łomży czy na Twoją okolice da rade załączyć. Ten punkt znajduje się chyba na Al. Legionów niedaleko centrum 4+.

dokladnie jak pilotka napisał/a trzeba wysylac smsmy ;)
a swoją droga ona jakas taka nienasza....po śledziowsku zaciąga ;)

Takos

Boisko jest i zawodnicy ale Pan Piątek nie umie się dogadać z Andrzejem Zwierciadłowskim bo była mowa że on będzie trenerem Ziemowitu:)

chcę wykasować w wyszukiwarce intern.stronę www........ bo nie chce żeby reszta domowników widziała to.na pasku .jak to zrobić?

ctrl + h

" Jeśli mamy być dokładni... Wsiadając w piątek o 19:00 na dworcu Warszawa Stadion, w Łomży będziecie ok. 23:00. " -???

jakoś ja jeździłam ze stadionu autobusem 20:30 i w Łomży byłam zawsze 23:15/20. Dlatego wydaje mi się trochę niemożliwe aby kurs o 19 był taaaaki dłuugi.

Mnie to J....... Jakieś krzywo hehe tylko dziwie się że tam powstaje klub a w Nowogrodzie nie i Tyle, A Nowogród To Miasto!!! pało

Firma TECHNIK . mieści sie na ul Kwiatowej zaraz za komisem samochodowym.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org