Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gody jare |
się z torrentów ściąga :P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gody jare |
http://www.bogunow.com polecam. Robił nam zdjęcia w trakcie ślubu, wesela i plener. jesteśmy bardzo zadowoleni, nasi goście mówili też, że zdjęcia śliczne. Co ważne jest "niewidoczny" w trakcie imprezy, a wychwytuje najważniejsze momenty.
|
|
Jak wam się podobało? Dla mnie było spoko tylko coś publika nie chciała sie ruszać:D Jeszcze pare koncertów i będzie git W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ale lipa,ta cala in grid to chyba byla ze stawisk,jakas baba ktora udawala ze umie angielski.... Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
Jacek Z-popieram.Najlepiej na drogach wjazdowych do miasta postawić bramki i nie wpuszczać w ogóle obcych rejestracji.Zrobić z Łomży getto.Łomża dla łomżyniaków.Tak jak Ty napisałeś i Jacek16,inne miasta mogą to samo wprowadzić i co wtedy?Wszyscy się kiedyś uczyliśmy jeździć-no chyba że niektórzy kupili prawko bez jeżdżenia.
|
|
Impreza ogólnie fajna ale było kilka niedociągnięć.
|
|
Świetnie, że jest na co narzekać. Można sobie pogderać. Takie to typowe dla nas Łomżyniaków.... A wszystko dzięki Browarowi i jego wyrobom.
|
|
A ja przy okazji... kiedy jest gościniec łomżynski, bo z tego co słyszałem to gościniec i beer festival to2 rozne imprezy?, Dzikie Jest Piękne
|
|
Wiek istotny nie jest chyba, mam 17 lat, dystans do 150 km choć może być i więcej. Jedyne co bym chciał to żeby tempo było na poziomie 28-30 km/h, bo jak mniej to niestety dla mnie żadna frajda. Pozdrawiam
|
|
Impreza taka sobie ale ochrona spisała się na 5. Nareszcie ktoś pokazał, że pijani gówniarze nie mogą robić co im się podoba i nie respektować żadnych nakazów i zakazów oraz traktować ochronę jak chłopców do bicia. Tak trzymać i zapraszamy na ochronę kolejnych imprez
|
|
jak chcecie fajnej imprezy to jedzcie do grajewa. tam sie ludzie bawia. serio. i starzy i mlodziez i nawet przedszkolaki. i pomyslec ze to taka dziura... ale imprezy robia fajne.
|
|
Dokładnie, informacje są zamieszczane już z przebiegu imprezy. Jak "pocztą pantoflową" nie dowiesz się, to nawet nie wiesz że coś jest organizowane. A może jest jakaś stronka, gdzie są zamieszczane wszystkie imprezy kulturalne w Łomży? Jeżeli nie ma czas, najwyższy żeby była. "Admin" czasami tu bywasz? kalendarz jest pusty.
|
|
aha myślałem ze cena tego moze sie wachac w granicach 2,50. jesli 4 złote to wole sobie ruskiego oleju do frytek kupic za 3,60 bo na nim tez sie normlanie smazy i dobrej jakosci jest.
|
|
powiem Ci ze na rybakach sa w stanie zrobic raczej wszystko i wrecz wzorowo ale i cena odpowiednia do jakosci...
|
|
bigi2004-co masz do pzedstawicieli handlowych?
|
|
można coś więcej o tym zarabianiu?
|
|
ok moze strazacy jadą ratowac życie innych ludzi ale co jesli w drodze do miejsca gdzie mieli by ratowac tych ludzi mogą zabic uczestnków ruchu. chociarz moim zdaniem baby jezdzą irytująco i nieraz chce sie taką rozjechac aczkolwiek nie wszystkie tylko więkdzosc
|
|
Ile masz wzrostu Aga?? Jeśli chodzi o fizyczny to tam polega najwięcej kobiet musisz zacząć trenować i to raczej tak porzadnie;rzucanie piłką,biegi coś w tym stylu.test z wiedzy nie jest selekcyjny więc nawet jesli ktoś ma 2 punkty przechodzi dalej.
|
|
co za glupoty pleciesz Daro ;] ja mieszkam na lomzycy i mam neostrade a po za neostradą można mieć bardzo tanio teraz netie 4 mb za 54 jak na 3 lata a za 79 jak na rok i za chyba 65 jak na dwa lata! tez mozna na lomzycy ją zalozyc
|
|
heheh no spokojnie bo chłopak teraz nie wróci ;P
|
|
i ja bym sie jeszcze pisał i moze moj ziomek jeszcze :) wiec kiedy i gdzie??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |