poniedziałek, 04 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Panie Grabani to żenujące.

na grunt czy spinning ??? Jednaczewo... albo szablak polecam.

Riposta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Panie Grabani to żenujące.

okolice Niewodowa lub Chludni

Treść jest ukryta

Maanam to może być uczta... nie dla dzieci niestety.

Dają jakleci najlepiej jest trafić wize na 10 lat zresztą na lotnisku mogą ci wbić okres pobytu od 1 tygodnia do 6 miesięcy zależy jaki kaprys bedzie mial urzednik.

Treść jest ukryta

1.OBWODNICA!! musimy o tym głośno mówić może któryś z jaśnie szanownych włodarzy dosłyszy wołanie
2. INFRASTRUKTURA DROGOWA- nie ma co się okłamywać ,że Białystok jest w SSE a my nie:( Żaden inwestor poważny do nas nie zawita jak nie będzie miał po czym przyjechać. To chyba bardziej potrzebne niż kolejny super-hiper market:) a do tytułowych władców łomżyńskich dróg można dodać jeszcze przedstawicieli handlowych, dostawców pieczywa i taksiarzy...

jeszcze na lotnisku bedziesz musial formularz wypelnic. tylko sprawdz 2 razy czy dobry wypelniasz :) wiem z doswiadczenia. jak dolecisz to raczej dostaniesz wjazdowa. trudniej raczej dostac to z ambasady. zalezy od ciebie, twojego wieku i czy np. jestes tu zatrudniony albo masz wlasna firme i raczej nie zostaniesz tam aby popracowac na czarno. a wy tez, do stanow nie jezdzi sie tylko zeby pracowac ! a nie ze sie nie oplaca wiec tam nie lec. teraz sie tam lata na zakupy albo zeby pozwiedzac :)

Ile czasu czekaliście na odbiór prawka po zdaniu egzaminu?

komfort i satyr- o promocje pytaj na miejscu, w komforcie maja obszerny katalog i w ciagu krotkiego czasu dostawa jesli nie ma w aktualnym asortymencie, moze jesli duza powierzchnia to i promocja bedize

Ja widziałem kraby w zoologicznym obok kościoła pw. Krzyża Św.

taa ten koles wie co mowi, on sie zna na szrotach jak nikt inny

Gratuluję wiedzy mieszkańcom Śniadowo, zwłaszcza prawniczej wiedzy - znajomości kodeksu karnego. A tak na marginesie odbyła się już ta apelacja??

Siemacie,wiecie cos moze na temat tego nowego forum motoryzacyjnego regionu połnocno-wschodniego ?

Cześć, jestem tu nowa więc witam serdecznie :) Kilka dni temu złożyłam dokumenty do KMP w Katowicach, czy ktoś z Was wie jak to się tam odbywa? 5.08 mam pierwszą rozmowę i kazali mi zabrać "coś do pisania" - czy to oznacza, że od razu będę mieć test wiedzy? Proszę napiszcie coś, pozdrawiam

Chodzi o kwestie finansowe czy o coś innego ? Boisko przecież chyba jeszcze jest ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org