Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niespodzianka ws. krzyzy w klasach |
Przed chwilo na tv Białystok powiedzieli że w Łomży 13 lipca ma być Studio Lato Radia Białystok i że ma wystąpić Feel i Marysia Sadowska?Ja już nic nie rozumiem, a na 4lomza było napisane ze koncert odwołany.To wkońcu bedzie w Łomży te studio lato?Jak ktoś coś wie , gdzie bedzie ta impreza to niech odpisze.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niespodzianka ws. krzyzy w klasach |
Pytam poważnie. Mam pewne nagranie na którym bardzo mi zależy. Ta kaseta ma już z 15 lat, albo i więcej i muszę ją przegrać gdyż jest juz tak zniszczona że niedługo rozpadnie się ze starości. Nikt nie wie gdzie mogę przegrać coś takiego?
|
|
Szakal, mogą być i po 2 tys za metr. Nikt o zdrowych zmysłach nie kupi mieszkania w Łomży, mieście bez żadnej przyszłości (podziękujcie Ratuszowi) i nie będzie pracował za marne 1500zł.
|
|
w kompie jest takie magiczne wejscie line in podlacza sie do niego wieze wystarczy minimum wiadomosci i program troche lepszy od standardowego nagrywacza windows nagrywasz najlepiej w formacie wav bo wtedy nie masz strat i tworzysz w nero cd audio
|
|
Mi sie wydaje ze ludzie wolą kupić mieszkanie w spółdzielni a nie od developera jak negresko czy zacharzeski. Spółdzielnie mieszkanowe są od dawna i sie to jakos wszystko trzyma, a mieszkania developerskie to jak by nowość w Łomżywiec moze jakas obawa dla przecietnego kupującego.
|
|
wypadek z udziałem straży pożarnej i pewnej idiotki za kierownicą Niech zgadnę - słysząc sygnał dźwiękowy tuż za sobą zjechała na środek jezdni ? :)
|
|
Hmm... a dlaczego odpada? Moim skromnym zdaniem, w Łomzy nie ma lepszego zakładu oraz fotografów. Odrazu chce uprzedzić co niektórych i zaznaczam, że nie jestem powiązany w żaden sposób z tą firma:) to tylko moje zdanie:) wiele razy korzystałem z ich usług i zawsze byłem zadowolony:)) pzdr:)
|
|
ja polecam pana Krzysztofa Serafińskiego:) http://www.serafinski.com/
|
|
feel nie bedzie:(((((((((((((((((((((((((((((( In grit to była 3 lata temu u nas w urzedzie wojew. za 30 zł zallll
|
|
Fin.... pozbądź się spacji między znacznikami :) Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
nie moglo byc problemu z klimatyzacja bo tam jej nie ma
|
|
w tej sytuacji żadnego odszkodowania nie uzyskasz jeżeli umowa była zawarta bez kaluzuli tzw zadatku, dokładnie " zadatku" to nic nie otrzymasz. Tylko pamiętaj ,że jeżeli pobierzesz zadatek to w przypadku gdy do umowy sprzedaży nie dojdzie z twoje winy to zwracasz kupującemu zadatek w podwójnej wysokości np zadatek wyniósł 5000 złotych ty musisz mu oddać 10 000 złotych. Co jeszcze ważne gdy umowa przedwstepna zawarta była notarialnie to w myśl naszego prawa własność nieruchomości może przejść na własność kupującego nawet jak odstąpisz od sprzedaży Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
A moze 500? Wezcie sie zdecydujcie bo trzeba miec rozdwojenie jazni, zeby sie zgodzic jednoczesnie ze wszystkim co jest pisane na tym forum. Raz Lomza sie w koncu rozwija, ciagle nowe markety, gdzie nie spojrzec tam cos sie buduje, bezrobocie podobno ale chetnych do pracy nie za wielu... A z drugiej strony jak przyjdzie do tematu mieszkan, to miasto wymiera, nic tu nie ma i w ogole niedlugo pokrzywami zarosnie... Narzekajcie dalej, tylko nie wiem czy sie doczekacie czegokolwiek. Moze nie jest jakos super, ale zle tez w Lomzy nie jest. A gdyby mialo byc tak jak piszecie, to prawie cala Polska musialaby sie wyludnic i skupic w duzych miastach, bo place po 1500zl to sa nie tylko u nas, a sa rejony jeszcze gorsze. Wyprowadzcie sie do Warszawy, zobaczycie jakie bedziecie musieli miec zarobki, zeby w ogole dostac kredyt na mieszkanie. Szwagierka zarabia ponad 3 tys. poszla do banku dowiedziec sie o kredyt, zeby nawet kupic cos "niedrogiego" pod Warszawa, to babka sie tylko smiala. A za 3 tys. tez nie tak prosto prace dostac. Ale ponarzekac zawsze mozna ;)
|
|
E tam Dran :) Trzeba bardzo się nie starać, żeby zarabiać 3 tys. w Warszawie :) Mieszkam i wiem jakie są stawki, zresztą pewnie zależy w jakim zawodzie. A kredyt to mogą ci odmówić na 250 tys na kawalereczkę jeśli zarabiasz 3 tys. chociaż pewnie coś by się znalazło... :) No to teraz na szybko przeliczmy. Niech zaróbmy tu 1000zł. Mieszkanie można kupić tu za 150 tys.? :) Odkładamy z tego hmm nie wiem czy da się coś odłożyć, powiedzmy 200zł i wegetujmy. To jest 750 rat bez odsetek. W Warszawie odłożysz sobie jakieś 2 tys na miesiąc. Mieszkanie 250 tys najmniejsze 1 pokój, w Łomży już byś miał za 150 000 chyba dwa? To jest 125 rat bez odsetek. Wniosek, czy warto mieszkać w Łomży? Pytam poważnie?
|
|
bo to łomża, a nie inne normalne miasto !!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |