Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Piłsudskiego! |
dzien dobry co zrobic jak mam zaplacona fakture a przyszlo mi ze mam saldo z poprzedniego okresu rozliczeniowego? mam potwierdzenie wplaty . nie sa to duze pieniadze ale ja je juz raz zaplacilam i musze teraz zaplacic podwojnie !!!jesli tego dzis nie wyjasnie tego "u pani w okienku "bedzie w prasie .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Piłsudskiego! |
Tommek za to ty, chamie wiejski, napewno wiesz o straży pożarnej wszystko! Nie jeden dzień się spędziło w remizie na tym twoim zadupiu, nie? Masz juz czerwone auto, więc zamontuj syrene i wio. Uwazasz, ze straz pozarna (lub inne sluzby; policja, karetka pogotowia) jadaca na wezwanie z narazeniem zdrowia lub zycia innych, to wlasciwe rozwiazanie? Zamknij sie w stodole i pomysl o tym, chlopku.
|
|
ROTFL :D Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Netia zakłada się na liniach TP (ale ma dużo lepszą jakość internetu) więc takie możliwości są napewno. Idź zapytaj do punktu Netii w Łomży czy na Twoją okolice da rade załączyć. Ten punkt znajduje się chyba na Al. Legionów niedaleko centrum 4+.
|
|
dokladnie jak pilotka napisał/a trzeba wysylac smsmy ;) a swoją droga ona jakas taka nienasza....po śledziowsku zaciąga ;) Takos
|
|
Boisko jest i zawodnicy ale Pan Piątek nie umie się dogadać z Andrzejem Zwierciadłowskim bo była mowa że on będzie trenerem Ziemowitu:)
|
|
chcę wykasować w wyszukiwarce intern.stronę www........ bo nie chce żeby reszta domowników widziała to.na pasku .jak to zrobić?
|
|
ctrl + h
|
|
" Jeśli mamy być dokładni... Wsiadając w piątek o 19:00 na dworcu Warszawa Stadion, w Łomży będziecie ok. 23:00. " -??? jakoś ja jeździłam ze stadionu autobusem 20:30 i w Łomży byłam zawsze 23:15/20. Dlatego wydaje mi się trochę niemożliwe aby kurs o 19 był taaaaki dłuugi.
|
|
Mnie to J....... Jakieś krzywo hehe tylko dziwie się że tam powstaje klub a w Nowogrodzie nie i Tyle, A Nowogród To Miasto!!! pało
|
|
Firma TECHNIK . mieści sie na ul Kwiatowej zaraz za komisem samochodowym.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |