Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cenzura na 4lomza |
i tu sie z kolegą nie zgadzam. fakt orange ma edge ale korzystales i z iplusa i z orange ? ja korzystałem i edge orange o wiele lepiej chodzi niz iplus'owy. lepsza jest jakosc polaczen, nie zrywa itd
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cenzura na 4lomza |
mi pierwsza tez zdechla, a druga przesadizlem od razu po zakupie, raz na tudzien dostawla muche lub dwie, i od 3 lat ja mam:D przleac nie mozna
|
|
Do Ribb: Widzę, że też składasz w Katowicach, masz jakieś info to zapraszam na gg 10734248, pzdr ;)
|
|
jakiego mercedesa?? i co mam zamiar robic
|
|
hej. ja mam rozmowe 29.07 ale nie mówili żeby coś z soba zabierać.... czy to oznacza ze na miejscu bedzie mała niespodzianka????? a co jak sie nie napisze nic????????
|
|
"Mam jeszcze jedno takie pytanie,co przemawia za tym by rejestrowac sie na forum "lomzynskiego klubu acl" bo to nie jest zadny oficjalny auto klub lomza..." A ja mam pytanie, co przemawialo za tym, zeby zarejestrowac sie na 4lomza w celu zalozenia tego tematu?? Nie chcesz nie rejestruj sie i bedziesz mial klopot z glowy.
|
|
Jeszcze mają się odbyć Dni Kupisk Starych I młodych, Dni Pniewa Dni Jakaci Młodej i Starej, Dni Pacanowa Obchody nadania 20lecia praw wiejskich dla Mężenina No i oczywiście po drodze Wizna Jedwabne i inne atrakcyjne lokalizacje
|
|
dalej ciągniecie ten temat ;D
|
|
Tak w wakacje tylko 2 tyg. a od września normalnie od poniedziałku do piątku. Zajęcia są dla młodzieży :) www.bkstep.pl www.ctgroup.pl Zapraszamy
|
|
podobno w Jakaci ma byc Doda
|
|
Prawdaa: ciekawe w jaki sposób to sprawdziłeś parówo jak posta napisałeś z Nowego Jorku.... w sumie to już wiadomo kim jesteś i masz pewnego liścia na otrzeźwienie jak wrócisz do Polski... bez pozdrowienia cwelu...
|
|
Tam jak karetka jechała pod prąd na rondzie czy straż to półbiedy ostatnio widziałam jak "L" na rondzie Kościuszki powtarzała ten sam manewr :P na szczęscie był mały ruch aczkolwiek zdziwienie ogromne xD
|
|
no nie pokaze pani gdyz pani jest na urlpie do 31 lipca , dopiero wrocilam . i do tego czasu punkt jest zamkniety . wiec musialam zaplacic dru8gi raz to samo zeby nie miec pozniej kosztow ponownego podlaczenia .
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Glupi wlasciciel = glupi pies. Ja mam madrego psa. No moze lekko halasuje, ale takie sa psy. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
teraz nawet do kopania rowów chcą CV chyba taka moda wśród pracodawców W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |